CONCEPT "ALL INCLUSIVE" - HOTELURI LITORAL 2024

 Daca  doresti sa-ti rezervi in acest an un concediu pe litoralul romanesc cu regim  "all inclusive " si nu te poti decide, venim in intampinarea ta cu urmatoarea lista ce contine detalii despre acest concept . Nu rata reducerile "EARLY BOOKING ", contacteaza un agent MONTANA TRAVEL !!

    Hotel PHOENICIA ROYAL 5*/ PHOENICIA LUXURY 4* Pachetul All Inclusive include: - Mic dejun (07:30 - 10:00), masa de pranz (13:00 - 15.00) si cina (19:00 - 21:00), acces la barul de pe piscina si la barul de pe plaja. In prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. - Bauturile incluse: apa, cafea, cappuccino, ciocolata calda, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice (bere, draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka, rom,lichior si, cocktailuri. - Bauturile incluse pentru tipurile de masa sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei. - Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa All Inclusive este disponibil in restaurant(in intervalul de servire al meselor principale), la barul de pe plaja( program 10:00-19:00) si la barul de pe piscina( program 10:00-19:00). - Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatoriu purtareala mana a bratarii.Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii. - Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi in incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

Hotel PHOENICIA HOLIDAY RESORT 4* Pachetul All Inclusive include: - Mic dejun (07:00 - 10:00), masa de pranz (12.30 - 15.00) si cina (19:00 - 21:00), acces la barul de pe piscina si la barul de pe plaja. In prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. - Bauturile incluse: apa, cafea, cappuccino, ciocolata calda, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice(bere, draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka, rom, lichior si cocktailuri). - Bauturile incluse sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei. - Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurant(in intervalul de servire al meselor principale), la barul de pe plaja( program 10:00- 19:00) si la barul de pe piscina( program 10:00-19:00) - Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii. - Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

 Hotel MODERN ALL INCLUSIVE 4* Servicii incluse in pachetele All Inclusive: - Piscina pentru adulti, piscina pentru copii, umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina), plaja privata, beach bar, umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (maxim 2 sezlonguri/camera). - Parcarea contra cost in limita disponibilitatii (20 lei/zi), loc de joaca pentru copii exterior, activitati pentru copii, muzica live, program artistic seara, tenis de masa, billiard, sauna, sala fitness, wi-fi internet, pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii.Teren volei, teren minifotbal, mese de ping-pong, seif, camera bagaje. Servicii de masa all inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant) - Mic dejun intre orele 07.30-09.30; - Pranz intre orele 12.30-14.30;f - Cina intre orele 19:00-21:00, - Programul de masa este orientativ si va fi comunicat in locatie, la momentul cazarii. - Bauturi incluse: Apa plata si minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant sau pe terasa restaurantului, intre orele 07:30-21:00; - Vinul casei si bere draft la restaurant sau pe terasa restaurantului, in intervalul 10:30-21:00; - Lichior, vodca, coniac oferite in restaurant in timpul pranzului (12.30-14.30) si al cinei (19.00- 21.00).Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate. - Serviciile din ziua cazarii incep cu cina la ora 19.00-21.00 - Check-in-ul se efectueaza incepand cu ora 16.00, moment in care se va primi bratara care ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive. - Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 12.00. **In incinta locatiei Hotel Modern All Inclusive 4* Mamaia nu sunt acceptate animale de companie.

 Hotel VICTORIA 3* Pachetele All Inclusive includ:- Cazare cu masa – in regim bufet ( mic dejun, prânz, cină) - Băuturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft –alb/roze. - Băuturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă /carbogazoasă,limonada,sangria.Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantulu în timpul programului de masa (mic dejun 07.30 – 09.30/dejun 12.30 – 14.30/cină 19.30 – 21.30) si ulterior la barul de pe terasă /plaja ( între orele 10.00 – 22.00) - Snack-uri intre orele 15.30 – 17.00 – acestea se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat în zona restaurantului sau a terasei. - Acces gratuit la locul de joaca. - Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja - Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua șezlonguri și umbrelă pentru fiecare cameră; - Accesul la piscina exterioara de pe plaja este gratuit doar pentru turistii care achizitioneaza pachete cu All Inclusive , printr-o rezervare facuta in prealabil la receptia hotelului(in limita disponibilitatii) -Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) și pe plaja acestuia . - Masa se va servi sub formă de bufet cu o sortimentație bogată, deserturi, fructe și înghețată. În lunile Mai și Septembrie (în funcție de numărul de turiști) masa se va servi à la carte.

Complex MEDITERANEAN 3* Pachetele All Inclusive includ: - Mic dejun /pranz/cina– servite in regim bufet – mic dejun 08.00 – 10:00, pranz 13:00 – 15:00, cina 19:00 – 21:00. - Pentru turistii care au achizitionat pachetul all inclusive servesc cina in prima zi de cazare, mic dejun , dejun si cina in urmatoarele zile ale sejurului , iar in ziua plecarii ( check-out ) beneficiaza de mic dejun si dejun. - Bauturile incluse numai in timpul meselor : bauturi non-alcoolice - sucuri acidulate si neacidulate draft , cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa: bauturi alcoolice: lichior, vodka. Whisky, vinuri la draft alb si rosu, bere draft. - Clientii au acces gratuit plaja privata, sezlonguri gratuite la plaja si la piscinele complexului umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face în ordinea sosirii la piscina) in intervalul 10.00-19.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* - Vila 30. - Acces la toate locurile de joaca pentru copii; acces gratuit la terenurile de sport ( volei /tenis) – asigurare echipament in limita disponibilului, internet wireless gratuit - Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului. Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina .Nu este permis accesul in complex cu animale de companie . - Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei.Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor in sistemul all inclusive.

