litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

20-Oct-2018
CHF CHF 4.0936
EUR EUR 4.6669
GBP GBP 5.3090
PLN PLN 1.0844
USD USD 4.0761
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

grup ISTANBUL 5zile - SERII 2018 Plecare Galati/Braila: 16 oct

Plecare : 16oct 2018
Durata : 5zile/3nopti cu mic dejun
Turcia
Contact

                                                                                                               26 ani de experienta in turism!

 PARADISUL ORIENTAL DIN ISTANBUL si Insula Printului ( Buyukada)
                                    sau "Acasa la Suleyman Magnificul"

Plecare din Galati/Braila: 12 septembrie si 16oct 2018

Ziua I. Catre Paradisul oriental :
Ora 18:00 plecare din Galati pe traseul: Galati -Braila-Istanbul.
Ziua II."Acasa la Suleyman Magnificul " :
Sosire Istanbul aprox. ora 09:00. Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar. Ora 13:00.Se trece din Europa in Asia si retur, cu metroul,pe sub Bosfor,prin noul tunel Marmaray.Plimbare pietonala si cumparaturi pe Bulevardul Baiazid si in Marele Bazar.(care dateaza din sec. XV si este cel mai mare si mai vechi bazar acoperit din lume, cu aproape 4000magazine aranjate intr-un labirint urias de aproape 60 strazi.Principala strada comerciala a bazarului este denumita "Strada de aur".Se viziteaza Moscheea lui Suleyman Magnificul,una din cele mai mari mochei din lume,construita de arhitectul turc,Sinan si mausoleul acestuia .Alaturi se afla Mausoleul Sultanei Hurrem (Roxelana). Sultanul Suleyman Magnificul, a domnit intre anii 1520-1566,iar imperiul Otoman in timpul lui,era una din marile puteri ale lumii.Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar.
Ziua III.ISTANBUL ,mirajul Bizantului
Mic dejun. Turul monumentelor Bizantine & Otomane si a Cornului de Aur, cu autocarul si pietonal . Dimineata se viziteaza Palatul Sultanilor ,Topkapi-Saray, unde se afla sfintele moaste ale lui Ioan Botezatorul (mana dreapta si o parte din capul sfantului), Sabia Sf. Domnitor Stefan cel Mare,Sabia Regelui David,Turbanul lui Iosif,Toiagul lui Moise,Sala Tezaurului si Sala haremului sultanilor.Se viziteaza Catedrala Sf.Sofia,Moscheea Albastra , Hipodromul si Fantana Germana a lui Wihelm al2lea,Obeliscul Faraonului Thutmose, adus la initiativa imparatuuil Constantin cel Mare, din Egipt ,Coloana Serpuita .Se viziteaza" Palatul care se scufunda" sau Biserica Cisterna. Timp liber(Shopping).Va recomandam sa patrundeti in lumea fabuloasa a magazinelor din Marele Bazar ,,Baiazid Ildirim", intr-o revarsare de aur, marfuri orientale,haine de toate felurile, la preturi cu discount. OPTIONAL,seara,croaziera pe Bosfor+Bazarul egiptean de mirodenii + plimbare Marmaray Europa-Asia-Europa. Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar.
Ziua IV .INSULA PRINTULUI, oaza de liniste in Marmara :
Mic dejun. OPTIONAL –Puteti fi printi si printese pentru o zi !! Excursie in Insula Printului (Buyukada), loc de refugiu pentru printi bizantini si dezidenti celebrii . Dimineata se ia vaporul de langa Palatul Dolmabahce(cei care nu merg, pot vizita individual gradinile si Palatul Dolmabahce- sau shopping).Pe insula nu circula automobile, deplasarea se face cu trasuri. Tur insula cu trasura, cu oprire la Manastirea Sf Gheorghe.Aici panorama asupra Marii Marmara si asupra Istanbulului iti taie rasuflarea.Seara, intoarcerea cu vaporul in Istanbul.Pentru cei care raman in Istanbul, program de shopping. Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar.
Ziua V. Constantinopol , capitala ortodoxiei ...
Mic dejun.Se merge la Patriarhia Ecumenica a Constantinopolului (aici se afla moastele Sf.Ierarhi Ioan Gura de Aur si Grigore Teologul(sfinti capadocieni) si o parte din moastele Sf Constantin cel Mare, intemeietorul Constantinopolului, aduse de la Roma.Tot aici se afla unul din cuiele care au fost batute in trupul Domnului Iisus Hristos. Oprire la Yadikule ( Fortareata celor 7 turnuri),unde a fost inchis C-tin Brancoveanu cu fiii sai.. Plecare spre Romania aprox. ora 13:00
Ziua VI. Sosire Romania.

