litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

19-Dec-2018
CHF CHF 4.1177
EUR EUR 4.6478
GBP GBP 5.1631
PLN PLN 1.0846
USD USD 4.0820
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

NOU: REVELION GRECIA 6zile , -in ritm de zorba si sirtaki BONUS: Excursie Salonic BONUS:Excursie Muntele Olimp Plecare Galari/Braila:28 dec.

Pret : 985 lei/persoana
Plecare : 28 decembrie 2018
Durata : 6zile/5nopti cu mic dejun
Grecia
Contact

                                                                                                                     27 ani de experienta in turism!


       REVELION GRECIA, in ritm de zorba si sirtaki(6zile)
    BONUS:  Excursie Salonic (pentru plata 50% , pana-n 20 decembrie 2018)
BONUS: Excursie Muntele Olimp (pentru plata 50% , pana-n 20 ianuarie 2019)


Plecare din Galati/Braila/Bucuresti: 28 decembrie 2018

       Revelionul la greci este un adevarat spectacol,o seara superba si de neuitat.Muzica greceasca ,dansuri traditionale,costume frumoase, tinerii talentati, te fac sa te simti bine si sa fredonezi si tu alaturi de ei melodiile antrenante , sa dansezi zorba sau sirtaki, cu toate natiile prezente in aceasta seara.Punctul culminant se atinge dupa miezul noptii cand se bea sampanie, se organizeaza spectacole uimitoare de artificii , iar grecoaicele frumoase danseaza pe mese. Spartul farfuriilor si aruncatul servetelelor in aer incununeaza o seara exploziva, de care va veti aminti cu placere mult timp .

Ziua I. 28.dec.2018 :Catre Grecia...
Plecare din Galati ora 5 :00 din fata Agentiei de Turism Montana , pe traseul Galati-Braila-Buzau-Bucuresti-Giurgiu-Sofia-Sandanski.Cazare Hotel Sveti Nikola 3* - Sandanski
Ziua II. 29dec.2018: Salonic-Capitala Macedoniei...
Mic dejun .Plecare spre Salonic ora 08:00,oras inaltat de Kassandru, in cinstea sotiei sale, Tessaloniki-sora lui Alexandru Macedon.
TUR ORAS SALONIC : Turnul Alb, Bulevardul Ignatia, Arcul lui Galeriu, Rotanda, Catedrala Sf Dumitrie,Izvoratorul de Mir, cu moastele. Program liber pentru cumparaturi. Cazare Hotel Souita 3* - Paralia Katerini.
Ziua III. 30dec.2018: Meteora, a opta minune a lumii
Mic dejun. OPTIONAL : Excursie Valea Tembi si Meteora. Itinerar : Paralia-Valea Tembi-Larissa-Kalambaka si retur. Ne indreptam spre Kalambaka.Pe drum, in valea Tembi, oprim la schitul Sf.Parascheva, unde se afla ,,Izvorul Tamaduirii'', loc sfant pentru alinarea durerilor,si « Izvorul Afroditei ». La Kalambaka, se viziteaza Complexul Monahal Meteora. Meteore, (in traducere)= suspendat, intre cer si pamant, maret fenomen geografic, unic in lume, unde suntem sedusi de privelistea de ,,paduri'' de stanci, cu forme ciudate, pe varful carora se afla manastiri. Vom vizita , in functie de cum sunt deschise , Manastirile Marele Meteor (construita de calugari de la Muntele Athos) cu moastele Sf Atanasie Meteoritul si Manastirea Sf. Stefan(maici) , inchinata Intaiului Martir,Arhidiacon Stefan. Tot aici se afla si capul Sf Ierarh Haralambie , un sfant iubit pretutindeni "grabnic ajutator" impotriva epidemiilor si protector al animalelor domestice..Popas la Zindros-centru de comercializare si confectionare a icoanelor si altor obiecte de cult religios. Cazare Hotel Souita 3*– Statiunea Paralia Katerini.
Ziua IV. 31dec.2018: Paralia Katerini , intre munte si mare :
Mic dejun.Paralia Katerini este statiunea la Marea Egee,cu magazine de blanuri si bijuterii,foarte ieftine.Plimbare in statiune.Vizitam frumoasa catedrala din statiune,aflata pe malul marii Egee. Seara , optional, va propunem o cina festiva de Revelion unde veti invata
primii pasi din dansurile traditionale :sirtaki si zorba.
               LA MULTI ANI !! REVELION 2018-2019!! Cazare Hotel Souita 3* sau similar – Paralia Katerini.
Ziua V. 01.ian 2019 : Muntele Olimp - Lacasul Zeilor:
-Mic dejun.BONUS :ora 13 :00, se pleaca in excursie spre legendarul munte Olimp,considerat « Lacasul Zeilor ».Ascensiunea spre muntele Olimp incepe din satul Litohoro,printr-un defileu magnific,iar punctul final este cascada Litohoro, cu « Cazanele lui Zeus »,care se afla in inima muntelui. Cazare Hotel Souita 3*– Statiunea Paralia Katerini.
Ziua VI. 02ian.2019. Salonic-Capitala Macedoniei...
Mic dejun.Plecare spre Romania aprox ora 08 :00.Sosire in Galati/Braila , in cursul serii, in functie de trafic si formalitatile vamale.