 Hotel MAJESTIC 3* Pachetul All Inclusive include (mic dejun + prânz + cina + băuturi). - Micul dejun bufet suedez - include apă, ceai, cafea, espresso, cappuccino, băuturi răcoritoare. - - Prânzul bufet suedez*- include apă, ceai, cafea, espresso, cappuccino, băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice. Cină bufet suedez - include apă, ceai, cafea, espresso, cappuccino, băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice. - băuturi răcoritoare incluse - sucuri acidulate draft din gama PEPSI (Pepsi, Mirinda, 7UP). - băuturi alcoolice incluse - bere draft, vin de masă draft alb/roşu, lichior, vodcă, whiskey. Băuturile răcoritoare și alcoolice pot fi servite în locurile special amenajate între orele 10.00 – 21.00. La pachetul all inclusive cafeaua se poate servi nelimitat in timpul zilei, de la ora 10.00 – 21.00 Toate mesele sunt servite sub formă de bufet (bucătărie românească şi internaţională diversificată), incluzând produse culinare preparate live, bufet de salate, fructe şi deserturi. Meniurile vor alterna astfel încât pe parcursul unui sejur turiştii să beneficieze de un meniu bogat şi extrem de variat.

 Hotel VOILA 3* Pachetul All Inclusive include: - Cazare in camera dubla - Mic dejun – bufet suedez – 07:30 – 10:00 - Pranz – bufet suedez – 13:00 – 15:00 - Cina – bufet suedez – 19:30 – 21:30 Pranzul si Cina – bufet suedez - includ bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate / neacidulate la draft, apa, ceai, cafea si bauturi alcoolice: bere si vinuri la draft, vodka, lichior, whisky – bauturi autohtone –care se servesc pentru pachetele all-inclusive de la 10:00 pana la 21:30. Bratara oferita la check-in este obligatorie, aceasta diferentiaza pachetele achizitionate. Pentru turistii care opteaza pentru pachetul ALL INCLUSIVE – intra cu cina in ziua de check-in si ies cu pranzul. Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii meselor. Acces gratuit la piscina (10:00 – 20:00), sezlonguri la piscina (in limita disponibilitatii). Parcare gratuita in limita disponibilitatii. Acces gratuit la locul de joaca si activitati interactive pentru copii. Program artistic in perioada 01.07 – 31.08.2024.

Eforie Nord Hotel AQVATONIC BALNEO SPA by Complex STEAUA DE MARE 4* Pachetele standard de All Inclusive includ: - 3 mese in sistem open Buffet. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa precum si bere / vin/ bauturi alcoolice la pranz si cina; - Bauturi non alcoolice, cafea si bauturi alcoolice (bere,vin) la plaja special amenajata - Minibar in camera alimentat o data pe zi; - Acces la snacks si barul cu autoservire special amenajat la parter, acces la locurile de joaca interioare /exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisat in receptii, precum si la locatia de divertisment de pe plaja; - LIVE BAND/ Entertainment in fiecare seara la Piscina din fata complexului & bauturi racoritoare, bere si vin conform orarului afisat in receptii; Proiectii in aer liber la Plaja Steaua de Mare;Internet wi-fi gratuit; - 2 Sezlonguri per camera dubla la plaja privata sau piscina orice pat suplimentar beneficiaza gratuit de 1 sezlong la plaja. - Orice apartament beneficiaza de 3 sezlonguri la plaja. - Prosoape de plaja; - Sezlonguri BRONZE la Plaja Subsector 2; Sezlonguri la Plaja Subsector 1; Facilitati suplimentare oferite in pachetul AQVATONIC SUPERIOR - Acces la Evening Drinks & Coktails la SKY Bar pe baza unei rezervari (valabil pentru pachetele Aqvatonic Hotel); - O cină a la carte la Braserie pentru pachetele Superior de peste 6 zile. - Un masaj în cuplu sau 2 masaje individuale pentru pachetele Superior de peste 7 zile - Acces Circuit Aqvatonic (sedinta de 120 minute). Terapia include un traseu complet AQVATONIC cu masaje subacvale cu jeturi de apa, aer sau apa-aer, masaje cervicale si mers contra-curent. Facilitati suplimentare oferite in pachetul AQVATONIC GOLD - Pachetele Gold beneficiaza de sezlongurile din Zona Gold – Subsector Plaja 2 (valabil pentru pachetele Aqvatonic Hotel). - O cină a la carte la Braserie pentru pachetele Gold de peste 6 zile. - Un masaj în cuplu sau 2 masaje individuale pentru pachetele Gold de peste 7 zile - Acces Circuit Aqvatonic (sedinta de 120 minute). Terapia include un traseu complet AQVATONIC cu masaje subacvale cu jeturi de apa, aer sau apa-aer, masaje cervicale si mers contra-curent.

