litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

Curs Valutar

26-May-2018
CHF CHF 3.9799
EUR EUR 4.6288
GBP GBP 5.2780
USD USD 3.9524
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

Newsletter


NOU: PRAGA 6zile (autocar) Praga - Karlovy Vary - Dresda Plecare Galati/Braila : 22 mai

Pret : 235 €+95 €
Plecare : 22 mai 2018
Durata : 7zile/6nopti cu mic dejun
Cehia
Contact

                                                                                                                           26 ani de experienta in turism!


    CIRCUIT PRAGA-KARLOVY VARY - DRESDA 7zile
                    Szeged-Visegrad-Eszetergom-Viena-Praga-Karlovy Vary- Dresda- Budapesta


Plecare din Galati/Braila : 22 mai 2018

Ziua I : Galati/Braila-Brasov –Sibiu-Arad-Szeged.
Plecare din Galati,ora 05:00, din fata Agentiei de Turism Montana pe traseul: Galati-Brasov-Sibiu-Deva-Arad-Szeged.Cazare Hotel 4* zona Szeged / Hodmezovasarhely
Ziua II : Szeged –Visegrad-Esztergom-Viena
Mic dejun.Plecam spre Viena, scurta oprire la Visegrad (Castelul in exterior–fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama–Cotul Dunarii), iar apoi la Esztergom (Catedrala Catolica–locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei–oraselul Storovo).Cazare Hotel 3* - zona Viena.
Ziua III : Viena-Praga
Mic dejun. Dimineata tur panoramic cu autocarul , de-a lungul celebrului Ring Vienez : Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase , Muzeul National de Istorie,Ministerul de razboi , MAK- Muzeul de arta contemporana,Palatul Hofbourg –fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor,Piata Maria Thereza,Parlamentul, Primaria,Burgtheater si Biserica Votina. Tur pietonal in centrul istoric : Palatul Hofbourg ,Scoala de Calarie , Monumentul Pestei , Domul Sf Stefan . Ne continuam drumul spre Praga.Popas aprox. 2ore pentru a vizita Castelul Konopiste(tur de castel 45min), realizat in stil gotic si situat in mijlocul unor gradini incantatoare. Acesta a fost ultima resedinta a arhiducelui Franz Ferdinand si gazduieste o colectie fascinanta de arme istorice , mobilier, picturi si tapiterii. Peretii holurilor din castel sunt ornati cu aproape 300.000 de trofee de vanatoare adunate de Franz Ferdinand in timpul vietii sale. Colectia este amestecata cu colectia enorma a lui Franz Ferdinand de statuete religioase de lemn policrom din secolul al XV-lea.Toate acestea fac din Konopiste, unul dintre cele mai vizitate castele din Republica Ceha.Cazare Hotel 3* - zona Praga
Ziua IV : Praga – Karlovy Vary – Dresda (Germania) – Praga.
Mic dejun.Ne indreptam spre Dresda (denumita si „Florenta de pe Elba" ), oras cu o istorie si o mostenire culturala fascinanta,pentru a vizita Castelul Zwinger(In traducere "Temnita", a fost initial un palat de petrecere pentru regalitati;se numara printer cele mai frumoase cladiri baroce din toata Germania )si central orasului ( popas aprox. 3 ore).Ne continuam drumul spre Karlovy Vary(155km) ,perla statiunilor cehe, renumita pentru izvoarele sale termale și arhitectura sa plină de culoare , destinatie turistica populara inca din secolul al-XVIII-lea, cu vizitatori celebri precum: tarul Petru cel Mare, imparatul Franz Josef I , Beethoven , Wagner , Tolstoi si Marx ( popas 2 ore). Cazare Hotel 3* - zona Praga
Ziua V : Praga, orasul de Aur -1zi.
Mic dejun. Descoperim "Orasul celor 1000 de clopotnite" atat cu autocarul cat si pietonal, o zi intreaga. Programul incepe cu un tur Praga-deplasare cu autocarul la Castelul Praga (Hradul)- bijuteria capitalei , iar apoi continua pietonal : Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta,
Ulitade Aur, Cartierul Mala Strana, traversare Podul Carol, Orasul Vechi (Piata Primariei, Ceasul cu Sfinti), cartierul evreiesc siVaclavskeNamestie (zona magazinelor de lux). Timp liber. Optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti putea consuma renumita bere.Cazare Hotel 3* - zona Praga
Ziua VI :Praga-Budapesta-Szeged
Mic dejun. Plecare spre Budapesta. Tur panoramic oras (cu autocarul): Bastionul Pescarilor,Biserica Mattyas,Palatul Rega, Opera, Parlamentul, Catedrala, Podul cu Lanturi ,Podul Margareta,Podul Elisabeta,Insula Margareta.Cazare Hotel 4*zona Szeged.
Ziua VII :Spre casa...Szeged-Arad-Sibiu-Brasov –Galati .
Mic dejun.Plecare spre Galati.Sosire Galati aprox. Ora 00:00

