litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

Curs Valutar

17-Mar-2018
CHF CHF 3.9860
EUR EUR 4.6646
GBP GBP 5.2815
USD USD 3.7833
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

Newsletter


PELERINAJE EXTERNE 2018

Ordoneaza dupa
Pret: 720euro/persoana
Info pret: 22 octombrie 2018
Durata: 7zile/6nopti cu demipensiune
Fiecare crestin trebuie sa viziteze macar o singura data Tara Sfanta.Preotul roman Anatolie , de la Biserica Mormantul Maicii Domnului din Ierusalim , indeamna pelerinii : “Veniti in Tara Sfanta cat mai aveti posibilitatea!”, datorita problemelor din Orientul Mijlociu. Poti face acum pelerinajul vietii in cele mai bune conditii,si la cel mai bun pret,prin Agentia de Turism Montana.
Pret: 595 euro/persoana
Info pret: 16 aprilie 2018
Durata: 7zile/6nopti cu demipensiune
Fiecare crestin trebuie sa viziteze macar o singura data Tara Sfanta.Preotul roman Anatolie , care a slujit la Biserica Mormantul Maicii Domnului din Ierusalim , indemna pelerinii : “Veniti in Tara Sfanta cat mai aveti posibilitatea!”, datorita problemelor din Orientul Mijlociu. Poti face acum pelerinajul vietii in cele mai bune conditii,si la cel mai bun pret,prin Agentia de Turism Montana.
Pret: 585 euro/persoana
Info pret: 13 aprilie 2018
Durata: 6zile/5nopti cu demipensiune
SAPTAMANA LUMINATA,este prima saptamana care urmeaza dupa Invierea Domnului Nostru,Iisus Hristos si se termina in duminica urmatoare numita Duminica Tomii.Aceasta perioada ,in Tara Sfanta,se distinge din punct de vedere spiritual prin luminozitate, prin frumusete si prin bucuria intregii creatii. Totul pare invaluit in alb, totul este lumina , totul exprima bucuria de a fi impreuna cu Hristos si prima slujba din saptamana incepe prin cuvintele” Veniti de luati lumina!” . Pe buzele tuturor este urarea :”Hristos a Inviat!”, urmata de raspunsul “Adevarat a Inviat!”
Pret: 580 euro/persoana
Info pret: 30 martie 2018
Durata: 6zile/5nopti cu demipensiune
Pelerinajul de Florii este un semn de credinta si speranta, este un simbol al vietii noastre trecatoare si a dragostei intru Hristos,este inceputul Deniilor din Saptamana Patimilor Mantuitorului , culminand cu rastignirea Sa pe Cruce. El tine dintre Sambata invierii lui Lazar , urmat de Duminica Intrarii Domnului in Ierusalim si se continua cu Deniile din Saptamana Patimilor.
Pret: 495 euro/persoana
Info pret: 24 septembrie 2018
Durata: 9zile/8nopti cu mic dejun + 6 cine
Itinerar : Galati-Braila-Buzau-Bucuresti-Giurgiu-Kulata- Paralia Gritsa – Kalambaka- INSULA CORFU - Patras – ZAKYNTHOS- Corint – Atena-INSULA TINOS(cel mai mare loc de pelerinaj din Grecia ) – INSULA EGHINA-INSULA EVIA- Salonic-Galati
Pret: 425 euro/persoana
Info pret: 09 august 2018
Durata: 7zile/6nopti cu mic dejun + 3 cine
Itinerar : Galati-Braila-Buzau-Bucuresti-Giurgiu-Rila-Sandanski -Kulata- Salonic – Kalambaka- INSULA CORFU - Patras – KEFALONIA- Corint – Atena-– INSULA EGHINA- Nea Makri INSULA EVIA- Salonic-Galati
Pret: 395 euro
Info pret: 08 mai 2018
Durata: 9zile/8nopti cu mic dejun + 5 cine
Dardanele-Troia-Bisericile Apocalipsei-Pergam(Bergama)-Efes-Casa Fecioarei Maria- Drumul Matasii-Capadocia(Sfintii Capadocieni si Bisericile Rupestre)-Ankara-Istanbul
Pret: 345 euro/persoana
Info pret: 25 mai 2018
Durata: 6zile/5nopti cu mic dejun + 4 cine
CU INCHINARE LA : MOASTELE SF. DIMITRIE IZVORATORUL DE MIR (Salonic), SF IOAN RUSU ( Insula Evia),SF EFREM CEL NOU (Nea Makri) , SF. NECTARIE ( Insula Eghina),BRAUL MAICII DOMNULUI (Almiros), MANASTIRILE DE LA METEORA , SF. PARASCHEVI (Valea Tembi)-SF. EFREM SIRU (Olimp )