 STEAUA DE MARE – MEDUZA/DELFINUL 3* Pachetele standard de All Inclusive includ: - 3 mese in sistem open Buffet in Restaurantul Delfinul modernizat in anul 2020 .In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata / minerala, bere, vin, alte bauturi alcoolice la pranz si cina. Bauturi racoritoare, bere, vin la piscina, plaja special amenajata – Subsector 2 zona Bronze; - Fiecare camera/apartament beneficiaza de 2 sezlonguri la plaja/piscina conform politicii hotelului; - Acces la locurile de joaca interioare/exterioare din cadrul complexului, la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisat in receptii, precum si la locatia de divertisment de pe plaja; - LIVE BAND/ Entertainment in fiecare seara la Piscina din fata complexului si bauturi racoritoare, bere, vin conform orarului afisat in receptii; - Proiectii in aer liber pe plaja in zona special amenajata; Wi-fi gratuit. Welcome Snacks si bauturi racoritoare, oferite zilnic in lobby bar/ zona amenajata din Hotel Delfinul/ Meduza. Facilitati suplimentare oferite in pachetele de la hotel Delfinul: - Minibar realimentat zilnic cu produse (Apa plata/ minerala, Gama Pepsi Cola, Bere Bergenbier). Facilitati suplimentare oferite in pachetul SUPERIOR: - Sezlonguri la plaja in Subsector 1 conform politicii hotelului; Acces la Beach Bar – ul destinat special acestei zone; Evening Cocktails & Drinks @ Panorama Barul hotelului. Facilitati suplimentare oferite in Pachetul GOLD: - Sezlonguri la plajă in Subsectorul 2 – Zona Gold, conform politicii hotelului; In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare pentru autoturismele turistilor si nici paza acestora. Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice. In momentul cazarii se va achita o garantie de 100 lei pentru fiecare persoana cazata in hotel, garantie care se returneaza in ziua de check-out.

Complex BRAN, BRAD, BEGA by STEAUA DE MARE 3* Facilitati incluse in pachetele All Inclusive Light : - 3 mese in sistem open Buffet. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa precum si bere/ vin. - Băuturi non alcoolice, cafea, bauturi alcoolice (bere, vin) la barul special amenajat la piscina complexului - 2 sezlonguri/ camera in funcție de disponibilitate la piscina complexului - 2 sezlonguri/ camera in funcție de disponibilitate la plaja privata a Complexului Steaua de Mare situata la 15 minute de mers; orice apartament beneficiază de 3 sezlonguri la plaja; - Acces la locurile de joaca exterioare din cadrul complexului; - Acces la programele de divertisment pentru copii și LIVE BAND Entertainment din cadrul Complexului Steaua de Mare situat la 15 minute de mers(pana la data de 08.09.2024) - Minibar realimentat zilnic; - Internet wi-fi gratuit; In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare pentru autoturismele turistilor si nici paza acestora. Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice. In momentul cazarii se va achita o garantie de 100 lei pentru fiecare persoana cazata in hotel, garantie care se returneaza in ziua de check-out.

MOJO RESORT 3* Pachetul All Inclusive include: cazare, servicii de masa complete, bauturi alcoolice si nonalcoolice pe tot parcursul zilei, acces la piscina incalzita exterioara (sezlonguri in limita locurilor disponibile, intre orele 09:00 – 19:00), internet wi-fi. Serviciile de masa se servesc in sistem bufet (oferite la terasa/restaurantul hotelului) Mic dejun intre orele 07:30-10:00 Pranz intre orele 12:30-15:00 Gustare intr orele 16:00 – 17:30 Cina intre orele 19:00-21:00 Inghetata este disponibila intre orele 07.30-22.00. Bauturile sunt incluse atat in restaurant cat si la barul si terasa piscinei in intervalul 07:30 – 22:00: Apa plata si minerala, cafea si bauturi racoritoare din gama Pepsi; Vinul casei si bere draft; Bauturi alcoolice din gama Zarea(votca, coniac, rom, whisky,lichior). *Bauturile oferite nu sunt imbuteliate. In ziua check-in-ului turistii beneficiaza de cina(19:00-21.00), iar in ziua check-out-lui acestia vor beneficia de pranz(12:30-15:00).

OLIMP Hotel OLTENIA by Complex STEAUA DE MARE 4* Facilitati incluse in pachetele All Inclusive: - 3 mese in sistem open Buffet. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa precum si bere/ vin/ bauturi alcoolice la pranz si cina; - Băuturi non alcoolice, cafea si băuturi alcoolice (bere,vin) la barul special amenajat pe faleza complexului in cadrul noului restaurant OLTENIA. - Minibar in camera alimentat o data pe zi; - Acces la locurile de joacă exterioare ; - Acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afișat in recepție; - LIVE BAND/ Entertainment & bauturi racoritoare, bere si vin conform orarului afișat in recepție; Internet wi-fi gratuit; - 2 Șezlonguri per camera dubla la plaja privată si orice pat suplimentar beneficiază gratuit de 1 sezlong la plaja - Orice apartament beneficiază de 3 sezlonguri la plaja. - Prosoape de plaja; Facilitati suplimentare oferite in pachetul SUPERIOR: Acces la Evening Cocktails & Drinks la Sky Bar pe baza unei rezervari.

