litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

24-Mar-2019
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

FASCINANTUL ISTANBUL (5zile) -8MARTIE- BOSFOR PARTY - Plecare Galari/Braila: 06martie

Pret : 750lei/persoana
Plecare : 06 martie 2019
Durata : 5zile/3 nopti cu mic dejun
Turcia
Contact

                                                                                            27 ani de experienta in turism!

     

 PARADISUL ORIENTAL DIN ISTANBUL(5zile)

         Un 8 Martie inedit: Croaziera si Seara traditionala, pe Bosfor !


Plecare din Galati/Braila/Constanta: 06 martie 2019

Ziua I(06 martie). Catre Paradisul oriental :
Ora 05:00 plecare din Galati, din fata Agentiei de Turism MONTANA, pe traseul: Galati –Braila- Constanta–Istanbul.Sosire Istanbul, in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar
Ziua II(07martie)."Acasa la Suleyman Magnificul " :
Mic dejun. Dimineata se viziteaza Palatul Sultanilor ,Topkapi-Saray, unde se afla sfintele moaste ale lui Ioan Botezatorul (mana dreapta si o parte din capul sfantului), Sabia Sf. Domnitor Stefan cel Mare,Sabia Regelui David,Turbanul lui Iosif,Toiagul lui Moise,Sala Tezaurului si Sala haremului sultanilor.Se viziteaza Catedrala Sf.Sofia,Moscheea Albastra , Hipodromul cu: Fantana Germana a lui Wihelm al2lea,Obeliscul Faraonului Thutmose, adus la initiativa imparatuuil Constantin cel Mare, din Egipt ,Coloana Serpuita .Se viziteaza" Palatul care se scufunda" sau Biserica Cisterna. Timp liber(Shopping).Va recomandam sa patrundeti in lumea fabuloasa a magazinelor din Marele Bazar ,,Baiazid Ildirim", intr-o revarsare de aur, marfuri orientale,haine de toate felurile, la preturi cu discount. Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar.
Ziua III(08martie).ISTANBUL ,mirajul Bizantului
Mic dejun.Se trece din Europa in Asia si retur, cu metroul,pe sub Bosfor,prin noul tunel Marmaray. Se viziteaza Moscheea lui Suleyman Magnificul,una din cele mai mari mochei din lume,construita de arhitectul turc,Sinan si mausoleul acestuia .Alaturi se afla Mausoleul Sultanei Hurrem (Roxelana). Sultanul Suleyman Magnificul, a domnit intre anii 1520-1566,iar imperiul Otoman in timpul lui,era una din marile puteri ale lumiiPlimbare pietonala si cumparaturi pe Bulevardul Baiazid si in Marele Bazar.(care dateaza din sec. XV si este cel mai mare si mai vechi bazar acoperit din lume, cu aproape 4000magazine aranjate intr-un labirint urias de aproape 60 strazi.Principala strada comerciala a bazarului este denumita "Strada de aur".Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar.
          Un 8 Martie inedit: Croaziera si Seara traditionala, pe Bosfor !
OPTIONAL,seara festiva traditional, pe Bosfor Cazare Hotel Avlonya 3* sau similar.
Ziua IV(09martie). Constantinopol , capitala ortodoxiei ...
Mic dejun. Turul monumentelor Bizantine & Otomane si a Cornului de Aur, cu autocarul si pietonal . Se merge la Patriarhia Ecumenica a Constantinopolului (aici se afla moastele Sf.Ierarhi Ioan Gura de Aur si Grigore Teologul(sfinti capadocieni) si o parte din moastele Sf Constantin cel Mare, intemeietorul Constantinopolului, aduse de la Roma.Tot aici se afla unul din cuiele care au fost batute in trupul Domnului Iisus Hristos. Oprire la Yadikule ( Fortareata celor 7 turnuri),unde a fost inchis C-tin Brancoveanu cu fiii sai..Plecare spre Romania aprox. ora 14:00
Ziua V(10martie).Spre Romania..
Sosire Galati in cursul diminetii(aprox. ora 04:00), in functie de trafic si formalitatile vamale.

