PROGRAM 2020 "MARCA MONTANA"  

 

      REVELION PE BOSFOR, in Paradisul Oriental din Istanbul

                                                    Cu seara incendiara pe Bosfor ( vapor de Croaziera)

  Plecare din Galati/Braila/Constanta:  29 decembrie 2020

       Plecare ora 06:00 din fata  Agentiei de turism Montana.               

Pret: 195 euro/persoana 
    

   PRETUL INCLUDE:
• Transport autocar clasificat international
• Cazare 4 nopti - hotel 3* cu mic dejun bufet.
• Turul monumentelor Bizantine & Otomane si a Cornului de aur , cu oprire pentru vizitare .
• EXCURSIILE INCLUSE : Tur Istanbul cu autocarul, Fortareata Yadikule , Palatul Topkapi, Sfanta Sofia, Moscheea Albastra, Moscheea lui Suleyman Magnificul,Biserica Cisterna, Hipodromul , Turul Cornului de Aur,Cartierul Fanar, Patriarhia Ecumenica a Constantinopolului, Marele Bazar (nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice).
• Insotitor grup din partea agentiei .

  PRETUL NU INCLUDE:
-OPTIONAL – Petrece "Anul Nou" intr-un mod inedit, alege "Turkish Night Dinner & Cruise" =100 euro/persoana

-OPTIONAL – Trecere in partea asiatica = 5 euro/persoana – transport metrou Marmaray - Istanbul,

                                                                   

 ”Turkish Night ” pe Bosfor

      Croaziera incepe la ora 22:00, turistii sunt intampinati pe punte , cu un cocktail de” Bun Venit” .Pe langa show si cina, turistii se pot bucura de splendoarea Istanbulului, seara.

  Traseu Croaziera  pe Bosfor : Podul si Turnul Galata, Cornul de Aur, Castelul Fecioarei, Moscheea si Palatul Dolmabahce,Palatul Topkapi, Podul Bosfor ,Palatul Cirigan(Palatul vizirului),Palatul Beylerbeyi,Podul  Fatih cu fortaretele Rumeli si Anatolia )

 

PROGRAM INFORMATIV:

 • Katibim Show : interpretare muzica traditionala turceasca
 • Asuk Masuk : o poveste spusa printr-o joaca a celor 2 papusi Asuk Masuk , obicei vechi ce apartine regiuni Taseli din Silifke (folclorul traditional)
 • Mix de muzica si dans tranditional
 • Belly Dance
 • Dans traditional caucazian
 • Muzica DJ

COCKTAIL DE „Bun Venit!”

 

Starters:

* branza,masline verzi, cruditati,rosii cherry*chips-uri si sos.

Starter rece (Aperitiv):

*branza, salata americana, cascaval* Mucver, Haydari, Saksuka(aperitive turcesti)

* pasta picanta , sarma turceasca,salata cartof  *bila de linte, rosie, castravete*salata proaspata de sezon

Starter cald (Aperitiv):

*patiserie facuta cu branza Feta, crocheta cartof si pui pane`

Felul principal:

*Curcan cu orez, ceapa si coacaze

Desert:

*fructe de sezon si baklava

Bauturi:

*Bauturi locale NELIMITATE cu/fara alcool   (include o selectie de bauturi locale:vinuri , vodka, gin, Raki, baturi usoare

*Bauturi calde ( ceai, cafea) *Un pahar cu sampanie

 

 • Transferul cu autocarul hotel-vaporas-hotel este inclus.
 • Insotitor de grup din partea agentiei

      Conditii  de retragere: 

40% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;

100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-0 zile inainte de plecare/intrare;

       

  ACTE NECESARE : pasaport valabil minim 6 luni de la data sosirii in Romania;pentru copii minori neinsotiti de ambii parinti este necesar acordul legalizat al parintilor. Detalii la www.politiadefrontiera.ro.

 

IMPORTANT :

 1. Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single. Cei care doresc sa stea singuri in camera, suplimentul este de 95 euro/persoana.La inscriere se va achita un avans de minim 50 euro/persoana .Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.
 2. Grup minim 40 persoane. Pentru grup 30-39 persoane, pretul creste cu 20 euro. Pentru grup mai mic de 30 persoane pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. 3.Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala : lira turceasca, de catre turisti la fata locului.

 

OBSERVATII :

 • Documentele necesare calatoriei : intrarea in Turcia se face DOAR pe baza de pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Copiii au nevoie de pasaport individual. MAE recomanda cu insistenta cetatenilor romani sa nu plece la drum in afara granitelor Romaniei fara a avea incheiate asigurari medicale. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod official de Ministerul Turismului din Turcia, conform standardelor proprii. Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua (prima banca este rezervata personalului de bord). Distributia camerelor la hotel se face ce catre receptia acestuia.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-I permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica ordinea obiectivelor din program, in functie de anumite situatii obiective.

 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :

1.sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor. 2.sa aiba asupra lor acordul parintilor ambii . (sau a celui ce lipseste )  legalizat la notar. 3.adultul care-I insoteste , in cazul in care nu este unul dintre parinti , trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Informatii suplimentare : www.politiadefrontiera.ro

 • Pentru anumite facilitate din camera hotelului ( minibar , seif..) ,hotelierul poate solicita taxe suplimentare , cereti informatii suplimentare despre aceste servicii la receptie in momentul sosirii. Prezentul document constituie anexa de contract la prestari servicii .    

Tipărire   Email