litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

Curs Valutar

23-Feb-2018
CHF CHF 4.0377
EUR EUR 4.6539
GBP GBP 5.2607
USD USD 3.7867
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

Newsletter


grup ISTANBUL 8 MARTIE (5zile) SHOW INCENDIAR SULTANA`S si SHOPPING IN :MALL OF ISTANBUL Plecare Galati: 06 martie 2018

Pret : 825lei ( doamnele - 700lei)
Plecare : 06 martie 2018
Durata : 5zile/3nopti cu mic dejun
Turcia
Contact

 NOU !!!                                                                                       26 ani de experienta in turism!

         

       "8 Martie " in Paradisul Oriental din ISTANBUL,


               cu seara turceasca incendiara - 1001 Nights Show SULTANA'S !


Plecare din Galati/Braila/Constanta (autocar): 06 martie 2018

Ziua I. 06.03.2018 :Catre Paradisul oriental :
Ora 18:00 plecare din Galati, din fata Agentiei de Turism Montana,pe traseul: Galati/Braila-Constanta-Istanbul.Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar.
Ziua II.07.03.2018:Acasa la "Suleyman Magnificul " .
Mic dejun. Plimbare pietonala si cumparaturi pe Bulevardul Baiazid si in Marele Bazar.(care dateaza din sec. XV si este cel mai mare si mai vechi bazar acoperit din lume, cu aproape 4000magazine aranjate intr-un labirint urias de aproape 60 strazi.Principala strada comerciala a bazarului este denumita "Strada de aur". Se viziteaza Moscheea lui Suleyman Magnificul,una din cele mai mari mochei din lume,construita de arhitectul turc,Sinan si mausoleul acestuia .Alaturi se afla Mausoleul Sultanei Hurrem(Roxelana). Sultanul Suleyman Magnificul, a domnit intre anii 1520-1566,iar imperiul Otoman in timpul lui,era una din marile puteri ale lumii. Dupa-amiaza patrundem in lumea fabuloasa a magazinelor din Marele Bazar ,,Baiazid Ildirim", intr-o revarsare de aur, marfuri orientale,haine de toate felurile, la preturi cu discount .Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar.
Ziua III.08.03.2018: SHOPPING "MALL OF ISTANBUL " & SHOW AT SULTANA'S !
Mic dejun.Ne indreptam spre Mall of Istanbul, este unul dintre cele mai mari mall-uri din Turcia , ce găzduiește brandurile de top din lume și Turcia.Cu cele 350 de magazine, centrul gastronomic, MOiPark, primul parc de distracții special amenajat, strada tradițională de arte și centrul de arte performante, Mall of Istanbul Shopping Center oferă un dinamism distinct și este cel mai funcțional centru comercial din Turcia cu acest concept.Timp liber pentru Shopping !!
                     Un 8 Martie inedit: Seara turceasca la SULTANA'S !
Optional,seara participam la o seara traditional , cu spectacol (belly dance, dansuri traditionale, show musical traditional "Uskudara Giderken" si cina ). Transferul se realizeaza cu autocarul si este inclus in pachet. Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar
Ziua IV -09.03.2018 : ISTANBUL, centru ortodoxiei mondiale :
Mic dejun.Turul Monumentelor Bizantine & Otomane si a Cornului de Aur, cu autocarul si pietonal . Dimineata se viziteaza Palatul Sultanilor Topkapi-Saray, unde se afla sfintele moaste ale lui Ioan Botezatorul (mana dreapta si o parte din capul sfantului), Sabia Sf. Domnitor Stefan cel Mare,Sabia Regelui David,Turbanul lui Iosif,Toiagul lui Moise,Sala Tezaurului si Sala haremului sultanilor.Se viziteaza Catedrala Sf.Sofia,Moscheea Albastra , Hipodromul cu : Fantana Germana a lui Wihelm al2lea, Palatul lui Ibrahim Pasa , Coloana Serpuita,Coloana zidita si Obeliscul Faraonului Tutmosis III, adus la initiative Imparatului Constantin, din Egipt.Se viziteaza " Palatul care se scufunda" sau Biserica Cisterna.Acest obiectiv impresionant a fost finalizat in timpul Imparatului Iustinian I . Seara, optional :Croaziera pe Bosfor+Bazarul Egiptean + Plimbare cu trenul Marmaray pe sub Bosfor Europa-Asia-Europa. Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar
Ziua V- 10.09.2018: ISTANBUL , mirajul Bizantului:
Mic dejun . Dimineata se merge la Patriarhia Ecumenica a Constantinopolului (aici se afla moastele Sf.Ierarhi Ioan Gura de Aur ,Grigore Teologul si Vasile cel Mare (sfinti capadocieni). Tot aici se afla unul din cuiele care au fost batute in trupul Domnului Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului "Ocrotirea Bizantului".Se trece prin cartierul Fanar(de aici proveneau
domnitorii fanarioti).Oprire la Yadikule ( Fortareata celor 7 turnuri),unde a fost inchis C-tin Brancoveanu cu fiii sai. Plecare spre Romania aprox. ora 13:00 .Sosire Galati , aprox. ora 06:00, in functie de formalitatile vamale etc.