 Complex PHOENICIA BLUE VIEW- Hotel BELVEDERE & Hotel PANORAMIC & Hotel AMFITEATRU 4* Pachetul cu All Inclusive include: - mic dejun, pranz, cina, bauturi alcoolice si nonalcoolice - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. Bauturi incluse: apa, cafea, cappucino, ciocolata calda, bauturi racoritoare la dozator, bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu la dozator, whisky, vodka, rom, lichior, cocktailuri ). - Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 si 3 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei. - Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurant (in intervalul de servire al meselor principale), la barul all inclusive de pe plaja ( program 10:00 – 19:00 ) si la barurile all inclusive de pe piscina (program 10:00 -19:00 ). - Servirea meselor principale in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul 07:30 - 10:00 – mic dejun, 12:30 - 15:00 – pranz si 19:00 – 21:00 –cina. - Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii. - Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera. Plaja va fi impartita in 2 sectoare: Sector Premium(contra cost): sezlongurile din primele 8 randuri vor avea tarife cuprinse intre 2 si 8 euro/sezlong/zi . Sector Standard(gratuit): sezlongurile pozitionate in partea din spate a plajii vor fi gratuite iar ocuparea acestora se va face in ordinea sosirii pe plaja in limita disponibilitatii. *Plata se va face direct pe plaja, in urma ocuparii locurilor dorite.

NEPTUN GRAND HOTEL CARAIMAN 4* Pachetul cu All Inclusive include: - Mic-dejun (07.00-10.00), pranz (12.30-14.30), cina (19.00-21.00), toate servite sub forma de bufet suedez, bauturi in timpul meselor ((sucuri acidulate/neacidulate la draft, ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, vin la pahar, bere la draft); - Acces gratuit la piscine (08.00-20.00), umbrele si sezlonguri la piscine in limita disponibilitatilor, parcare gratuita in limita disponibilitatilor, animatie si acces gratuit la locul de joaca pentru copii, internet wireless gratuit in tot complexul. - Bauturi incluse pe tot parcursul zilei(in restaurant in timpul servirii meselor si la pool bar: sucuri acidulate/neacidulate la draft, ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, vin la pahar alb/rose/rosu, bere la draft. *In prima zi de cazare – prima masa va fi pranzul, iar in ziua plecarii, ultima masa va fi micul dejun. TERRA 4* Pachetul All Inclusive Light include : - Mic dejun, pranz si cina, toate servite sub forma de bufet suedez, - Bauturi in timpul meselor (suc , ceai, cafea, apa plata/carbo, vin alb/rosu la pahar, bere la draft). - Bauturile incluse se vor servi in restaurantul hotelului, in intervalul orar al meselor tip bufet; - Acces gratuit la piscine exterioare incalzite, cu umbrele si sezlonguri (in limita locurilor disponibile), la locul de joaca pentru copii, la sauna umeda si uscata. - Parcare gratuita – in limita locurilor disponibile, internet gratuit in tot complexul;

 Complex SPRING HOLIDAY – Hotel BLUE si Hotel ORANGE 3* Pachetul All Inclusive Light include: mic dejun, pranz, cina, bauturi alcoolice si nonalcoolice - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. Bauturi incluse: apa, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bauturi racoritoare ( gama Pepsi ), bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka, rom, lichior). Bauturile sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei. Servirea meselor principale in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul 07:30-10:00 – mic dejun, 13:00-15:00 – pranz si 19:00 – 21:00 –cina. Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii. Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

 Hotel MAJESTIC 3* Pachetul All Inclusive include: - Mic dejun buffet suedez ( 07.30 - 10.00 ), (micul dejun este diversificat ) include: diverse preparate si bauturi: apă, suc,ceai,lapte si cafea; - Pranz buffet suedez ( 12:30 – 14:30 ) cu bauturi alcoolice ( bere,vin ) si nonalcoolice incluse pe durata mesei; - Cina buffet suedez ( 18:30 – 20:30 ) cu bauturi alcoolice ( bere, vin ) si nonalcoolice incluse pe durata mesei; La suplimentul all inclusive bauturile sunt incluse in intervalul 11:00 – 20:30. Program de seară - muzică live pentru adulţi; Acces gratuit la cele 2 locuri de joacă situate atât în interiorul hotelului, cât şi în exterior; Acces gratuit la piscinele complexului cu şezlong gratuit în limita disponibilului. Piscina pentru copii este încălzită pe întreg sezonul estival; Umbrele / Hamac / Balansoar, gratuite la piscină în limita disponibilului; Acces gratuit internet WI-FI în complex doar in loby –bar si receptie ; Parcare auto gratuită în limita locurilor disponibile; Hotel 2D RERSORT & SPA Pachetul cu All Inclusive include : - Mic-dejun + pranz + cina + bauturi. Toate mesele se servesc sub forma de bufet suedez. - Bauturi incluse: apa plata, bauturi carbogazoase si necarbogazoase - dozator; alcoolice: bere draught, vinul dozator, vodka, coniac, vermut alb si rosu, bitter , lichior , cocktail-uri alcoolice; bauturi calde: cafea, cappuccino, ciocolata calda, ceai. Bauturile se servesc pe toata durata zilei (09.00-21.00) la barul restaurantului si la barul de la piscina. Mentionam ca serviciile de All Inclusive vor fi oferite in perioada 10.06.2024-10.09.2024.

