litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

23-Oct-2019
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

BAILE FELIX - HOTEL MUNCEL 2* PACHETE SENIORI ACTIVI 2019 [PRIMIM TICHETE DE VACANTA]

Pret : 777lei/persoana/pachet
Plecare : martie-iunie si octombrie-decembrie 2019
Durata : 7/10/12nopti cu PC si tratament
Romania
Contact

PRIMIM SI TICHETE DE VACANTA                          27 ani de experienta in turism!

  

        BAILE FELIX - HOTEL MUNCEL 2*

  

          PACHETE "SENIORI ACTIVI"


                Hotelul Muncel se localizeaza in centrul statiunii Baile Felix, la 200 de m de strada Primaverii, pe partea dreapta, la aproximativ 9 minute de mers pe jos de la statia de autobuz "Spital Recuperare", fiind foarte usor de localizat datorita grandorii cladirii si distanta mica fata de cele mai importante puncte de interes. Recomandat in general pentru relaxare si renumit in special pentru tratamentele efectuate in cadrul propriei baze de tratament, hotelul Muncel este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Baile Felix. Capacitate locatiei este de 748 de locuri, compartimentate in 347 camere cu paturi twin si 4 apartamente, repartizate pe 12 etaje. Toate camerele dispun de televizor, baie proprie, balcon si frigider (la cerere, in limita disponibilitatii). Baza de tratament proprie a locatiei, asigura ingrijire medicala pentru boli precum afectiunile reumatismale, posttraumatice, neurologice centrale si periferice, ginecologice si afectiuni asociate (metabolice, de nutritie si endocrine). Procedurile medicale constau in bai cu ape minerale, kinetoterapie, aerosoli,electro si hidroterapie, sauna, gimnastica si masaj medical. Medicii sunt inalt specializatii si pregatiti pentru a va oferi cele mai bune sfaturi si tratamente pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra. Restaurantul poate gazdui pana la 390 de persoane, iar preparatele puse pe masa de bucatarii nostri, bucataria internationala dar si traditional-romaneasca, vor face deliciul clientilor nostri. In zilele calduroase de vara va puteti relaxa la piscina neacoperita a hotelului. Printre facilitatile hotelului amintim si de parcarea de 200 de locuri ( este cu plata ),6 lifturi pentru a facilita accesul si mobilitatea clientilor nostri si facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.

 

PACHETE „SENIORI ACTIVI”

29.03-15.06 și 16.10-15.12

16.06-15.07 și 16.09-15.10

16.07-15.09

Loc în dbl 2* , 7 nopti, Pensiune completă- - fișă cont-55 lei 18 proceduri/ 5 zile cu bilet de trimitere

777

 

917

 

1022

 

Loc în dbl 2*, 10 nopți, Pensiune completă- - fișă cont-55 lei, 24 proceduri/ 8 zile cu bilet de trimitere

1090

 

1290

 

1440

 

Loc îndbl 2*, 12 nopți, Pensiunecompletă- - fișă cont-55 lei, 30 proceduri/ 10 zile cu bilet de trimitereBonus- o intrare la strand

1284

 

1524

 

1692

 

 

1.Serviciile sipachetele care conțin tratament se valorifică doar în baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale în sistemul asigurărilor sociale de sănătate românesc, cu precizarea numărului de contract cu C.A.S. ,dovada de asigurat (adeverință de la locul de muncă sau cupon de pensie) și cardul de sănătate activat.
Încazulîn care turiștiinu prezintă biletul de trimitere, pentru tarifele/pachetele cu tratament inclus, se va plăti un supliment de 20 lei /zi (pentru fiecare zi de tratament a sejurului).
2.Tratamentul balnear include 1 consultație inițială, 1 consultație finalăsi un număr de proceduri pe zi conform specificatiilor pachetului, cu excepția sâmbetelor, duminicilo rsi a sărbatorilor legale.
3.Copiii învarstă de până la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, încazulîn care nu se solicită pat suplimentar. Valoarea unui pat suplimentar (pat pliant) este de 30 lei/zi tarif net ,cazare fără mic dejun.
4. Turistii au posibilitatea de a suplimenta pachetele cu o fisa cont pentru bauturi si produse de bar.
*In cazuri speciale, cand numarul turistilor este redus sub 20 persoane masa tip bufet se vaservi sub formă de fisă cont.
5. În cazul pachetelor de servicii derulate în două perioade, tariful se va defalca pe fiecare perioadă separat.
6.Inscrieri timpurii:
Serviciile se vor achita integral in 3 zile lucratoare de la data efectuarii rezervarii.
Locurile pentru aceste oferte sunt limitate, fiind valabile pana in data de 01.03.2019.
7. Pentru turistii cazati in hotel se ofera tarife promotionale la procedurile si pachetele SPA.

PC = pensiune completa
DP = demipensiune
MD = mic dejun

Pentru alte oferte hoteluri 2/3/4* : pachete de odihna ,SPA ,Wellness Balnear , Weekend la Munte, pachete cu tratament - Decada Balneara , Hai la Bai, O saptamana de refacere , nu ezitati sa ne contactati 0236469833 sau sa ne trimiteti o cerere pe adresa noastra de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualizaInapoi