litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

29-Jan-2020
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.

 

      TURISM MEDICAL : PACCI HEALTHCARE

(COMPANIE ASISTATA DE MINISTERUL SANATATII DIN TURCIA)

NOU: Martisorul aduce turistilor Agentiei Montana un nou pachet :

 TURISM MEDICAL - "Pacci Healthcare" - 12 clinici de renume mondial , din TURCIA - Istanbul ( ACIBADEM, ANADOLU,BATIGOZ,DENTRAM, DUNYAGOZ,FLORENCE NIGHTINGALE,KOLAN HOSPITAL GROUP, MEDICALPARK, MEDIPOLMETABOLIK,YEDITEPE UNIVERSITESI HASTAESI si YUNUS EMRE HASTANESI)

       Pacci Healthcare ofera standarde ridicate in tratamentele medicale pentru orice pacient din lume,prin combinarea metodelor de tratament cele mai eficiente cu preturile rezonabile.Fiecare pacient are nevoie de un doctor bun si de un spital bun.Fiecare pacient are dreptul sa stie cat costa tratamentul de sanatate pe care il face si spitalele alternative pe care le poate folosi. Va este oferita consiliere iar serviciile oferite vor fi axate pe nevoile pacientului. 

Cele mai importante avantaje : asteptarea pacientilor este foarte mica, serviciile sunt mult mai accesibile, tehnologie de ultima generatie , pachete de asigurare iar DVOASTRA ALEGETI MEDICUL!

- Transplant de par
- Fertilizare in vitro
- Transplant de organe
- Estetica si Chirurgie plastica
- Ingrijirea ochiului
- Ingrijirea dintilor
- Endocrinologie
- Chirurgie Bariatrica
- Pediatrie
- Controale medicale
- Geriatrie- Thermal - Spa
- Oncologie
- Neurologie
- Ortopedie si Traumatologie
- Cardiologie
- Chirurgie generala

AVANTAJ :Aveti translator, iar pentru analize, agentia Montana face traducerea ( rezultate laborator, fisa, rapoartele anterioare, istoria generala a pacientului, consultatii medicale sau orice alte documente cu privire la boala lor).

   ** LA CERERE: oferim transport , asistenta turistica sau facilitam cazarea pentru pacient/rude.

CEA MAI BUNA INGRIJIRE MEDICALA, ESTE ACUM LA 1 APEL DISTANTA -----> relatii MIHAI SIMONA - 0727974060 // 0236 469833 sau pe puteti contacta pe email : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

CRMBKeGUsAEs9d6