JUPITER Complex TISMANA ALL INCLUSIVE 3* Pachetelul cu All Inclusive include: - Piscina pentru adulti, piscina pentru copii, umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina) - Parcarea gratuita in limita disponibilitatii, loc de joaca pentru copii exterior, activitati pentru copii, muzica live, program artistic seara, cursuri de dans, tenis de masa, rummy, table, sah, billiard, wi-fi internet, pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii. - Teren volei, teren minifotbal, mese de ping-pong, seif, camera bagaje, discount 50% plaja, Paradis Land Neptun - 50% reducere la închiriere echipament copil/adult, numai pentru jocurile prin copaci. - Mic dejun intre orele 07.30-09.30; - Pranz intre orele 12.30-14.30; - Cina intre orele 19:00-21:00, Programul de masa este orientativ si va fi comunicat in locatie, la momentul cazarii. - Bauturi incluse: Apa plata si minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant sau pe terasa restaurantului, intre orele 07:30-21:00; - Vinul casei si bere draft la restaurant sau pe terasa restaurantului, in intervalul 10:30-21:00; - Lichior, vermut, vodca, coniac oferite in restaurant in timpul pranzului (12.30-14.30) si al cinei (19.00-21.00). Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate. *In incinta locatiei Complex Tismana All Inclusive 3 nu sunt acceptate animale de companie.

Hotel DELTA/CALIFORNIA 3* Concept Family All Inclusive: - acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina hotelului; - acces la sauna si jacuzzi la Hotel California(cu rezervare prealabila); - 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor sau pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels; La sejur de minim 6 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter||: saptamanal- 3 spectacole(1 iulie- 31 august), o intrare gratuita pentru 2 persoane la Paradis Land-parc de Aventura si 1 acces/familie in limita a 3 h la Galaxy Water Park Jupiter; - Restaurant Delta (AI) – Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara; - Restaurant California (AI) – atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare; - Restaurant Fish & Grill – a-la-carte – In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne si peste. – serviciu cu plata , 20% reducere pentru oaspetii Cohotels. – Internet Wifi gratuit in camere si in spatiile comune; - parcare pazita si supravegheata video la Hotel Delta – serviciu cu plata Sistem de servire al meselor si bauturilor: In regim bufet: mic dejun (07:30-09:30), gustare (10:30-11:30), pranz (12:30-15:00), gustare (17:00-18:00) si cina (19:00-21:30). Acestea vor fi servite in spatii special amenajate in cadrul unitatii hoteliere unde beneficiati de serviciile de cazare. Serviciile incep in prima zi de cazare cu cina. Gustarea de dimineata se compune din doua dintre urmatoarele produse: fructe, fursecuri, crostata, chec etc. Gustarea de dupa-amiaza se compune din doua dintre urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghetata, compot de fructe, fructe, etc. Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel: 1. Baruri restaurante in timpul programului de servire al meselor principale: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice. 2. Baruri plaje in intervalul 08:00-19;00: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft. 3. Piano Bar in intervalul 08;00-24:00: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice. 4. Lobby Bar California in intervalul 08:00-24:00: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice. 5. Bar piscina Delta/ California in intervalul 08:00-19:00: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft pe toata durata zilei. Bauturi alcoolice si vin alb/roze/rosu draft in timpul programului de servire al meselor principale. Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, crema de whiskey, gin, digestiv. Clubul Copiilor – TOTUL INCLUS pentru turistii Cohotels Casa cu Povesti – pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti. Centrul de Dans si Atitudine – cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii. Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti. Scoala de Teatru – pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate. Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah. Babyland (16:30-22:00) – Unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestirile cu pirati si indieni. Gradinita cu program de babysitting (09:00-11:30 si 16:30-19:00) – locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Situata in incinta hotelului California. *Consumatia de la barul Babyland-ului este contra cost

Hotel POSEIDON 4* Concept Family All Inclusive: - acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului ; - acces la sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila); - 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels; La sejur de minim 6 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter, o intrare gratuita la Paradis Land-parc de Aventura si acces permanent in limita a 3 h/zi la Galaxy Water Park Jupiter; La sejur de minim 7 nopti, turistii beneficiaza de 1 cina a-la-carte cu specific pescaresc/sejur inclusa la restaurantul Fish&Grill(pe baza de rezervare efectuata pe perioada sederii, in functie de disponibilitate), iar pentru primul si al 2-lea copil intre 0 – 11.99 lei cazati in camera cu doi adulti beneficiaza de gratuitate 100% la cazare si masa, cu fotoliu extensibil inclus(max 1/camera). - Restaurant Poseidon (AI) – Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara; - Restaurant Fish&Grill (a-la-carte) – In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne si peste- serviciu cu plata, 20% reducere pentru oaspetii Cohotels ; Sistem de servire al meselor si bauturilor: In regim bufet: mic dejun (07:30-09:30), gustare (10:00-11:30), pranz (12:30-15:00), gustare (16:30-18:00) si cina (19:00-21:30). Acestea vor fi servite in spatii special amenajate in cadrul unitatii hoteliere unde beneficiati de serviciile de cazare. Serviciile incep in prima zi de cazare cu cina. Gustarea de dimineata se compune din doua dintre urmatoarele produse: fructe, fursecuri, crostata, chec etc. Gustarea de dupa-amiaza se compune din doua dintre urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghetata, compot de fructe, fructe, etc. Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel: 1. Bar restaurant in timpul programului de servire al meselor principale: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice. 2. Bar plaja in intervalul 08:00-19:00: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft. 3. Lobby Bar California in intervalul 08:00-24:00: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice. 4. Bar piscina 08:00-19:00: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft pe toata durata zilei. Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, crema de whiskey, gin, digestiv. Clubul Copiilor – TOTUL INCLUS pentru turistii Cohotels Casa cu Povesti – pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti. Centrul de Dans si Atitudine – cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii. Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti. Scoala de Teatru – pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate. Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah. Babyland (16:30-22;00) – Unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestirile cu pirati si indieni. Gradinita cu program de babysitting (09;00-11:30 si 16:30-19:00) – locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. *Consumatia de la barul Babyland-ului este contra cost