   Pret: 160euro (sau 750 lei)/persoana in camera dubla/tripla Hotel 3* cu mic dejun+ transport autocar

SERVICII INCLUSE :
-Transport autocar clasificat international 3*
- Cazare 3 nopti hotel 3* cu mic dejun bufet.- Insotitor grup din partea agentiei .
- Turul monumentelor Bizantine & Otomane si a Cornului de aur(prezentate in program) cu oprire pentru vizitare .
- Excursii incluse: Tur Istanbul cu autocarul, Fortareata Yadikule , Palatul Topkapi, Sfanta Sofia, Moscheea Albastra, Moscheea lui Suleyman Magnificul,Biserica Cisterna, Hipodromul , Turul Cornului de Aur,Cartierul Fanar, Patriarhia Ecumenica a Constantinopolului, Marele Bazar si plimbare Europa-Asia-Europa , prin tunelul Marmaray.
** Deoarece intrarea cu autocarul in centrul istoric este interzisa, Agentia de Turism Montana asigura transport cu metroul de suprafata si trecerea in Asia cu metroul Marmaray,FARA COSTURI SUPLIMENTARE!

SERVICII NEINCLUSE :
-Biletele de intrare la obiectivele turistice, de cult si nici ghizii pentru acestea.
-PACHET :Optional – seara festiva traditionala si croaziera pe Bosfor = 45 euro/persoana (include plimbare, transfer autocar , cina ,program artistic si insotitor de grup; detalii – pagina anexa.)
-Asigurare storno ( optionala ) si Asigurare medicala privata obligatorie. Recomandam Mondial Assistance ( indiferent de varsta, NU se percepe supliment de seniori) Nu ezitati sa solicitati brosura in limba romana.

ACTE NECESARE : Pasaport valabil minim 6 luni din data sosirii in Romania.

Conditii de retragere:
25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.

ACTE NECESARE : pasaport valabil minim 6 luni de la data sosirii in Romania;pentru copii minori neinsotiti de ambii parinti este necesar acordul legalizat al parintilor. Detalii la www.politiadefrontiera.ro

IMPORTANT :
1. Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single. Cei care doresc sa stea singuri in camera, suplimentul este de 85 euro/persoana.La inscriere
se va achita un avans de 50 euro/persoana .Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.
2.Grup minim 40 persoane. Pentru grup 30-39 persoane, pretul creste cu 20 euro. Pentru grup mai mic de 30 persoane pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
3.Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala : lira turceasca, de catre turisti la fata locului.

OBSERVATII :
• Documentele necesare calatoriei : intrarea in Turcia se face DOAR pe baza de pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Copiii au nevoie de pasaport individual. MAE recomanda cu insistenta cetatenilor romani sa nu plece la drum in afara granitelor Romaniei fara a avea incheiate asigurari medicale. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod official de Ministerul Turismului din Turcia, conform standardelor proprii.
• Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua (prima banca este rezervata personalului de bord).
• Distributia camerelor la hotel se face ce catre receptia acestuia.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-I permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica ordinea obiectivelor din program, in functie de anumite situatii obiective.
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :
1.sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor. 2.sa aiba asupra lor acordul parintilor ambii . (sau a celui ce lipseste ) legalizat la notar. 3.adultul care-I insoteste , in cazul in care nu este unul dintre parinti , trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Informatii suplimentare : www.politiadefrontiera.ro
• Pentru anumite facilitate din camera hotelului ( minibar , seif..) ,hotelierul poate solicita taxe suplimentare , cereti informatii suplimentare despre aceste servicii la receptie in momentul sosirii. Prezentul document constituie anexa de contract la prestari servicii .


         "Turkish Night Show" pe Bosfor

     Pret: 45 euro/persoana.

Croaziera incepe la ora 20:30, turistii sunt intampinati pe punte .

Programul artistic "8Martie" - Durata : 20.30-24:00
Acesta cuprinde : dansuri traditionale anatoliene din diferite parti ale Turciei , dansuri orientale ( belly dancer) , dansuri aduse din Silifke , regiune in Anatolia , "Uskudara Giderken" si muzica DJ.

Pe langa spectacol, turistii vor face cunostinta cu bucataria turceasca : aperitivele,produse traditionale de patiserie(rulou cu cascaval sau carnat traditional),salata de sezon si felul principal la alegere ( pui/ peste grill sau meniu vegetarian), desert,bauturi locale – fara limita si cafea turceasca.
• Transferul cu autocarul hotel-vaporas-hotel este inclus.
• Insotitor de grup din partea agentiei.

Pe langa show si cina, turistii se pot bucura de splendoarea Istanbulului, seara.
Traseu Croaziera pe Bosfor : Podul si Turnul Galata, Cornul de Aur, Castelul Fecioarei, Moscheea si Palatul Dolmabahce,Palatul Topkapi, Podul Bosfor ,Palatul Cirigan(Palatul vizirului),Palatul Beylerbeyi,Podul Fatih cu fortaretele Rumeli si Anatolia )

  RELATII SAU REZERVARI: MIHAI CONSTANTIN 0722 243240 //0236469833Inapoi