                                                                                                                                                                 Grup minim 40 persoane

      Pret : 985 lei/persoana ( pachet 5 nopti cu mic dejun + transport autocar)

PRETUL INCLUDE :
-5 nopti cazare Hotel 3*camere 2/3 paturi , cu mic dejun bufet.
-Taxe frontiera,parcari,autostrazi.
- Transport autocar clasificat international 3* ,cu toate facilitatile.
- BONUS: – Excursie Salonic ( panoramic si pietonal , evaluata la 20 euro/persoana de catre alte agentii de turism,la plata 50% pana in 01 decembrie 2018)
- BONUS : - Excursie Muntele Olimp , considerat « Lacasul Zeilor ».
-Insotitor de grup din partea agentiei.

PRETUL NU INCLUDE :
- OPTIONAL- Excursie Meteora 25euro/persoana daca se achita in Romania ( 35euro/persoana, daca se achita in Grecia)
- OPTIONAL – Seara Greceasca de Revelion = 30 euro/persoana ( pretul include : transfer autocar , program artistic – formative LIVE si dansatori traditionali , 50ml ouzo, aperitiv, salata, felul principal , desert , 1 sticla de vin la 2 persoane si 1 pahar sampanie).
- Asigurare storno ( optionala ) si asigurare medicala privata obligatorie. Recomandam Mondial Assistance = 43lei/persoana ( indiferent
de varsta, NU se percepe supliment de seniori). Nu ezitati sa solicitati brosura in limba romana.

IMPORTANT :
1.Pentru cei care locuiesc pe traseul indicat la inceputul programului,pot achita un avans la orice Banca Transilvania,fara costuri suplimentare,(relatii la telefon - 0722 243 240 )iar diferenta o puteti achita la plecare,in momentul cand va luam din localitatea d-voastra. Pentru persoanele din Bucuresti, plecarea este de la gura de metrou Policolor( Nicolae Teclu).
2.Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single. Cei care doresc sa stea singuri in camera, suplimentul este de 250lei/persoana.La inscriere se va achita un avans minim 30% .Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.
3.Grup minim 40 persoane. Pentru grup 30-39 persoane, pretul creste cu 100lei. Pentru grup mai mic de 30 persoane pretul se recalculeaza sau excursia se anuleaza.
4.Ofertele Speciale sunt valabile DOAR in perioada invocata.

ACTE NECESARE : C.I ( carte de identitate ) sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii .

Conditii de retragere:
25% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-20 zile inainte de plecare/intrare;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 19-0 zile inainte de plecare/intrare.
• Biletele emise sunt nerambursabile si nu pot fi modificate.In caz de anulare sau modificare penalizarea este de 100%.

OBSERVATII :

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Grecia , conform standardelor proprii;
• Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate. Ambele categorii de documente trebuie sa fie valabile inca 6 luni de la data intrarii pe teritoriul Greciei. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; • sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; • adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
• Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
• Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora mentionata in programul detaliat.
• Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
• Deoarece Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate (CEASS) asigura numai accesul la tratamente medicale de urgenta efectuate in sistemul public de sanatate din tarile UE si Elvetia ( 95% din sistemul de sanatate este privat),trebuie incheiata asigurarea medicala (valabila si in afara UE) deoarece: a) permite accesul si la serviciile clinicilor si spitalelor private (majoritare in comparatie cu sistemul public); b) suporta cheltuielile de spitalizare, de repatriere medicala cu ambulanta terestra (aeriana) si de repatriere in caz de deces; c) asista si tine legatura (24 ore din 24) in strainatate cu asiguratul.Asigurarile medicale private in cadrul programelor turistice sunt obligatorii incepand cu 01 martie 2016.
• Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc. nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.
• Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
• Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


   RELATII SAU REZERVARI: MIHAI CONSTANTIN 0722 243240  

Inapoi