Hotel CAPITOL 3* Pachetul cu All Inclusive include: - Cazare cu mic dejun,pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse atat in timpul meselor in restaurantul hotelului cat si in afara meselor la barurile special amenajate-conform programului, acces gratuit la Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video XBox Inside- cate 1 h /zi - pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit , parcare gratuita ,acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in limita disponibilitatii) si jocuri de divertisment: sah, table, rummy, carti de joc,, Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala Micul dejun este servit in intervalul 08:00-10:00, Pranzul este servit in intervalul 13:00-15:30, Cina este servita in intervalul 19:00-21:30, Bauturile non-alcoolice: racoritoare , apa, ceai, cafea, servite la draft si bauturile alcoolice bere la draft, si vin la draft, se servesc la barul restaurantului in timpul meselor si intre mese la celelalte baruri amenajate in hotel (barul din receptia hotelului - Breezze-10:00-22:00 si barul special amenajat langa piscina pentru all inclusive 08:00-19:00).In vecinatatea piscinei mai exista o terasa ,unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate. Toate mesele sunt servite in restaurantul hotelului- in regim- buffet suedez.(In situatia in care in una dintre perioadele mai sus menntionate nu sunt minim 50 de persoane la masa - masa va fi servita a la carte). In vecinatatea piscinei mai exista o terasa ,unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate. Intodeauna in prima zi de cazare se intra cu cina, iar in ziua plecarii se iese cu micul dejun!

Hotel MAJESTIC 3* Pachetul All Inclusive include : - Mic dejun sistem bufet suedez (include diferite tipuri de omleta, branzeturi, mezeluri, legume, dulciuri, racoritoare, ceai, cafea)- 08:00 – 10:00 - Gustare (produse de patiserie)- 11:00 - 12:00 - Pranz sistem bufet suedez (include supe, ciorbe, mancare gatita, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri)- 13:00 – 15:00 - Gustare (produse de patiserie)- 17:00 – 18:00 - Cina sistem bufet suedez (include mancare gatita, gratar, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri)- 18:30 – 20:00 - Orele de masa pot suferi modificari; - Băuturile non-alcoolice neimbuteliate (apă, racoritoare, ceai, cafea) si alcoolice neimbuteliate (bere draft, vin de masă draft alb sau roşu, lichior, vodcă, coniac) pot fi servite (numai pentru pachetele all inclusive), in restaurant sau în locurile special amenajate între orele 10:30 – 20:30. După ora 20:30, toate băuturile sunt contra-cost. Toate bauturile racoritoare sau alcoolice imbuteliate sunt contra cost. VENUS Hotel TURQUOISE 4* Pachetele cu All Inclusive includ: - mic dejun intre orele 7:30-10:00; - pranz intre orele 12:30-14:30; - gustari (produse patiserie, cafea, ceai) intre orele 16:00-17:00; - cina intre orele 18.30-20.30 - apa si bauturi racoritoare la dozator pe tot parcursul zilei (7:30-22:00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului - vinul casei si bere draft in intervalul 10:00-22:00 oferite la restaurant si pe terasa restaurantului - lichior, vermut, vodca, coniac oferite la restaurant si pe terasa restaurantului in intervalul mesei de pranz (12.30-14.30) si cina (18.30-20.30) - minibar gratuit in camera ( alimentat o data pe zi cu 1 apa plata,1 apa minerala ,3 bauturi racoritoare)