ACTE NECESARE : pasaport valabil inca 6 luni de la data sosirii in Romania.

EXCURSII BONUS OFERITE DOAR DE AGENTIA MONTANA:
Excursii: Sfanta Sofia , Basilica Cisterna, Biserica Sf Irina, Palatul Topkapi , Moscheea Albastra si Suleymaniye, Hipodromul, Palatul lui Ibrahim Pasa, Fortareata Yadikule si Marele Bazar Bayazid. (biletele de intrare nu sunt incluse)

Pret : 175 euro (sau 825lei)/persoana .

**** Doamnele/domnisoarele primesc martisor din partea agentiei Montana, o REDUCERE de 25 euro.

Pret de martisor : 150 euro ( sau 700lei).

SERVICII INCLUSE:
• Transport autocar clasificat international.
• 3 nopti cazare hotel 3* cu mic dejun buffet suedez.
• Turul monumentelor Bizantine & Otomane si a Cornului de Aur
• Insotitor de grup din partea Agentiei Montana

SERVICII NEINCLUSE:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice si de cult si nici ghizii pentru acestea .
• Show & cina de "8 Martie" = 40 euro/persoana ( pret negociat pentru grup).
Pachetul include: -Transferul hotel-restaurant-hotel,cina ( aperitiv, un fel principal, salata si desert) + show
• PACHET :Croaziera pe Bosfor+Bazarul Egiptean + Plimbare cu trenul Marmaray pe sub Bosfor Europa-Asia-Europa=25 euro/persoana, daca se achita in Romania ( 40euro – daca se achita la Istanbul )
• Plimbare cu metroul Marmaray , pe sub Bosfor , din Europa in Asia si retur = 5euro/persoana.
• Asigurare medicala privata obligatorie. Recomandam Mondial Assistance = 60lei/pers ( indiferent de varsta, NU se percepe supliment de seniori – Turcia nu este in UE).Nu ezitati sa solicitati brosura in limba romana.
• Asigurarea storno ( optionala )

Conditii de retragere:

  • 25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
  • 50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
  • 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.


IMPORTANT :
1.Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single. Cei care doresc sa stea singuri in camera, suplimentul este de 70euro/persoana.
La inscriere se va achita un avans de 50 euro/persoana . Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii .
2.Grup minim 35 persoane :
• Pentru grup autocar 25-34 persoane, tariful se majoreaza cu 20euro/persoana.
• Pentru grup pana in 20 persoane, excursia se efectueaza cu microbuz turistic.
Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala : lira turceasca .

OBSERVATII :
• Copiii au nevoie de pasaport individual.
•MAE recomanda cu insistenta cetatenilor romani sa nu plece la drum in afara granitelor Romaniei fara a avea incheiate asigurari medicale. •Asigurarea medicala este obligatorie, incepand cu 2016.
•Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva , conform standardelor proprii.
•Distributia camerelor la hotel se face ce catre receptia acestuia.
•Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-I permite sa paraseasca teritoriul propriu. •Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierii , incepand cu banca a doua.
•Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica ordinea obiectivelor din program, in functie de anumite situatii obiective.
•Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :
1.sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor.
2.sa aiba asupra lor acordul parintilor ambii . ( sau a celui ce lipseste ) legalizat la notar.
3.adultul care-I insoteste , in cazul in care nu este unul dintre parinti , trebuie sa aibe cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. •Pentru anumite facilitate din camera hotelului ( minibar , seif..) ,hotelierul poate solicita taxe suplimentare , cereti informatii suplimentare despre aceste servicii la receptie in momentul sosirii. •Prezentul document constituie anexa de contract la prestari servicii .      "Turkish Night Show" la SULTANA'S

Programul artistic "8Martie" - Durata : 21:00 – 23:00.

