litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

Curs Valutar

17-Mar-2018
CHF CHF 3.9860
EUR EUR 4.6646
GBP GBP 5.2815
USD USD 3.7833
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

Newsletter


grup PASTE IN BUCOVINA (4zile) Varatec-M.Agapia-M.Voronet- Putna-Humor-Marginea-Suceava Plecare Galati/Braila: 06aprilie

Pret : 735lei/persoana
Plecare : 06 aprilie 2018
Durata : pachet 3nopti +2cine si pranz pascal
Romania
Contact

PRIMIM SI TICHETE DE VACANTA !                                                                               26 ani de experienta in turism !


                   PASTE IN FRUMOASA BUCOVINA

BONUS: Turul mic al Bucovinei (pentru cei ce achita avansul 01 martie 2018)


Bucovina este tinutul unde natura si-a lasat amprentele faurind un loc mirific si binecuvantat.
Aici, timpul parca nu are timp iar traditiile sunt perindate inca din mosi stramosi, ajungand astazi la fel de pure ca odinioara.
Tinutul Bucovinei este cunoscut, in primul rand, pentru manastirile sale, datate de cateva secole, care te vor fascina prin spiritualitate, cultura si istorie. Mestesugul incondeierii oualor, binecunoscut aici, dateaza din perioada precrestina, fiind o arta impresionanta atat prin tehnicile de lucru folosite, cat si prin multitudinea de semne si simboluri cu diverse semnificatii. Muzeele din zona sunt punctul de atractie pentru a descoperi istoria si trecutul Bucovinei. Vei pasi pe un meleag bogat in culoare si pictat cu straduinta, un meleag unde natura dainuie intr-un echilibru perfect cu omul si care te reincarca cu energia si sensibilitarea sa.

Plecare din Galati/Braila/Bacau/Piatra Neamt : 06 aprilie 2018

Itinerar turistic : Galati-Bacau-Piatra Neamt- Manastirea Varatec-Manastirea Agapia-Gura Humorului -Manastirea Voronet– Putna- Marginea-Manastirea Humor –Suceava-Hanul Ancutei-Roman – Galati .

Pret: 735 lei/persoana- (pachet 3nopti +2cine si pranz pascal si TRANSPORT INCLUS)

"Neamt",tinut de poveste
Ziua I (06.04):Galati/Braila-Bacau-P.Neamt-Manastirea Varatec-Agapia-Humulesti-Gura Humorului
Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 07:00.Ne indreptam spre Manastirea Varatec.Scurta oprire (15minute) la Mausoleul de la Marasesti.Ne inchinam la Manastirii Varatec,apoi vizitam si mormantul poetei Veronica Micle, prietena lui Mihai Eminescu.Trecem pe langa " Padurea de Argint",strabatem " Codrii de arama" si ajungem la Manastirea Agapia, celebra prin icoanele dar si prin pictura murala realizata de Nicolae Grigorescu ( cand avea doar 20 de ani) intre anii 1838-1907,intr-un stil laic, realist,inspirat din compozitiile vestitilor pictori ai Renasterii : Rembrandt,Murillo sau Leonardo da Vinci. Se viziteaza Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti. Cina si cazare Hotel Simeria Class 3* Gura Humorului

" Frumoasa Bucovina,este un dar dumnezeiesc, dar frumusetea oamenilor este un dar al istoriei." ( Nicolae Grigorescu)

Ziua II (07.04)::Gura Humorului-Salina Cacica-Manastirea Putna-Chilia lui Daniel Sihastru-Margina-Gura Humurolui
Mic dejun.Optional:Ora 09:00 plecare spre" Turul mic al Bucovinei".Prima oprire va fi la salina Cacica,comoara alba a Bucovinei.Urmatoarea oprire este Manastirea Putna " Ierusalimul Neamului Romanesc " cum il numea Mihai Eminescu.Ne inchinam la mormantul lui Stefan cel Mare si Sfant",altar al constiintei nationale ( M. Eminescu),apoi ne deplasam spre Chilia lui Daniel Sihastru.La intoarcere ne oprim in comuna Marginea pentru a admira si cumpara obiecte din ceramica neagra.Cina si cazare Hotel Simeria Class 3* Gura Humurului. La miezul noptii – participare la Slujba de Inviere , la celebra Manastire Voronet.
             " VENITI DE LUATI LUMINA!"
Ziua III (08.04):Gura Humorului-Voronet Gura Humorului
Mic dejun.Ne deplasam spre Manastirea Voronet.Frescele exterioare sunt considerate cel mai reusit ansamblu de pictura medievala moldoveneasca (albastru de Voronet).Cea mai valoroasa compozitie este considerata " Judecata de Apoi", unde impresioneaza expresiile personajelor din grupul pacatosilor.Se pleaca si la Manastirea Humor, inclusa pe lista patrimoniului cultural mondial (UNESCO) pentru pictura exterioara deosebita, alaturi de alte 7 biserici din nordul Moldovei.Dupa-amiaza , pranz pascal prelungit, cu muzica , dans si voie buna. Cazare Hotel Simeria Class 3* -Gura Humorului.
Ziua IV (09.04):: Gura Humorului-Suceava – Hanul Ancutei – Bacau-Galati.
Mic dejun. Plecam spre Suceava unde vizitam cetatea Sucevei.Scurta oprire la Hanul Ancutei, loc de poveste si de voie buna.Asemenea pasarii Pheonix, acest han a renascut, pastrand parfumul de odinioara. ( Imaginea hanului a fost frumos surprinsa de catre Mihail Sadoveanu , in romanul "Hanul Ancutei" ).
                                                                                                                                                                                       Grup minim 40 persoane

PACHETUL INCLUDE :
• 3nopti cazare cu demipensiune (mic dejun bufet + 2 cine + 1 pranz pascal ) si transport autocar.
• Insotitor de grup din partea agentiei.

PACHETUL NU INCLUDE :
• Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea
• Excursie Turul Bucovinei – 40 lei/persoana
• Excursie Voronet cu participare la slujba – 20 lei/persoana (se acorda GRATIS celor ce achita avansul pana la data
de 01 martie 2018).

IMPORTANT :
Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.
La inscriere se va achita un avans de 300lei /persoana . Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii .

Conditii de retragere:
25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.

          Hotel Simeria Class 3**- Gura Humorului
Hotel Simeria Class situat in centrul frumosului oras Gura Humorului, ofera confort si relaxare pentru 46 de persoane in 10 camere matrimoniale, 10 twin si 2 apartamente. Camerele sunt compuse din dormitor si grup sanitar propriu.
Dotari: camere cu matrimonial sau 2 paturi, TV ;TVcablu; Internet wireless;Telefon; Minifrigider;Baie cu dus, cada; Ferestre antifonice.


                     RELATII SAU REZERVARI: MIHAI CONSTANTIN 0722 243240  Inapoi