litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

24-Mar-2019
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

PASTE IN BUCOVINA 4zile Plecare Galati/Braila: 27 aprilie

Pret : 850 lei/persoana
Plecare : 27 aprilie 2019
Durata : 4zile/3nopti cu demipensiune
Romania
Contact


LOCURI EPUIZATE !                    27 ani de experienta in turism!


            PASTE IN BUCOVINA (4zile)

           Locul traditiilor pastrate cu sfintenie


GRATIS : Turul BUCOVINEI   (plata 30% din valoarea excursiei,pana-n 01 aprilie 2019)

Plecare din Galati/Braila: 27 aprilie 2019

Bucovina este tinutul unde natura si-a lasat amprentele faurind un loc mirific si binecuvantat.
Aici, timpul parca nu are timp, iar traditiile sunt pastrate din mosi stramosi, ajungand astazi la fel de pure ca odinioara.
Tinutul Bucovinei este cunoscut, in primul rand, pentru manastirile sale, datate de cateva secole, care te vor fascina prin spiritualitate, cultura si istorie. Mestesugul incondeierii oualor, binecunoscut aici, dateaza din perioada precrestina, fiind o arta impresionanta atat prin tehnicile de lucru folosite, cat si prin multitudinea de semne si simboluri cu diverse semnificatii. Muzeele din zona sunt punctul de atractie pentru a descoperi istoria si trecutul Bucovinei. Vei pasi pe un meleag bogat in culoare si pictat cu straduinta, un meleag unde natura dainuie intr-un echilibru perfect cu omul si care te reincarca cu energia si sensibilitarea sa.


Itinerar turistic : Galati-Bacau-Piatra Neamt- Manastirea Varatec-Manastirea Agapia-Tg.Neamt-Gura Humorului -Manastirea Voronet-Salina Cacica– Putna- Marginea-Borsa–Suceava-Hanul Ancutei-Roman – Galati .


"Neamt,tinut de poveste"
Ziua I (27.04):Galati/Braila-Bacau-P.Neamt-Manastirea Varatec-Agapia-Humulesti-Gura Humorului
Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 07:00.Ne indreptam spre Manastirea Varatec.Scurta oprire (15minute) la Mausoleul de la Marasesti.Ne inchinam la Manastirii Varatec,apoi vizitam si mormantul poetei Veronica Micle, prietena lui Mihai Eminescu.
Trecem pe langa " Padurea de Argint",strabatem " Codrii de arama" si ajungem la Manastirea Agapia, celebra prin icoanele dar si prin pictura murala realizata de Nicolae Grigorescu ( cand avea doar 20 de ani) intre anii 1838-1907,intr-un stil laic, realist,inspirat din compozitiile vestitilor pictori ai Renasterii : Rembrandt,Murillo sau Leonardo da Vinci. Se viziteaza Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti. Cina si cazare Hotel Simeria Class 3*-Gura Humorului

            " VENITI DE LUATI LUMINA!"
Participare la sarbatoarea Invierii Domnului la Manastirea Voronet

" Frumoasa Bucovina,este un dar dumnezeiesc, dar frumusetea oamenilor este un dar al istoriei." ( Nicolae Grigorescu)

Ziua II (28.04): Gura Humorului-Salina Cacica-Manastirea Putna-Chilia lui Daniel Sihastru-Margina-Sucevita-Moldovita-Vatra Dornei
Mic dejun.Optional:Ora 09:00 plecare spre" Turul Bucovinei".Prima oprire va fi la salina Cacica,comoara alba a Bucovinei.Urmatoarea oprire este Manastirea Putna " Ierusalimul Neamului Romanesc " cum il numea Mihai Eminescu.Ne inchinam la mormantul lui Stefan cel Mare si Sfant",altar al constiintei nationale ( M. Eminescu),apoi ne deplasam spre Chilia lui Daniel Sihastru.La intoarcere ne oprim in comuna Marginea pentru a admira si cumpara obiecte din ceramica neagra. Cina si cazare Hotel Simeria Class 3*-Gura Humorului. La miezul noptii, participare la Inviere la Manastirea Voronet . Frescele exterioare ale manastirii sunt considerate cel mai reusit ansamblu de pictura medievala moldoveneasca (albastru de Voronet).Cea mai valoroasa compozitie este considerata "Judecata de Apoi", unde impresioneaza expresiile personajelor din grupul pacatosilor.
Ziua III (29.04):Gura Humorului
Mic dejun. Timp liber in Statiunea Gura Humorului.Masa festiva de Paste cu meniu traditional continental(gustare rece,gustare calda,friptura si sarmale,tort,toate udate cu vin,palinca si muzica oferita de DJ si grup folcloric ce ne ca incanta cu frumoasele traditii bucovinene de sarbatori).
Cazare Hotel Simeria Class 3*-Gura Humorului
Ziua IV (30.04):: Gura Humorului-Suceava – Hanul Ancutei – Bacau-Galati.
Mic dejun. Plecam spre Suceava unde vizitam cetatea Sucevei.Scurta oprire la Hanul Ancutei, loc de poveste si de voie buna.Asemenea pasarii Pheonix, acest han a renascut, pastrand parfumul de odinioara. ( Imaginea hanului a fost frumos surprinsa de catre Mihail Sadoveanu , in romanul "Hanul Ancutei" ).
                                                                                                   Grup minim 40 persoane

Pret : 850 lei/persoana

PACHETUL INCLUDE:
- transport autocar clasificat international minim 2* sau categoria I.
- 3 cazari hotel 3*, in camere cu 2 si 3 paturi + demipensiune(mic dejun+cina)
- toate excursiile prevazute in program,inafara de cele optionale.
- ghid insotitor din partea agentiei Montana.

PACHETUL NU INCLUDE:
• Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea
• Excursie Turul Bucovinei – 40 lei/persoana
• Excursie Voronet cu participare la slujba – 20 lei/persoana (se acorda GRATIS celor ce achita avansul pana la data
de 01 aprilie 2019).

IMPORTANT :
1.Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.
La inscriere se va achita un avans de 300lei /persoana . Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.
2.Locurile in autocar se atribuie in ordinea inscrierii.

Conditii de retragere:
25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.

RELATII SAU REZERVARI: MIHAI CONSTANTIN 0722 243240 //0236469833Inapoi