PROGRAM 2021 "MARCA MONTANA"  

PRIMIM TICHETE/CARDURI DE VACANTA

 

                     8 Martie, la poalele Carpatilor (3zile)

               TARGOVISTECURTEA DE ARGES- Corbeni(Transfagarasan)

 

Plecare din Galati/Braila/Faurei/Buzau: 7 martie 2021

Pret: 395lei ( 2nopti cazare cu mic dejun + 2 cine si transport inclus!!)

  IMPORTANT: Pentru confortul d-voastra , am inclus in pret 2 nopti de cazare (unele agentii au o singura noapte), cu mic dejun si 2 cine, la un pret accesibil.

 Ziua 1 |07martie|:Pensiunea Belvedere, poarta de intrare in Transfagarasan

Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 07:00.Scurta oprire la Merei(20min),zona Buzau.Urmatoarea oprire va fi la Targoviste .Se viziteaza  CURTEA DOMNEASCA , resedinta domnitorilor Tarii Romanesti , precum Mircea cel Batran , Vlad Tepes  sau Mihai Viteazul.Complexul cuprinde:  zidurile de aparare , case domnesti, Biserica Domneasca  si celebrul Turn al Chindiei , emblema orasului, construit in vremea lui Vlad Tepes.Vizitam Manastirea Dealu, unde se afla capul lui Mihai Viteazul. Cina si cazare Pensiunea Belvedere 3* din Transfagarasan(Corbeni), sau similar.

Ziua 2 |08martie |: Manastirea Curtea de Arges, capodopera a arhitecturii romanesti.

Mic dejun.Ora 10:00 , plecam spre Curtea de Arges .Vizita incepe cu  Manastirea Curtea de Arges, ctitoria lui Neagoe Basarab o adevarata capodopera a arhitecturii romanesti, unica prin frumusete , maretie si valoare artistica.Calatorul Paul de Alep, in 1654 considera biserica lui Neagoe Basarab “ una din minunile lumii”. Construita intre anii 1512-1517 de “ 9 mesteri mari,calfe si zidari si Manole – 10 ,care-i si intrece “,cum spune balada populara ,Mesterul Manole,din 1914 este si necropola regala, aici fiind inmormantati regii si reginele Romaniei:Carol I, si Elisabeta, Ferdinand si Maria , precum si Carol al-II-lea si Regina Elena, care a fost adusa de la Laussane, Elvetia).Ei  sunt ingropati in noua catedrala. Scurta oprire la Fantana lui Manole,care poarta peste timp povestea mesterului, care terminand biserica a fost lasat pe acoperis (i s-a luat scara) pentru a nu contrui o alta manastire mai frumoasa.Ca un alt Icar, si-a facut aripi din sindrila, a sarit de pe acoperisul Sfantului Lacas , la temelia caruia se spune ca zidise sotia , iar pe locul prabusirii a aparut un izvor limpede ca lacrima, care reprezinta sufletul Mesterului Manole.

OPTIONAL :  Excursie Barajul si Lacul Vidraru + Balea Lac ( daca vremea ne permite). Urcam pe Transfagarasan ,cel mai spectaculos drum montandin tara noastra si din lume ( dupa unele publicatii  din strainatate ) Oprire 1 ora la Balea Lac  , si 30 min la Barajul si  Lacul Vidraru.Incepand cu ora 18:00,cina festiva de 8 Martie  si cazare Pensiunea Belvedere 3* din Transfagarasan(Corbeni), sau similar.

Ziua 3 |09 martie|: Spre casa..

Mic dejun.Ora 10:00 , plecare spre casa. Sosire Galati aprox. Ora 18:00 in functie de trafic.     

                                                                                                                                                             Grup minim 40 persoane.                         

  Pret: 395 lei/persoana ( 2nopti cazare cu demipensiune: mic dejun+ 2cine , transport , program turistic conform programului detaliat, insotitor de grup din partea agentiei).

     PRETUL INCLUDE:

  • transport autocar clasificat international .
  • 2 nopti cazare Pensiunea Belvedere 3* cu demipensiune(mic dejun + 2 cine, din care 1 este cina festiva de 8 Martie)
  • toate vizitele prevazute in program
  • ghid insotitor din partea agentiei Montana.

 

   PRETUL NU INCLUDE:

  • biletele de intrare la obiectivele turistice si de cult (daca este cazul) si nici ghizii pentru acestea.
  • OPTIONAL : Excursie Barajul si Lacul Vidraru + Balea Lac ( daca vremea ne permite ) = 35lei/persoana

   IMPORTANT :

1.Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.  Cei care doresc in mod special sa stea singuri in camera, suplimentul este de 110lei/persoana. Copiii sub 12 ani (neîmpliniti)in camera cu 2 adulti beneficiaza de o  reducere de 50 lei.(fara pat suplimentar)La inscriere se va achita un avans de minim 100lei/persoana . Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.     

2.Locurile in autocar se atribuie in ordinea inscrierii.

 

Conditii  de retragere: 

  • 30% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
  • 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 40-0 zile inainte de plecare/intrare.

Tipărire   Email