litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

25-Jan-2020
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

COVASNA-HOTEL MONTANA 2/3* DECADA BALNEARA 2019 [PRIMIM TICHETE DE VACANTA]

Pret : 800 lei/persoana/pachet
Plecare : martie-mai si octombrie-decembrie 2019
Durata : Loc în dbl, 9 nopți, Pensiune completă-meniu fix
Romania
Contact

PRIMIM SI TICHETE DE VACANTA                          27 ani de experienta in turism!

  

        COVASNA : HOTEL MONTANA 2/3*

  

                 DECADA BALNEARA 2019

 

Hotelul Montana este amplasat la periferia statiunii Covasna, in imediata apropiere a zonei impadurite, avand o priveliste deosebita asupra intregii statiuni. Turistii sunt feriti de zgomotele traficului intens si vor gasi linistea si confortul de care au nevoie.
Dotari generale:restaurant -Montana - 290 locuri si aer conditionat, parcare proprie -cu plata, internet, pastrare obiecte de valoare, 8 nivele, 4 lifturi, bar de zi, zona lounge cu TV, gradina de vara.
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 40 locuri.
Dotari camere:TV -radio, telefon, frigider -in camerele de 3*, baie cu dus, balcon, internet; camerele de 3* dispun de mobilier nou, bai renovate.
Număr total camere: 248
Duble: 244 - camere cu doua paturi.
Apartamente: 4 - Apartamentul este compus din living si dormitor.
Observaţii: Accesul cu animale de companie este interzis.
        Hotel MOntana pune la dispozitia turistilor un centru de relaxare complet echipat: piscina acoperita, sauna, jacuzzi, bai de plante, precum si diverse tipuri de masaj terapeutic si de relaxare.

Servicii fara plata acordate turistilor:informatii privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; spectacole; trezirea clientilor la ora solicitata; obtinerea legaturilor telefonice; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondentei turistilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente; pastrarea bagajelor; comenzi taximetre; expedierea prin retur la domiciliu a corespondentei sosite dupa plecarea turistilor.

Servicii cu plata acordate turistilor:servicii telefonice; vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate; spalat, calcat si reparat imbracaminte/lenjerie; parcare.
Servicii masa: se acorda in restaurantul hotelului propriu. Masa se serveste in sistem bufet suedez la camerele de 3* si meniu fixc la cele de 2*.
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, SPA -sauna, jacuzzi, salina, baza tratament, bai de plante, sala fitness, teren multifunctional de sport.
Tratamente balneare: baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni cardiovasculare (infarct miocardic la minimum 3 luni de la externare, cardiopatia ischemica, insuficienta mitrala si aortica compensata, hipertensiune arteriala, ulcer varicos, arteriopatii periferice prin ateroscleroza, varice); afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice hiperacide, ulcere gastrice si duodenale cronice); afectiuni hepato - biliare (diskinezia biliara, colecistita cronica necalculoasa, stari dupa ficat operat, pancreatita cronica); afectiuni asociate (afectiuni metabolice si de nutritie, nevroza astenica).
In baza de tratament a hotelului (cu o suprafata de 767 mp), se pot efectua zilnic 1940 proceduri.
In baza de tratament a Hotelului Montana exista mofeta.

Proceduri si tratamente: bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate, aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, electroterapie, gimnastica medicala, masaj.
Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta ai utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a namolului terapeutic. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate; in caz contrar se achita taxa turist neasigurat 22 Lei/zi.
In cazul in care turistii nu prezinta biletul de trimitere, valoarea tratamentului este de 20 Lei/zi/persoana.


Distractie:excursii, plimbari cu mocanica, vizitarea planului inclinat, inchiriere biciclete, tenis de masa, biliard, inchiriere sah, rummy, table.


DECADA BALNEARA

15.03-31.05 si 16.10-15.12

Loc în dbl 2*, 9 nopți, Pensiune completă-meniu fix , 21 proceduri/ 7 zile cu bilet de trimitere

880

 

 

Loc în dbl 3*, 9 nopți, Pensiune completă-meniu fix, 21 proceduri/ 7 zile cu bilet de trimitere

1000

 

 

 

1.Serviciile sipachetele care conțin tratament se valorifică doar în baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale în sistemul asigurărilor sociale de sănătate românesc, cu precizarea numărului de contract cu C.A.S. ,dovada de asigurat (adeverință de la locul de muncă sau cupon de pensie) și cardul de sănătate activat.
Încazulîn care turiștiinu prezintă biletul de trimitere, pentru tarifele/pachetele cu tratament inclus, se va plăti un supliment de 20 lei /zi (pentru fiecare zi de tratament a sejurului).
2.Tratamentul balnear include 1 consultație inițială, 1 consultație finalăsi un număr de proceduri pe zi conform specificatiilor pachetului, cu excepția sâmbetelor, duminicilo rsi a sărbatorilor legale.
3.Copiii învarstă de până la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, încazulîn care nu se solicită pat suplimentar. Valoarea unui pat suplimentar (pat pliant) este de 30 lei/zi tarif net ,cazare fără mic dejun.
4. Turistii au posibilitatea de a suplimenta pachetele cu o fisa cont pentru bauturi si produse de bar.
*In cazuri speciale, cand numarul turistilor este redus sub 20 persoane masa tip bufet se vaservi sub formă de fisă cont.
5. În cazul pachetelor de servicii derulate în două perioade, tariful se va defalca pe fiecare perioadă separat.
6.Inscrieri timpurii: Serviciile se vor achita integral in 3 zile lucratoare de la data efectuarii rezervarii.
Locurile pentru aceste oferte sunt limitate, fiind valabile pana in data de 01.03.2019.
7. Pentru turistii cazati in hotel se ofera tarife promotionale la procedurile si pachetele SPA.

Baza de tratament:
Tratamente balneare: baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni cardiovasculare (infarct miocardic la minimum 3 luni de la externare, cardiopatia ischemica, insuficienta mitrala si aortica compensata, hipertensiune arteriala, ulcer varicos, arteriopatii periferice prin ateroscleroza,varice); afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice hiperacide, ulcere gastrice si duodenale cronice); afectiuni hepato- biliare (diskinezia biliara, colecistita cronica necalculoasa, stari dupa ficat operat, pancreatita cronica); afectiuni asociate (afectiuni metabolice si de nutritie, nevroza astenica). In baza de tratament a hotelului (cu o suprafata de 767 mp), se pot efectua zilnic 1940 proceduri. In baza de tratament a Hotelului Montana exista mofeta.
Proceduri si tratamente: bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate, aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, electroterapie, gimnastica medicala, masaj. Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta ai utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a namolului terapeutic. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.

 

Pentru alte oferte hoteluri 2/3/4* : pachete de odihna ,SPA ,Wellness Balnear , Weekend la Munte, pachete cu tratament - Decada Balneara , Hai la Bai, O saptamana de refacere , nu ezitati sa ne contactati 0236469833 sau sa ne trimiteti o cerere pe adresa noastra de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Inapoi