     Pret: 235 €+95 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) – Excursie ½ zi Dresda + Excursie Karlovy Vary + Castelul Konopiste + Excursie 1 zi Praga cu ghid local + Vizita Visegrad si Esztergom)
• Pentru acest program oferim hoteluri de 3* si 4*, EXCLUS hoteluri de 2*

SERVICII INCLUSE :
- Transport autocar clasificat international minim 2*, taxe stradale si parcari.
- Cazare 6 nopti in camera dubla sau tripla – hoteluri de 3*/4* cu mic dejun
- Tur panoramic si pietonal Ringul Vienez , Tur panoramic Budapesta, Tur panoramic si pietonal Viena , Tur panoramic Praga ,
- Excursie Konopiste(nu este inclus biletul de intrare)
- Excursie Karlovi Vary ( cu autocar inclus + insotitor de grup)
- Excursie ½ zi Dresda . ( cu autocar inclus + insotitor de grup)
- Vizita Praga 1 zi ( cu autocar inclus +ghid local+ insotitor de grup)
- Insotitor grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE :
- Bilete de intrare la obiectivele turistice(castele,muzee, croaziere,lacase de cult) si nici ghizii pentru acestea.
- Asigurare medicala si asigurare storno ( indicate, dar nu obligatorii) -noi NU percepem marire pentru seniori (peste 55ani)
- Asigurare medicala private (obligatorie )-.Recomandam Mondial Assistance = 39lei/pers ( indiferent de varsta, NU se percepe supliment de seniori)- Nu ezitati sa solicitati brosura in limba romana.

Conditii de retragere:
25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.

IMPORTANT :
1.Pentru cei care locuiesc pe traseul indicat la inceputul programului,pot achita un avans de 150 euro/pers la orice Banca Transilvania (se pierde in caz de neprezentare la plecare),fara costuri suplimentare, (detalii la telefon - 0722 243 240 )iar diferenta o puteti achita la plecare,
in momentul cand va luam din localitatea d-voastra.
2. Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single. Cei care doresc sa stea singuri in camera, suplimentul este de 100 euro/persoana.La inscriere
se va achita un avans de 150 euro/persoana .Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii .Copii sub 12 ani in tripla = -30 euro.
3.Grup minim 40 persoane. Pentru grup 30-39 persoane, pretul creste cu 35 euro. Pentru grup mai mic de 30 persoane pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
4.Ofertele Speciale sunt valabile DOAR in perioada invocata.

OBSERVATII :
• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Elvetia conform standardelor proprii;
• Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate. Ambele categorii de documente trebuie sa fie valabile inca 6 luni de la data intrarii pe teritoriul Elvetiei. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; • sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; • adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
• Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
• Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora mentionata in programul detaliat.
• Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
• Deoarece Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate (CEASS) asigura numai accesul la tratamente medicale de urgenta efectuate in sistemul public de sanatate din tarile UE si Elvetia ( 95% din sistemul de sanatate este privat),trebuie incheiata asigurarea medicala (valabila si in afara UE) deoarece: a) permite accesul si la serviciile clinicilor si spitalelor private (majoritare in comparatie cu sistemul public); b) suporta cheltuielile de spitalizare, de repatriere medicala cu ambulanta terestra (aeriana) si de repatriere in caz de deces; c) asista si tine legatura (24 ore din 24) in strainatate cu asiguratul.Asigurarile medicale private in cadrul programelor turistice sunt obligatorii incepand cu 01 martie 2016.
• Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc. nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.
• Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
• Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


      RELATII SAU REZERVARI: MIHAI CONSTANTIN 0722 243240  Inapoi