PRIMIM TICHETE DE VACANTA

 

                                                         HOTEL ALUNIS 3* - SOVATA

HOTEL ALUNIS*** situat in statiunea balneoclimaterica Sovata la 100 m de Lacul Ursu, pune la dispozitia turistilor 284 locuri de cazare in camere duble, cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, cu baie proprie.Hotelul Alunis se afla la o distanta de  doar 2 minute de mers pe jos de Lacul Ursu. Ofera o piscina interioara deschisa tot timpul anului si un centru spa bine dotat. Camerele sunt izolate fonic si au balcon. Fiecare camera are zona de relaxare, TV prin cablu, telefon international, frigider, internet wireless, articole de toaleta gratuite si baie privata cu dus. Centrul spa al Hotelului Alunis ofera o cadă cu hidromasaj, tratamente de masaj, un solar si o sala de fitness modern echipata. In timpul iernii, asiguram monitor de schi pentru partia din statiune. Pentru copii, Hotelul Alunis ofera un loc de joaca. Pe langa serviciile turistice, de curand, clientii nostrii pot beneficia si de tratamente cu aerosoli salini in incinta salii de tratament salin din complexul Alunis. Datorita realizarii practice si a dotarilor Incintei Haloterapeutice, mediul creat in interiorul acesteia corespunde tuturor exigentelor de calitate europene in ceea ce priveste confortul termic al persoanelor care vor efectua procedurile de haloterapie.

Super oferta tratament balnear
Oferta este valabila in perioada 12.IAN - APR.2020 in functie de disponibilitatea locurilor si este valabila numai pe baza de rezervare prealabila.
Pachetele incep obligatoriu de duminica!
5 nopti -995 lei / pachet / persoana! Supliment single: 285 lei/pachet/pers

* Meniu fix sau la cerere tichete valorice.     

* Tratament–(ginecologic, reumatologic, afectiuni ale cailor respiratorii) – 4 proceduri pe zi la recomandarea medicului de la baza de tratament a hotelului Alunis.
* Accesul la piscina cu apa dulce ,saune si sala de fitness.
* Parcare gratuita.

Pentru a putea beneficia de acest tarif scutit de TVA veti avea nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie .

 

1.Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptive urmatoarele documente:biletul de trimitere*pentruserviciimedicalein sistemulasigurarilorsociale de sanatateromanesc, cu precizareanumarului de contract cu C.A.S. , cardul de sanatate - activ

*In baza biletului de trimitere se acorda: consultatie medicala si proceduri de tratament, conform ofertei.

**Taxa de consultatie se va achitala receptia hotelului

2.In cazul pachetelor de servicii derulate în două perioade, tariful se va defalca pe fiecare perioadă separat.


Tipărire   Email