litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

26-Apr-2019
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

PASTE IN GRECIA 5zile (Paralia Katerini-Meteora-Mt. Athos) Plecare Galati/Braila: 26 aprilie

Pret : 1095 lei/persoana
Plecare : 26 aprilie 2019
Durata : 5zile/4nopti cu mic dejun + masa festiva
Grecia
Contact

                                                                                                        27 ani de experienta in turism!

                            PASTE IN GRECIA  (5zile)

     In Paralia Katerini, la poalele Muntelui Olimp


Early Booking : BONUS Excursie Salonic (pentru cei ce achita transportul cu autocarul pana-n 01.03.2019)


     Plecare : 26 aprilie 2019

Ziua I -26.04 :Catre patria lui Homer
Plecare din Galati,ora 05 :00, pe itinerariul : Galati-Braila-Focsani-Buzau-Bucuresti-Giurgiu-Sofia-Salonic-Paralia .Cazare Paralia Katerini Hotel Souita 3* sau similar.
Ziua aIIa-27.04 : Meteora – paradis pe pamant ...
Mic dejun.Optional plecare spre Kalambaka.Pe drum, in valea raului Tembi, oprim la schitul Sf.Paraschevi,unde se afla ,,Izvorul Afroditei'' si ,,Izvorul Tamaduirii'', loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas la Zindros-centru de confectionare si comercializare a icoanelor si altor obiecte de cult religios.Se viziteaza Complexul Monahal Meteora(Meteora, in traducere- suspendat intre cer si pamant) maret fenomen geografic unic in lume, unde suntem sedusi de privelistea de ,,paduri'' de stanci, cu forme ciudate, pe varful carora se afla manastiri.Vom vizita manastirile : Marele Meteor si Sf Stefan.Cazare Paralia Katerini Hotel Souita 3* sau similar.
Ziua a IIIa -28.04 : Muntele Sfant -Athos.
Mic dejun .Optional – Excursie Muntele Athos.Se pleaca spre statiunea Ouranopolis.Croaziera in jurul Muntelui Athos, denumit și „Grădina Maicii Domnului". În jurul peninsulei, apa are o culoare incredibilă, un albastru închis, pătrunzător, aproape ireal.In aer domnește o liniște plăcută și o mulțime de rugăciuni par a se înălța deasupra acestui pământ sfânt.Pe Muntele Athos se află aproximativ 20 mănăstiri, 12 schituri și multe chilii ale călugărilor, toate ortodoxe , o pare parte dintre ele se vad de pe mare (vom primi explicatii) .Ne intoarcem la hotel pentru odihna. In jurul orei 23:00 ne indreptam spre biserica din Paralia pentru Sf Slujba .Dupa terminarea acesteia , toata lumea isi strange mainile si ureaza fiecarui din jur " Xristos Anesthi! " sau HRISTOS A INVIAT. Cazare Hotel Paralia Katerini Hotel Souita 3* sau similar .
Ziua aIVa -29.04 : Paste la poalele Muntelui Olimp :
Mic dejun.Dimineata se face o vizita la legendarul munte Olimp,considerat ,,Lacasul Zeilor''Ascensiunea spre muntele Olimp incepe din satul Litohoro,printr-un defileu magnific, iar punctul final este cascada Litohoro(cascada lui Zeus,cu cazanele lui Zeus), care se afla in inima muntelui Olimp. Participare la un dejun traditional de Paste.Cazare Paralia Katerini – Hotel Souita 3* sau similar.
Ziua aVa-30.04 : Tessaloniki,Capitala Macedoniei
Mic dejun.Se pleaca din Gritsa ora 12:00. Sosire la Salonic, oras inaltat de Kassandru, in cinstea sotiei sale Tessaloniki (sora lui Alexandru Macedon) Tur oras :Turnul Alb,Arcul lui Galeriu,Catedrala Sf.Dimitrie Izvoratorul de Mir, cu moastele,Bulevardul Egnatia, s.a.Timp liber pentru cumparaturi.Se pleaca spre Romania.