 Hotel MERA RESORT 4* Servicii de masa All Inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant): - micul dejun se serveste zilnic intre orele 7:00 - 09:30 - pranzul se serveste zilnic intre orele 13:00 - 15:00; - gustarea se serveste zilnic intre orele 10:30 – 12:00; 16:30 – 18:00; - cina se serveste zilnic intre orele 19:00-21:00; - apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 7:00 - 22:00. - vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00 - 22:00; - lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (13:00 – 15.00) si cina (19:00 – 21:00);Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate, acestea se servescin pahare de unica folosinta. Servicii incluse (All Inclusive): Piscine pentru adulti; Umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina); Parcare gratuita in limita locurilor disponibile; Parc de joaca pentru copii, mini Aquapark pentru copii; Piscina pentru copii incalzita; Piscina cu tobogane acvatice – 3 canale, Teatru de vara pentru copii; Club animație copii; Jocuri si concursuri adulti si copii (piscine, terasa); Animatori; Muzica live; Program artistic; Tenis de masa, Rummy, Table, Sah, Biliard; umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la plaja); prosoape plaja/piscina; Internet; Pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii; Beach Bar All inclusive. Servicii optionale (contra cost): SPA (Piscina interioara cu cascada cervicala si inot impotriva curentului, Sauna filandeza, Salina, Biosauna, Baie de vapori, Dusuri emotionale, Bazine kneipp, Cabinet masaj single si in cuplu , Cabinet cosmetic; Fantana de gheata;); - Bar piscina à la carte; - Minibar in camera. Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera se va desfășura zilnic între orele 19:00 și 22:30. În incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o ținută decentă, fără obiecte și accesorii de plaja. Programul de funcționare al barului à la carte din zona piscinei este 10.00 - 23.00. Este interzisă părăsirea restaurantului sau terasei cu alimente și/sau băuturi, veselă, tacâmuri, etc. Serviciile din ziua sosirii încep cu prânzul(13:00 – 15:00), moment în care veți primi brățara care vă oferă acces la facilitățile resortului menționate în pachetul all inclusive. Alocarea camerelor se efectuează începând cu ora 16:00. Check-out-ul se realizează cel târziu la ora 11:00 și presupune predarea cardurilor de acces și a brățarilor. După această oră nu va mai fi permis accesul la facilitățile resortului.

Hotel MERA ONIX 4* Servicii de masa All Inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant): - micul dejun se serveste zilnic intre orele 7:00 - 09:30 - pranzul se serveste zilnic intre orele 13:00 - 15:00; - gustarea se serveste zilnic intre orele 10:30 – 12:00; 16:30 – 18:00; - cina se serveste zilnic intre orele 19:00-21:00; - apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 7:00 - 22:00. - vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00 - 22:00; - lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (13:00 – 15.00) si cina (19:00 – 21:00);Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate, acestea se servescin pahare de unica folosinta. Servicii incluse (All Inclusive): Piscine pentru adulti; Umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina); Parcare gratuita in limita locurilor disponibile; Parc de joaca pentru copii, mini Aquapark pentru copii; Piscina pentru copii incalzita; Piscina cu tobogane acvatice – 3 canale, Teatru de vara pentru copii; Club animație copii; Jocuri si concursuri adulti si copii (piscine, terasa); Animatori; Muzica live; Program artistic; umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la plaja); prosoape plaja/piscina; Internet; Pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii; Beach Bar All inclusive. Servicii optionale (contra cost): - Bar piscina à la carte; - Minibar in camera. Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera se va desfășura zilnic între orele 19:00 și 22:30. În incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o ținută decentă, fără obiecte și accesorii de plaja. Programul de funcționare al barului à la carte din zona piscinei este 10.00 - 23.00. Este interzisă părăsirea restaurantului sau terasei cu alimente și/sau băuturi, veselă, tacâmuri, etc. Serviciile din ziua sosirii încep cu prânzul(13:00 – 15:00), moment în care veți primi brățara care vă oferă acces la facilitățile resortului menționate în pachetul all inclusive. Alocarea camerelor se efectuează începând cu ora 16:00. Check-out-ul se realizează cel târziu la ora 11:00 și presupune predarea cardurilor de acces și a brățarilor. După această oră nu va mai fi permis accesul la facilitățile resortului.

Hotel  VENUS 3* Pachetul Ultra All Inclusive include: -Cazare, servicii de masa complete ,bauturi pe tot parcursul zilei ,acces la piscina exterioara (sezlonguri in limita locurilor disponibile intre orele 09.00-19:00), acces la locul de joaca pentru copii ,divertisment pentru adulti si copii ,parcare gratuita ( in limita locurilor disponibile), internet wi-fi (in zona de receptive si spatiile comune). -Serviciile de masa sunt asigurate in sistem bufet suedez, astfel: - mic dejun (08.00-10.00), - mic dejun intarziat (10.00-11.00), - gustare inainte de pranz (11:30-12.30), - pranz (13.00-15.00), - gustare dulce (15.30-16.30), - gustare inainte de cina (17.30-18.30), - cina (19.00-21.00). -Inghetata disponibila intre orele 09.00-22.00, bauturi disponibile in restaurant, terasa, lounge bar din interior in intervalul 08.00-22.00 (includ bere, vin alb/rosu/roze la draft, sucuri, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala), bauturi servite la Longe bar in intervalul 09.00-22.00 (includ cocktails, long-drinks, mocktails, lichior, vermut, bitter, rom, coniac, whiskey, bere, vin, bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa plata/minerala), bauturi la Pool bar in intervalul 09.00-18.00 (includ bere, bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa plata/minerala), In ziua de check-in se servesc pranzul si cina si se ofera acces gratuit la piscina Aqua Park incepand cu ora 14.00, iar in ziua plecarii se serveste micul dejun.

