litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

20-Oct-2018
CHF CHF 4.0936
EUR EUR 4.6669
GBP GBP 5.3090
PLN PLN 1.0844
USD USD 4.0761
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

CIRCUIT REPUBLICA MOLDOVA Orhei-Soroca-Cricova-Chisinau Plecari din Galati/Braila: 20octombrie

Plecare : 20 octombrie 2018
Durata : 3zile/2nopti cu mic dejun
Romania
Contact

                                                                                                                       26 ani de experienta in turism!


                 BASARABIA,PAMANT ROMANESC

Itinerar:Leuseni-Chisinau-Manastirea Capriana-Manastirea Hancu- Orheiul Vechi- Cetatea Soroca- Crucea  de Piatra-"Dealul Tiganilor"-Regatul vinului Crama CRICOVA

Plecare din Galati:   20 octombrie 2018

Pret : 450 lei/persoana – Hotel Manhattan 4*
(350 lei/persoana , pentru cei ce aleg Hotel Cosmos 3*,hotelul nu este renovat)

Ziua I- 25.11.2017 :Catre Basarabia strabuna.
Plecam din Galati pe traseul:Tecuci-Barlad-Leuseni-Manastirea Hancu-Manastirea Capriana-Chisinau.
Prima oprire in Republica Moldova, va fi la Manastirea Hincu,formata din doua biserici de piatra:biserica de vara cu hramul"Cuvioasa Parascheva" si biserica de iarna cu hramul „Adormirea Maicii Domnului". In jurul manastirii sunt izvoare cu apa minerala.Urmatoarea oprire va fi la Manastirea Capriana,manastire domneasca care s-a bucurat de grija mai multor domnitori moldoveni:Alexandru cel Bun, Stefan cel Mare, Petru Rares si Alexandru Lapusneanu.
Tur panoramic cu autocarul -  Chisinau: Bulevardul Stefan cel Mare,Arcul de Triumf,Parlamentul, Catedrala Mitropolitana.Cazare Hotel Manhattan 4*/Hotel Cosmos 3* - Chisinau .
Ziua II-a 26.11.2017: CALATORIE IN TIMP,la Orheiul Vechi si Soroca.
Dupa micul dejun(bufet) vom pleca spre complexul medieval Orheiul Vechi, unul din cele mai vizitate obiective turistice din Republica Moldova,alcatuit din grote,un amfiteatru natural vechi de peste 40mii de ani,fortificatii antice,manastiri rupestre cu calugari sihastri si o priveliste superba asupra canionului format de raul REUT. A fost unul din principalele orase ale Hoardei de Aur, in sec XIV. Continuam drumul spre Butuceni,sat traditional cu case albastre,manastiri rupestre,grote sapate in stanca.Ne inchinam la Biserica Sf.Maria si la Crucea de piatra (cei ce pot urca pana acolo) din sec XVIII cu efecte tamaduitoare pentru suflet (se spune ca daca o atingi si o inconjori de 3 ori ti se indeplinesc dorintele).Continuam drumul spre Soroca,considerata capitala neoficiala a romilor. In raionul Soroca locuiesc peste 10mii de romi,iar casele construite de ei pe „Dealul Tiganilor"seamana cu niste castele.Unele imita constructii celebre din intreaga lume:Teatrul Mare din Moscova(Balshoi Theatre),Capitoliu din Washington si altele.Vizitam Cetatea Soroca,o cetate moldoveneasca din sec al XV-lea,construita din lemn, de Stefan cel Mare si reconstruita din piatra de Petru Rares.
Nu trebuie sa ratam,,Lumanarea Recunostintei" un monument ridicat pe malul Nistrului la initiativa scriitorului Ion Druta(aprox. 600 trepte).Cazare Hotel Manhattan 4* /Hotel Cosmos 3* - Chisinau
Ziua III-a. 27.11.2017: Regatul vinului-CRICOVA (Chisinau-Cricova –Hancesti-Leuseni-Galati)
Mic dejun bufet.Program de cumparaturi pana la ora 11:00.Prima oprire va fii la Cricova,perla vinificatiei moldave;un"oras subteran"unde fiecare strada poarta numele unei marci de vin(Cabernet,Merlot,Sauvignon, s.a.)Se viziteaza superba galerie subterana formata din 70 de strazi,colectia Maresalului Hermann Goring,comandantul aviatiei Germane naziste;sala de degustare Iurie Gagarin(astronautul rus in vizita din 1966, dupa ce a servit „putin" vin, s-a ratacit si a ratat iesirea) Colectii personale de vin (Angela Merkel, Vladimir Putin,Basescu s.a.)
Sosire Galati aprox ora 22:00

SERVICII INCLUSE:
 Transport autocar clasificat international
 2 nopti cazare Hotel 4* sau Hotel Cosmos 3* cu mic dejun
 Ghid local Chisinau
 Ghid insotitor din partea Agentiei Montana.

NU SUNT INCLUSE:
 Asigurare medicala privata. Recomandam Mondial Assistance. Nu ezita sa soliciti relatii in agentie.
 La cerere, pranz traditional moldovenesc in satul Butuceni/Trebujeni = 260 lei MD ( aprox. 15 euro) - trebuie achitat cu minim 10zile inainte.
 Pachet Crama CRIVOCA (ghid local , excursie in subteran ,dupa care se invita oaspetii in una din salile de degustare , unde se propun la degustare 4 tipuri de vin, cu gustarea: placinte in asortiment, nuci ) = 25 euro/persoana ( achitat cu minim 2 saptamani inaintea plecarii , in caz contrar, nu raspundem de disponibilitatea locurilor suplimentare)

* Nu sunt incluse biletele la obiectivele turistice.

      RELATII SAU REZERVARI: MIHAI CONSTANTIN 0722 243240  Inapoi