PRIMIM TICHETE/CARDURI DE VACANTA !

                     

                           CRACIUN : HOTEL PALACE 4* (Sinaia)

 Hotelul Palace 4* se afla in parcul central al statiunii Sinaia, in imediata vecinatate a Cazinoului si a Manastirii Sinaia.
Facilitati Restaurant unde puteti servi o varietate larga de preparate culinare din bucataria tradionala roamneasca si internationala. Salonul clasic al restaurantului Palace cu 230 de locuri , unde se serveste micul dejun( bufet suedez), sau se pot organiza cocktail-uri, receptii si inatalniri de afaceri.
Bar de zi. Birou de informatii, terasa de vara, discoteca, room-service, salon de frizerie-coafura, cosmetica, rent-a-car, parcare. 5 sali de conferinte echipate cu aparatura moderna: flipchart, videopriector, retroproiector, ecran, acces internet, scanner, telefon, fax.
Camere Hotelul dispune de 150 de camere( 3 apartamenete, 9 garsoniere, 72 de camere twin, 47 de camere cu pat matrimonial, 19 camere single), echiapte cu bai proprii cu cada/ dus, WC, Tv cablu, linie telefonica directa, minibar, uscator de par.

Pachetul special de Craciun al hotelului Palace 4* include urmatoarele servicii:

  • cazare 4 sau 5 nopti cu mic dejun bufet suedez ( in functie de pachetul ales)
  • cina in data de 24.12.2020 cu program artistic;
  • dejun festiv de Craciun in data de 25.12.2020 cu program artistic ;
  • taxele locale

Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani trebuiesc anuntati - beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar),  iar in restaurant vor avea loc la masa fara meniu.

 

PACHET

4 nopti

5 nopti

Pachet camera single/vedere strada

1540 LEI

1850 LEI

Pachet camera dubla matrimoniala/vedere strada

2100 LEI

2550 LEI

Pachet camera dubla twin/vedere parc

2500 LEI

2950 LEI


Tipărire   Email