Pret de grup: 40 euro/persoana.
Acesta cuprinde : dansuri orientale ( belly dancer) , traditionalul spectacol cu papusi - Aşuk & Maşuk si dansuri traditionale, din diferite regiuni ale Turciei.

• Transferul cu autocarul hotel-restaurant-hotel este inclus.
• Show traditional
• Cina – aperitiv , fel principal cu salata si desert
• Insotitor de grup din partea agentiei.

       SHOPPING – MALL OF ISTANBUL

         Situat, în cartierul Ikitelli, Mall of Istanbul prezintă o grafică și un semnaj exterior extraordinar și o panoramă impresionantă a formelor sale curbilare și a turnurilor. Estetic și arhitectural, Mall-ul este inspirat de straturile de cultură, design, istorie, simboluri și materiale care au evoluat de-a lungul secolelor în această metropolă unică eurasiatică. Mall of Istanbul atrage atenția ca cel mai funcțional centru comercial al Turciei cu conceptul său și cu diferitele unități pe care le găzduiește. În timp ce Mall of Istanbul, care a fost premiat cu numeroase premii internaționale, a fost premiat cu premii mari în categoriile "Cel mai bun proiect de utilizare mixtă" și "Cel mai bun proiect de dezvoltare a centrului comercial" la Premiile europene pentru imobiliare 2011. a fost premiat de premiul "Proiecte ale viitorului mare succes" de la Global RLI Awards 2011, organizat de cel mai mare magazin de retail și de divertisment din lume, în cadrul aceluiași an.
        Mall of Istanbul, este unul dintre cele mai mari mall-uri din Turcia și găzduiește brandurile de top din lume și Turcia.Cu cele 350 de magazine, centrul gastronomic, MOiPark, primul parc de distracții special amenajat, strada tradițională de arte și centrul de arte performante, Mall of Istanbul Shopping Center oferă un dinamism distinct și este cel mai funcțional centru comercial din Turcia cu acest concept.Mall of Istanbul a fost deschis vizitatorilor pe 23 mai și este dezvoltat de Torunlar GYO, cel mai mare investitor al Turciei, cu o investiție de 1,3 miliarde TL.
Mall of İstanbul găzduiește brandurile de renume mondial și turcia cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 156 mii de metri pătrați și un total de 350 de magazine:

PARTER - 5MMigros,B&G Store, English Home, LG,Madame Coco , Karaca Home, LC Waikiki, MOIpark , Royal bebe , Samsung, Sony Center, Siemens, THOMAS, Soobe, Tefal, Starbuck's, TurkCell , Media Markt , G-Factory , Etabal , Bernardo , Beko, Biev , ColdStone , Decathlon, Cosmo Home , Dilek , Ebebek , Isbir Yatak , HOBIX , Fakir & Braun , Enplus , Gigi , Halsa Yatak , NOTEBOOK , Penelope etc.

ETAJ I.- 5levent , ALDO ,Benetton , Atasun,ADL, Accessorize, Bershka, Camper, Boyner, Desa, Campione, COLIN's , ECCOR, Flo , Flomar,Dockers , Goz Grup , Gebe , InGlot, Intimissimi , Lacoste , KOTON, Kom, H&M, LEVI's , O Bag Store , Nine West , MANGO, Mosafer , Massimo Dutti , SAAT&Saat , Pull& Bear , Stradivarius , SWATCH , VICTORIA's Secret , Zara , Zara Man , Twist etc.

ETAJ II.- Adidas , Anadolu, ASSOS, Atasay , Brandy's , CACHAREL , Calzedonia, ELLE, InterSport , Nike , U.S. POLO, Yves Rocher , TOSS

ETAJ III.- centrul gastronomic- zeci de posibilitati pentru masa : restaurante, fast food , traditionale etc


            RELATII SAU REZERVARI: MIHAI CONSTANTIN 0722 243 240      Inapoi