litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

Curs Valutar

21-Apr-2018
CHF CHF 3.8902
EUR EUR 4.6606
GBP GBP 5.3294
USD USD 3.7886
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

Newsletter


grup ODESA 3zile ( autocar ) Plecare Galati/Braila: 26 mai

Pret : 675lei/persoana
Plecare : 26 mai 2018
Durata : 3zile/2nopti cu mic dejun
Ucraina
Contact

                                                                                                                   26 ani de experiente in turism !

                         

                ODESA - "Perla Marii Negre" (9zile)


Un oraș cosmopolit, cu iz rusesc, ticsit de cafenele cochete și mașini scumpe. La tot pasul dai peste trăsuri cu cai gata să te plimbe printre clădirile încărcate de istorie. "Madame Odessa", cum o numesc localnicii, are propriul ei caracter și temperament, oamenii sunt primitori iar prețurile "românești".

Plecare din Galati : 26 mai 2018
.
Ziua I(26mai) : Galati-Giurgiulesti -Izmail-Odesa.
Ora 06 :00.Plecare din fata Universitatii.Se trece Prutul pe la Giurgiulesti in Republica Moldova si pe la Reni in Ucraina.Oprire la Izmail. Sorire aprox.ora 16 :00,in Odesa. Cazare Hotel Mozart 4*
Timp liber :Plimbare in centrul Odesei,schimb valutar,etc.
Ziua aII-a(27mai) : Odesa « Perla Marii Negre »
Mic dejun bufet.La ora 09 :00 Turul panoramic al Odesei,cu autocarul :intram pe Bulevardul Ecaterina cu oprire la Monumentul Ecaterinei.Continuam pietonal cu ghid local:Casa cu un singur perete,Palatul Vorontzov,Colonadele Grecesti. Punctul culminant se atinge la celebrele TREPTE POTEMKIN-emblema Odesei,pe care s-au filmat scenele faimosului film ,,CRUCISATORUL POTEMKIN''.Aceste trepte, construite in timpul Contelui Vorontzov,au fost darul contelui pentru sotia sa, Elizabeta.Daca cele 192 de trepte, vor fi prea greu de urcat,pentru unele persoane,se poate ajunge sus si cu funicularul.Vom continua drumul pe BULEVARDUL PRIMORSKY unde vom admira MONUMENTUL LUI PUSKIN,al DUCELUI DE RICHELIEU, PRIMARIA, dupa care ne indreptam spre OPERA DIN ODESSA,cea mai faimoasa constructie din Odesa. Construita de arhitecti vienezi in 1887 dupa modelul celei din Viena. Exteriorul este in forma de potcoava,iar interiorul in stil baroc.Candelabrele flancheaza scarile teatrului,care conduc vizitatorii spre lojele cu fotolii din catifea purpurie. Dupa ce vom admira aceasta minune arhitecturala, ne vom odihni langa fantana arteziana si salcamii japonezi.Ne indreptam pietonal spre BULEVARDUL DERIBASOVSKAYA,o artera cu atmosfera pariziana cu numeroase restaurante,cafenele,magazine si monumente istorice. In drum spre hotel vom trece pe langa BISERICA POKROVSKAYA, locul unde s-au casatorit Carol al-II-lea si Zizi Lambrino in 1918.Timp liber.Seara , participare spectacol Opera din Odessa ( optional). Cazare Hotel Mozart 4*
Ziua aIIIa (28mai) :Odesa-Turul Arcadiei-Cetatea Alba-Reni-Galati
Mic dejun. La ora 09 :00,continuam turul Odesei spre Zona Arkadia unde ne vom familiariza cu plajele si restaurantele de aici.Timp liber. Pentru shopping va recomandam marele Bazar al Odesei-Privoz.Plecare ora 14 :00 din Odesa.Vom trece podul de la Zatoka, peste Stramtoarea Tarigradului,la varsarea Nistrului in Marea Neagra. Vizita la Cetatea Alba, s-a aflat sub supravegherea moldovenilor, in perioada 1392-1484.In 1484 Stefan cel Mare a pierdut Cetatea Alba in favoarea turcilor.Sosire Galati aprox.ora 21 :30.

Pret: 675lei/persoana


SERVICII INCLUSE :
- Transport autocar clasificat international minim 2*, taxe stradale si parcari.
- Cazare 2 nopti in camera dubla sau tripla – hotel 4* cu mic dejun
- Tur panoramic si pietonal Odessa .
- Ghid local in Odessa.
- Insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE :
- Bilete de intrare la obiectivele turistice(castele,muzee, croaziere,lacase de cult) si nici ghizii pentru acestea.
- Bilet spectacol Opera din Odessa – spectacolele se afiseaza cu 1 luna inainte .
- Asigurare storno ( indicata, dar nu obligatorii)
- Asigurare medicala private (obligatorie ).Recomandam Mondial Assistance = 43lei/pers ( indiferent de varsta, NU se percepe supliment de seniori)- Nu ezitati sa solicitati brosura in limba romana.

ACTE NECESARE : Pasaport valabil minim 6luni, din data plecarii.

Conditii de retragere:
25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.

OBSERVATII :
Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.

ACTE NECESARE: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii; pentru copii minori neinsotiti de ambii parinti este necesar acordul legalizat al parintilor. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
• Moneda in Ucraina este Grivna, 1 RON = 6.96 UAH
• Copiii au nevoie de pasaport individual.MAE recomanda cu insistenta cetatenilor romani sa nu plece la drum in afara granitelor Romaniei fara a avea incheiate asigurari medicale.Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Ucraina, conform standardelor proprii,distributia camerelor la hotel se face ce catre receptia acestuia.Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-I permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :
• 1.sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor.2.sa aiba asupra lor acordul parintilor ambii . ( sau a celui ce lipseste ) legalizat la notar..3.adultul care-I insoteste , in cazul in care nu este unul dintre parinti , trebuie sa aibe cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
• Pentru anumite facilitate din camera hotelului ( minibar , seif..) ,hotelierul poate solicita taxe suplimentare , cereti informatii suplimentare despre aceste servicii la receptie in momentul sosirii. Prezentul document constituie anexa de contract la prestari servicii

        RELATII SAU REZERVARI: MIHAI CONSTANTIN 0722 243 240   
Inapoi