litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

23-Oct-2019
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

CRACIUN IN BUCOVINA 4zile BONUS: Ex.Voronet(avans 10.11) Plecare Galati:23 decembrie

Pret : 1150 lei/persoana
Plecare : 23 decembrie 2019
Durata : 4zile/3nopti cu demipensiune
Romania
Contact

PRIMIM SI TICHETE DE VACANTA !!                       27 ani de experienta in turism!

           

      CRACIUN IN FRUMOASA BUCOVINA


 Plecare din Galati/Braila: 23 decembrie 2019


Hotel Simeria Class situat in centrul frumosului oras Gura Humorului, ofera confort si relaxare pentru 46 de persoane in 10 camere matrimoniale, 10 twin si 2 apartamente. Camerele sunt compuse din dormitor si grup sanitar propriu.
Dotari: camere cu matrimonial sau 2 paturi, TV ;TVcablu; Internet wireless;Telefon; Minifrigider;Baie cu dus, cada; Ferestre antifonice.


Itinerar turistic : Galati/Braila-Bacau-Piatra Neamt- Manastirea Varatec-Manastirea Agapia-Gura Humorului Manastirea Voronet–Putna-Marginea –Suceava-Hanul Ancutei-Roman–Galati

"Neamt",tinut de poveste
Ziua 1 |:Galati/Braila-Bacau-P.Neamt-Manastirea Varatec-Manastirea Agapia –Humulesti-G.Humorului
Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 07:00.Ne indreptam spre Manastirea Varatec.Scurta oprire (15minute) la Mausoleul de la Marasesti.Ne inchinam la Manastirii Varatec,apoi vizitam si mormantul poetei Veronica Micle, prietena lui Mihai Eminescu.Trecem pe langa " Padurea de Argint",strabatem " Codrii de arama" si ajungem la Manastirea Agapia, celebra prin icoanele dar si prin pictura murala realizata de Nicolae Grigorescu ( cand avea doar 20 de ani) intre anii 1858-1961,intr-un stil laic, realist,inspirat din compozitiile vestitilor pictori ai Renasterii : Rembrandt,Murillo sau Leonardo da Vinci. Se viziteaza Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti. Cazare si cina de bun venit cu mancaruri specifice bucovinene de la care nu va lipsi vinul si palinca -Hotel Simeria Class 3* Gura Humorului.

" Frumoasa Bucovina,este un dar dumnezeiesc, dar frumusetea oamenilor este un dar al istoriei." ( Nicolae Grigorescu)
Ziua 2 |:Gura Humorului-Salina Cacica-Manastirea Putna-Chilia lui Daniel Sihastru-Marginea-G.Humorului
Mic dejun.Optional:Ora 09:00 plecare spre" Turul Bucovinei".Prima oprire va fi la salina Cacica,comoara alba a Bucovinei.Urmatoarea oprire este Manastirea Putna " Ieresalimul Neamului Romanesc " cum il numea Mihai Eminescu.Ne inchinam la mormantul lui Stefan cel Mare si Sfant",altar al constiintei nationale ( M. Eminescu),apoi ne deplasam spre Chilia lui Daniel Sihastru.La intoarcere ne oprim in comuna Marginea pentru a admira si cumpara obiecte din ceramica neagra.Cina si cazare Hotel Simeria Class 3* Gura Humurului.
Ziua 3 |:Gura Humorului-Voronet-Gura Humorului.
Mic dejun. Participare la Slujba de Craciun la celebra Manastire Voronet, ctitoria lui Stefan cel Mare(GRATUIT pentru cei ce achita avansul , pana in data de 15 noiembrie 2017 ). Frescele exterioare sunt considerate cel mai reusit ansamblu de pictura medievala moldoveneasca (albastru de Voronet).Cea mai valoroasa compozitie este considerata " Judecata de Apoi", unde impresioneaza expresiile personajelor din grupul pacatosilor. Cina traditionala de Craciun cu muzica oferita de DJ si program artistic bucovinean . Cazare Hotel Simeria Class 3* -Gura Humorului.
Ziua 4 |:Gura Humorului-Suceava-Hanul Ancutei-Bacau-Galati/Braila.
Mic dejun. Plecam spre Suceava unde vizitam cetatea Sucevei.Scurta oprire la Hanul Ancutei, loc de poveste si de voie buna.Asemenea pasarii Pheonix, acest han a renascut, pastrand parfumul de odinioara. ( Imaginea hanului a fost frumos surprinsa de catre Mihail Sadoveanu , in romanul "Hanul Ancutei" ). Grup minim 40 persoane

 

Pret : 1150 lei/persoana

PRETUL INCLUDE:
• 3nopti cazare cu demipensiune (mic dejun bufet + 2 cine + 1 cina festiva,intre orele 18:00-24:00 , cu meniu festiv , muzica oferita de DJ si program artistic bucovinean ) si transport autocar.
• Insotitor de grup din partea agentiei.

PRETUL NU INCLUDE:
• Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea
• Excursie Turul Bucovinei – 50 lei/persoana (se acorda GRATIS celor ce achita avansul pana la data de 10 noiembrie 2019).
• Excursie Voronet cu participare la slujba de Craciun – 20 lei/persoana (se acorda GRATIS celor ce achita avansul pana la data
de 10 noiembrie 2019).

IMPORTANT :
1.Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.
2.La inscriere se va achita un avans de 300lei /persoana .Cei ce doresc sa stea singuri in camera, suplimentul de single = 450lei/persoana
Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii .In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.
3.Grup minim 40 persoane. Pentru grup 30-39 persoane, pretul creste cu 35 euro. Pentru grup mai mic de 30 persoane pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
4.Ofertele Speciale sunt valabile DOAR in perioada invocata.

Conditii de retragere:
• 25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
• 50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
• 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.

RELATII SAU REZERVARI: MIHAI CONSTANTIN 0722 243240 //0236469833Inapoi