SATURN Hotel SATURN 5* Pachetul All Inclusive include: - mic dejun bufet suedez - 07:00-10:00 - pranz-bufet suedez -12:30-14:30 (preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala, bauturi alcoolice si non-alcoolice - aperitive, vinul casei, bere, digestive, racoritoare, cafea, ceai, apa) - gustari - 15:00-17:00 (snacks-uri, fructe, dulciuri din bucataria poprie, cafea,ceai) - cina-bufet suedez - 18:30-20:30 (preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala, bauturi indigene alcoolice si non-alcoolice - aperitive, vinul casei, bere, digestive, racoritoare, cafea, ceai, apa); - bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa, bere indigena, vin alb, vin rosu - lobby bar si barul de la piscina intre orele 10:00-23:00; Bauturile din import sau preparatele de bar se servesc contra cost. Turistii care achizitioneaza pachete all inclusive/demipensiune/mic dejun vor beneficia de servicii in baza bratarilor primite la receptia hotelului. Serviciile de masa (demipensiune sau all inclusive) pot fi servite ′′ a la carte ′′ (pana la data de 30.06 si incepand cu 01.09), daca numarul turistilor cu servicii de masa nu este suficient de mare pentru realizarea bufetului. Servicii fara plata: Acces la piscina cu sezlong (in limita locurilor disponibile), prosoape la piscina, acces la plaja cu sezlonguri (in limita locurilor disponibile), depozitare si transport bagaje in hotel, stand de presa, pastrarea valorilor, internet wireless in camere si spatiile publice, acces la locul de joaca pentru copii, sala de fitness, serviciu de trezire, check mail. Servicii cu plata: acces SPA (sauna, jacuzzi, baie turceasca, capsula Neo Qi-multifunctionala, scaune ceramice de relaxare, masaje terapeutice si de relaxare), spalatorie, room service, parcare. Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

Hotel BALADA 3* Pachetul Ultra All Inclusive include: -Cazare, servicii de masa complete ,bauturi pe tot parcursul zilei ,acces la piscina exterioara (sezlonguri in limita locurilor disponibile intre orele 09.00-19:00), acces la locul de joaca pentru copii ,divertisment pentru adulti si copii ,parcare gratuita ( in limita locurilor disponibile), internet wi-fi (in zona de receptive si spatiile comune). -Serviciile de masa sunt asigurate in sistem bufet suedez, astfel: - mic dejun (08.00-10.00), - mic dejun intarziat (10.00-11.00), - gustare inainte de pranz (11:30-12.30), - pranz (13.00-15.00), - gustare dulce (15.30-16.30), - gustare inainte de cina (17.30-18.30), - cina (19.00-21.00). -Inghetata disponibila intre orele 09.00-22.00, bauturi disponibile in restaurant, terasa, lounge bar din interior in intervalul 08.00-22.00 (includ bere, vin alb/rosu/roze la draft, sucuri, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala), bauturi servite la Longe bar in intervalul 09.00-22.00 (includ cocktails, long-drinks, mocktails, lichior, vermut, bitter, rom, coniac, whiskey, bere, vin, bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa plata/minerala), bauturi la Pool bar in intervalul 09.00-18.00 (includ bere, bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa plata/minerala), In ziua de check-in se servesc pranzul si cina si se ofera acces gratuit la piscina Aqua Park incepand cu ora 14.00, iar in ziua plecarii se serveste micul dejun. Bratara primita la check in este obligatorie pe toata durata sejurului.

Hotel NEKO 3* Pachetul All Inclusive include: - cazare, servicii de masa complete, bauturi alcoolice si nonalcoolice pe tot parcursul zilei, divertisment pentru adulti, parcare gratuita(in limita locurilor disponibile), internet wi-fi. Serviciile de masa se servesc in sistem bufet (oferite la terasa/restaurantul hotelului) Mic dejun intre orele 07:30-10:00 Pranz intre orele 12:30-15:00 Gustare intr orele 16:00 – 17:30 Cina intre orele 19:00-21:00 Inghetata este disponibila intre orele 07.30-22.00. Bauturile sunt incluse in intervalul 07:30 – 22.00(se servesc la terasa/restaurantul hotelului): Apa plata si minerala, cafea si bauturi racoritoare din gama Pepsi; Vinul casei si bere draft; Bauturi alcoolice din gama Zarea(votca, coniac, rom, whisky,lichior) In ziua check-in-ului turistii beneficiaza de cina(19:00-21.00), iar in ziua check-out-lui acestia vor beneficia de pranz(12:30-15:00). *bauturile oferite nu sunt imbuteliate.

MANGALIA Hotel PARADISO 3* Pachetul All Inclusive include: - Mic dejun, dejun și cină servite sub formă de bufet-suedez; - În timpul servirii mesei în restaurant se pot servi băuturi alcoolice de proveniență autohtonă și băuturi non-alcoolice (suc, cafea, ceai) - la dozator, cu excepția apei plate/minerale care este îmbuteliată. - În intervalul 10:00 – 18:00 la barul hotelului, respectiv bar terasă, se pot servi băuturi alcoolice de proveniență autohtonă, băuturi non-alcoolice (suc, cafea, ceai) - la dozator, cu excepția apei plate/minerale care este îmbuteliată, precum și produse de patiserie/ cofetărie; - Free minibar (apă, răcoritoare, bere). - Acces la piscina exterioară a hotelului (șezlong – în limita locurilor disponibile în perioada 15.06 – 15.09)

 

 


Tipărire   Email