litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

19-Feb-2020
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

grup PASTE IN BUCOVINA 4zile Plecare Galati/Braila: 17aprilie

Pret : 950lei/persoana
Plecare : 17 aprilie 2020
Durata : 4zile/3nopti cu demipensiune
Romania
Contact

PRIMIM SI TICHETE DE VACANTA !!                       28 ani de experienta in turism!


                         PASTE IN TINUTURI DE LEGENDA:

                     NEAMT-BUCOVINA-MARAMURES (4zile)

     "Frumoasa Bucovina este un dar dumnezeiesc, dar frumusetea oamenilor este un dar al istoriei" (Nicolae Grigorescu)

     BONUS:Turul Bucovinei (pentru cei ce achita 50%, pana-n 15 februarie 2020)
Bucovina este tinutul unde natura si-a lasat amprentele faurind un loc mirific si binecuvantat. Aici, timpul parca nu are timp, iar traditiile sunt pastrate din mosi stramosi, ajungand astazi la fel de pure ca odinioara.Tinutul Bucovinei este cunoscut, in primul rand, pentru manastirile sale, datate de cateva secole, care te vor fascina prin spiritualitate, cultura si istorie. Mestesugul incondeierii oualor, binecunoscut aici, dateaza din perioada precrestina,fiind o arta impresionanta atat prin tehnicile de lucru folosite,cat si prin multitudinea de semne si simboluri cu diverse semnificatii. Vei pasi pe un meleag bogat in culoare si pictat cu straduinta,un meleag unde natura dainuie intr-un echilibru perfect cu omul si care te reincarca cu energia si sensibilitarea sa.

Plecare din Galati/Braila/Tecuci: 17 aprilie 2020


"NEAMT, tinut de poveste"
Ziua 1 |17aprilie| Galati/Braila- Manastirea Varatec- Manastirea Agapia- Humulesti- Gura Humorului
Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 07:00.Ne indreptam spre Manastirea Varatec.Scurta oprire (15minute) la Mausoleul de la Marasesti.Ne inchinam la Manastirii Varatec,apoi vizitam si mormantul poetei Veronica Micle, prietena lui Mihai Eminescu.Trecem pe langa " Padurea de Argint",strabatem " Codrii de arama" si ajungem la Manastirea Agapia, celebra prin icoanele dar si prin pictura murala realizata de Nicolae Grigorescu ( cand avea doar 20 de ani) intre anii 1838-1907,intr-un stil laic, realist,inspirat din compozitiile vestitilor pictori ai Renasterii :Rembrandt,Murillo sau Leonardo da Vinci. Se viziteaza Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti. Cina si cazare Hotel Simeria Class 3*-Gura Humorului

"PUTNA, Ierusalimul neamului romanesc"
Ziua 2 |18aprilie| Gura Humorului-Salina Cacica-Manastirea Putna-Chilia lui Daniel Sihastru-Marginea
Mic dejun.(Optional)Ora 09:00 plecare spre" Turul Bucovinei".Prima oprire va fi la salina Cacica,comoara alba a Bucovinei.Urmatoarea oprire este Manastirea Putna " Ierusalimul Neamului Romanesc " cum il numea Mihai Eminescu.Ne inchinam la mormantul lui Stefan cel Mare si Sfant",altar al constiintei nationale ( M. Eminescu),apoi ne deplasam spre Chilia lui Daniel Sihastru.La intoarcere ne oprim in comuna Marginea pentru a admira si cumpara obiecte din ceramica neagra. Cina si cazare Hotel Simeria Class 3*
                    " VENITI DE LUATI LUMINA!"
Participare la sarbatoarea Invierii Domnului la biserica din Gura Humorului.

"MARAMURES, plai cu flori"
Ziua 3 |19aprilie|:Gura Humorului-Pasul Mestecanis-Pasul Prislop-Borsa-Cascada Cailor-Gura Humorului
Mic dejun.(Optional) Ora 09:00 plecare spre Borsa , prin Pasul Mestecanis si Pasul Prislop, pe unde au descalecat in Moldova voievozii Dragos si Bogdan, venind din Maramures. Trecem prin localitatea Ciocanesti , un adevarat muzeu al satului in aer liber , si urcand "din vale-n munte" prin Pasul Prislop, ajungem in Statiunea Borsa, unde vom urca pe Muntele Pietrosu, cu telescaunul , pentru a vizita Cascada Cailor.CINA PASCALA: incepand cu orele 17:00 ( gustare rece, friptura, sarmalute,tort,toate udate cu vin,palinca,bere) si muzica oferita de DJ si grupul "BALADA BUCOVINEI" ce ne vor incanta cu frumoasele traditii bucovinene de sarbatori. Cazare Hotel Simeria Class 3*-Gura Humorului.

"JUDECATA DE APOI, la Voronet"
Ziua 4 |20aprilie|: Gura Humorului-Manastirea Voronet-Suceava-Hanul Ancutei-Galati/Braila
Mic dejun. Ne indreptam spre celebra Manastire Voronet , ctitoria lui Stefan cel Mare. Frescele exterioare ale manastirii sunt considerate cel mai reusit ansamblu de pictura medievala moldoveneasca (albastru de Voronet).Cea mai valoroasa compozitie este considerata "Judecata de Apoi", unde impresioneaza expresiile personajelor din grupul pacatosilor Plecam spre Suceava unde vizitam cetatea Sucevei.Scurta oprire la Hanul Ancutei, loc de poveste si de voie buna.Asemenea pasarii Pheonix, acest han a renascut, pastrand parfumul de odinioara. ( Imaginea hanului a fost frumos surprinsa de catre Mihail Sadoveanu , in romanul "Hanul Ancutei" ).Ne continuam drumul catre casa. Sosire Braila/Galati in cursul serii, in functie de trafic.

                                                                                                                                     Grup minim 40 persoane.

 

Pret : 950lei/persoana ( 3nopti cazare hotel 3* + DEMIPENSIUNE(mic dejun+ cina)si TRANSPORT AUTOCAR INCLUS)


PRETUL INCLUDE:
- transport autocar clasificat international
- 3 nopti cazare hotel 3*, in camere cu 2 si 3 paturi + demipensiune (mic dejun+cina)
- cina pascala duminica, incepand cu orele 17:00 ( gustare rece, friptura, sarmalute,tort,toate udate cu vin,palinca,bere) si muzica oferita de DJ si grupul "BALADA BUCOVINEI" ce ne vor incanta cu frumoasele traditii bucovinene de sarbatori.
- ghid insotitor din partea agentiei Montana.

PRETUL NU INCLUDE:
-Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, ,telescaun Cascada Cailor, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea
-Excursie "TURUL BUCOVINEI" = 40 lei/persoana ( GRATIS, pentru cei ce achita 50%, pana-n 15 februarie 2020).
-Excursie "MARAMURES, PLAI CU FLORI"= 50 lei/persoana.

IMPORTANT:
1.Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.
La inscriere se va achita un avans de minim300lei /persoana . Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii .
Cei ce doresc sa stea singuri in camera vor achita un supliment de 250lei/persoana. Copilul sub 10 ani , achita – 310lei. Copil 10-16ani= 650lei.
In cazul nerespectarii termenelor de plata,Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.
2.Locurile in autocar se atribuie in ordinea inscrierii.
3. Pentru a se realiza excursiile optionale, este nevoie de un minim 30 participanti.

Conditii de retragere:
• 25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
• 50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
• 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.Inapoi