Pret :1095 lei/persoana,camera cu 2/3 paturi (4nopti cazare hotel 3* cu mic dejun bufet+masa festiva Paste +transport autocar)

PRETUL INCLUDE :
-Transport autocar clasificat international
-4 nopti cazare hotel 3* cu mic dejun - Hotel camere 2/3 paturi,grupsanitar,TV,telefon
-Masa traditionala greceasca de Paste = 30euro/persoana
-Asistenta turistica din partea agentiei

PRETUL NU INCLUDE :
-Bilete de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice si nici ghizi pentru acestea ;
-Pachet : Excursie Meteora si Schitul Sf. Paraschevi = 25 euro/persoana , daca se achita in Romania ( 35euro/persoana, daca se achita in Grecia).
 *pachetul include transport autocar,taxe drumuri,parcari,,vizita Centrul de icoane bizantine –Zyndros, insotitor de grup.
 **pretul nu include intrarile la manastirile suspendate – aprox. 3 euro/manastire.
-Excursie Muntele Athos = 30euro/persoana, daca se achita in Romania ( 40euro/persoana, daca se achita in Grecia).
Pachetul include : transport autocar Paralia- Katerini-Ouranolopis-Paralia Katerini, ghid insotitor si bilet vaporas)
 Conditie de realizare a excursiei , grup minim 30 persoane.
-Asigurare medicala privata(obligatorie )- .Recomandam Mondial Assistance = 43lei/pers ( indiferent de varsta, NU se percepe supliment de seniori)-.Nu ezitati sa solicitati brosura in limba romana.
* ( Conditie excursii optionale : grup minim 30 participanti)

Conditii de retragere:
25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.
• Biletele emise sunt nerambursabile si nu pot fi modificate.In caz de anulare sau modificare penalizarea este de 100%.

IMPORTANT :
1.Pentru cei care locuiesc pe traseul indicat la inceputul programului,pot achita un avans (30%) la orice Banca Transilvania (se pierde in caz de neprezentare la plecare), fara costuri suplimentare, (detalii la telefon - 0722 243 240 )iar diferenta o puteti achita la plecare,in momentul cand va luam din localitatea d-voastra.
2. Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single..Cei care doresc sa stea singuri in camera, suplimentul este de 390lei/persoana.La inscriere se va achita un avans de 400 lei/persoana.Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.
3.Grup minim 40 persoane. Pentru grup 30-39 persoane, pretul creste cu 100lei /persoana. Pentru grup mai mic de 30 persoane pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
4.Ofertele Speciale sunt valabile DOAR in perioada invocata.

ACTE NECESARE:C.I ( carte de identitate ) sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii .

OBSERVATII :
•Documentele necesare calatoriei : intrarea se face pe baza pasaportului valabil inca 6 luni de la data intoarcerii in Romania sau carte de identitate valabila. Copiii au nevoie de pasaport individual. •MAE recomanda cu insistenta cetatenilor romani sa nu plece la drum in afara granitelor Romaniei fara a avea incheiate asigurari medicale. •Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva , conform standardelor proprii.
•Distributia camerelor la hotel se face ce catre receptia acestuia.•Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-I permite sa paraseasca teritoriul propriu. Asezarea in autocar se face pe baza inscrierii , incepand cu banca a doua. •Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica ordinea obiectivelor din program, in functie de anumite situatii obiective. •Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :
1.sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor. 2.sa aiba asupra lor acordul parintilor ambii . ( sau a celui ce lipseste ) legalizat la notar.
3.adultul care-I insoteste , in cazul in care nu este unul dintre parinti , trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Informatii suplimentare : www.politiadefrontiera.ro
•Pentru anumite facilitate din camera hotelului ( minibar , seif..) ,hotelierul poate solicita taxe suplimentare , cereti informatii suplimentare despre aceste servicii la receptie in momentul sosirii.
•Prezentul document constituie anexa de contract la prestari servicii .


        RELATII SAU REZERVARI: 0236 469833 / 0236 469834Inapoi