PROGRAM 2020 "MARCA MONTANA"                

                 CRACIUN IN FRUMOASA BUCOVINA 4zile

Itinerar turistic : Galati/Braila-Bacau-Piatra Neamt- Manastirea Varatec-Manastirea Agapia-Gura Humorului Manastirea Voronet–Putna-Marginea –Suceava-Hanul Ancutei-Roman–Galati .

GRATIS:Excursie Voronet +Turul Bucovinei (pentru cei ce achita avansul pana-n 01octombrie 2020)
      

    Bucovina este tinutul unde natura si-a lasat amprentele faurind un loc mirific si binecuvantat. Aici, timpul parca nu are timp, iar traditiile sunt pastrate din mosi stramosi, ajungand astazi la fel de pure ca odinioara.Tinutul Bucovinei este cunoscut, in primul rand, pentru manastirile sale, datate de cateva secole, care te vor fascina prin spiritualitate, cultura si istorie.Vei pasi pe un meleag bogat in culoare si pictat cu straduinta,un meleag unde natura dainuie intr-un echilibru perfect cu omul si care te reincarca cu energia si sensibilitarea sa.    Gura Humorului este un loc special din inima Bucovinei,unde peisaje montane incantatoare,cu paduri de brad falnice,ape limpezi si aer mereu curat te farmeca de-a dreptul.Frumusetea naturala,traditiile vii,bogatia culturala si,nu in ultimul rand,ospitalitatea gazdelor definesc cadrul turistic humorean.

   Plecare din Galati : 23 decembrie 2020 

 

                                        Oferta Speciala Hotel Simeria Class 3**- Gura Humorului     

Hotel Simeria Class situat in centrul frumosului oras Gura Humorului, ofera confort si relaxare pentru 46 de persoane in 10 camere matrimoniale, 10 twin si 2 apartamente.  Camerele sunt compuse din dormitor si grup sanitar propriu.
Dotari: camere cu matrimonial sau 2 paturi, TV ;TVcablu; Internet wireless;Telefon; Minifrigider;Baie cu dus, cada;  Ferestre antifonice.

PACHET cu TRANSPORT AUTOCAR INCLUS !

   3 nopti/4zile

Loc in camera dubla

 1250  lei/persoana

 

   “Neamt”,tinut de poveste

Ziua 1 |:Galati/Braila-Bacau-P.Neamt-Manastirea Varatec-Manastirea Agapia –Humulesti-G.Humorului

Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 07:00.Ne indreptam spre Manastirea Varatec.Scurta oprire (15minute) la Mausoleul de la Marasesti.Ne inchinam la Manastirii Varatec,apoi vizitam si mormantul poetei Veronica Micle, prietena lui Mihai Eminescu.Trecem pe langa “ Padurea de Argint”,strabatem “ Codrii de arama” si ajungem la Manastirea Agapia, celebra prin icoanele dar si prin pictura murala realizata de Nicolae Grigorescu ( cand avea doar 20 de ani)  intre anii 1858-1961,intr-un stil laic, realist,inspirat din compozitiile vestitilor pictori ai Renasterii : Rembrandt,Murillo sau Leonardo da Vinci. Se viziteaza Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti. Cazare si cina de bun venit cu mancaruri specifice bucovinene de la care nu va lipsi vinul si palinca -Hotel Simeria Class 3* Gura Humorului.

       “ Frumoasa Bucovina,este un dar dumnezeiesc, dar frumusetea oamenilor este un dar al istoriei.” ( Nicolae Grigorescu)

Ziua 2 |:Gura Humorului-Salina Cacica-Manastirea Putna-Chilia lui Daniel Sihastru-Marginea-G.Humorului

Mic dejun.Optional:Ora 09:00 plecare spre” Turul Bucovinei”.Prima oprire va fi la  salina Cacica,comoara alba a Bucovinei.Urmatoarea oprire este Manastirea Putna “ Ieresalimul Neamului Romanesc “ cum il numea Mihai Eminescu.Ne inchinam la mormantul lui Stefan cel Mare si  Sfant”,altar al constiintei nationale ( M. Eminescu),apoi ne deplasam spre Chilia lui Daniel Sihastru.La intoarcere ne oprim in comuna Marginea pentru a admira si cumpara obiecte din ceramica neagra.Cina si cazare Hotel Simeria Class 3* Gura Humurului.

Ziua 3 |:Gura Humorului-Voronet-Gura Humorului.

Mic dejun. Participare la Slujba de Craciun la celebra Manastire Voronet, ctitoria lui Stefan cel Mare(GRATUIT pentru cei ce achita avansul , pana in data de 15 noiembrie 2017 ). Frescele exterioare sunt considerate cel mai reusit ansamblu de pictura medievala moldoveneasca (albastru de Voronet).Cea mai valoroasa compozitie este considerata “ Judecata de Apoi”, unde impresioneaza expresiile personajelor din grupul pacatosilor. Cina traditionala de Craciun cu muzica oferita de DJ si program artistic bucovinean . Cazare Hotel Simeria Class 3* -Gura Humorului.

Ziua 4 |:Gura Humorului-Suceava-Hanul Ancutei-Bacau-Galati/Braila.

Mic dejun. Plecam spre Suceava unde vizitam cetatea  Sucevei.Scurta oprire la Hanul Ancutei, loc de poveste si de voie buna.Asemenea pasarii Pheonix, acest han a renascut, pastrand parfumul de odinioara. ( Imaginea hanului a fost frumos surprinsa de catre Mihail Sadoveanu , in romanul “Hanul Ancutei” ).                                                                                                                                                                    Grup minim 40 persoane

 

    PRETUL INCLUDE:

  • 3nopti cazare cu demipensiune (mic dejun bufet + 2 cine + 1 cina festiva,intre orele 18:00-24:00 , cu meniu festiv , muzica oferita de DJ si program artistic bucovinean ) si transport autocar.
  • Insotitor de grup din partea agentiei.

    PRETUL NU INCLUDE:

  • Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea
  • Excursie Turul Bucovinei – 50 lei/persoana (se acorda GRATIS celor ce achita avansul pana la data de 01octombrie 2020).
  • Excursie Voronet cu participare la slujba de Craciun – 20 lei/persoana (se acorda GRATIS celor ce achita avansul pana la data de 01 octombrie 2020).

                            

     IMPORTANT :

1.Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.    

2.La inscriere se va achita un avans de 300lei /persoana .Cei ce doresc sa stea singuri in camera, suplimentul de single = 450lei/persoana

 Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii .In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.

 3.Grup minim 40 persoane. Pentru grup 30-39 persoane, pretul creste cu 35 euro. Pentru grup mai mic de 30 persoane pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

 

Conditii  de retragere: 

  • 30% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
  • 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.

Tipărire   Email