Pret: 150euro/persoana in camera dubla/tripla Hotel 3* cu mic dejun+ transport autocar
( pretul este valabil pentru cei ce achita avansul pana-n 05 martie 2018, dupa aceasta data , pretul creste cu 25 euro)

SERVICII INCLUSE :
-Transport autocar clasificat international 3* + Bilet metrou Europa-Asia-Europa , prin tunelul Marmaray.
- Cazare 3 nopti hotel 3* cu mic dejun bufet.
- Insotitor grup din partea agentiei .
- Turul monumentelor Bizantine & Otomane si a Cornului de aur(prezentate in program) cu oprire pentru vizitare
- Excursii incluse: Tur Istanbul cu autocarul, Fortareata Yadikule , Palatul Topkapi, Sfanta Sofia, Moscheea Albastra, Moscheea lui Suleyman Magnificul,Biserica Cisterna, Hipodromul , Turul Cornului de Aur,Cartierul Fanar, Patriarhia Ecumenica a Constantinopolului, Marele Bazar si plimbare Europa-Asia-Europa , prin tunelul Marmaray.

SERVICII NEINCLUSE :
-Biletele de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea.
-PACHET :Croaziera pe Bosfor+Bazarul Egiptean + Plimbare cu trenul Marmaray pe sub Bosfor Europa-Asia-Europa=25 euro/persoana, daca se achita in Romania ( 40euro – daca se achita la Istanbul )
-Excursie Insula Printului – 30 euro/pers ( autocar +ferryboat+ trasuri in insula +tramvai) (40euro/persoana, daca se achita la Istanbul).
-Turul Bosforului cu autocarul – 10 euro/pers ( daca se achita in Romania) si 15 euro/pers la Istanbul.
-Asigurare storno (optional) si Asigurare medicala privata obligatorie. Recomandam Mondial Assistance.

ACTE NECESARE : Pasaport valabil minim 6 luni din data sosirii in Romania.

Conditii de retragere:
25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.

IMPORTANT :
1.Pentru cei care locuiesc pe traseul indicat la inceputul programului,pot achita un avans de 50 euro/persoana la orice Banca Transilvania ,fara costuri suplimentare,(detalii la telefon - 0722 243 240 )iar diferenta o puteti achita la plecare,in momentul cand va luam din localitatea d-voastra.
- IN CAZ DE NEPREZENTARE, SE PIERDE AVANSUL ! Pentru persoanele din Bucuresti, plecarea este de la gura de metrou NICOLAE TECLU(Policolor).
2. Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener , NU vor plati diferenta de single. Cei care doresc sa stea singuri in camera, suplimentul este de 50 euro/persoana. La inscriere se va achita un avans de 50euro/persoana. Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii .Grup minim 40 persoane. -Pentru grup 39-30 persoane, se plateste un supliment de 20 euro/persoana.-Pentru grup sub 25 persoane, se reprogrameaza excursia..Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala : lira turceasca.

OBSERVATII :
• Documentele necesare calatoriei : intrarea in Turcia se face DOAR pe baza de pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Copiii au nevoie de pasaport individual. MAE recomanda cu insistenta cetatenilor romani sa nu plece la drum in afara granitelor Romaniei fara a avea incheiate asigurari medicale. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod official de Ministerul Turismului din Turcia, conform standardelor proprii.
• Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua. Distributia camerelor la hotel se face ce catre receptia acestuia. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-I permite sa paraseasca teritoriul propriu. Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica ordinea obiectivelor din program, in functie de anumite situatii obiective. •Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu banca a doua. •Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :
1.sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor. 2.sa aiba asupra lor acordul parintilor ambii . (sau a celui ce lipseste ) legalizat la notar. 3.adultul care-I insoteste , in cazul in care nu este unul dintre parinti , trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Informatii suplimentare : www.politiadefrontiera.ro
• Pentru anumite facilitate din camera hotelului ( minibar , seif..) ,hotelierul poate solicita taxe suplimentare , cereti informatii suplimentare despre aceste servicii la receptie in momentul sosirii. Prezentul document constituie anexa de contract la prestari servicii .

  RELATII SAU REZERVARI: MIHAI CONSTANTIN 0722 243240  Inapoi