litoral-bulgaria

litoral-romania

litoral-grecia

sejur-paris

sejur-elvetia

sejur-turcia

sejur-israel

NEWSLETTER


Curs Valutar

29-Jan-2020
Convertor valutar
in
Rezultat
Valoare:
TVA

Conversia EUR/RON se face automat la cursul BNR zilnic.
AGENTIA DE TURISM MONTANA RECOMANDA : PDF Imprimare Email

Lider mondial în domeniul asigurărilor de călătorie, Mondial Assistance în România oferă o varietate de asigurări (asigurare de călătorie medicală, asigurarea bagajelor, asigurare pentru sporturi de iarnă, asigurare de anulare a călătoriei) şi servicii de asistenţă. Călătorii de afaceri, Sport sau Vacanţe: tot ceea ce aveţi nevoie, noi vă oferim protecţie 24 de ore din 24/7 zile din 7.Convingeţi-vă cât pot fi de accesibile asigurările de călătorie. Aflaţi cotaţia de preţ în cel mai scurt timp ( Agentia  de Turism Montana este partener Mondial Assistance) şi descoperiţi toate beneficiile unei călătorii alături de noi !

      Nu uitaţi că puteţi încheia asigurarea de călătorie Clasic, pentru a putea conta pe ajutorul Mondial Assistance, în cazul unei îmbolnăviri, a pierderii sau deteriorării bagajului de călătorie sau în cazul în care aţi provocat fără voie daune persoanelor sau obiectelor.
Pachetul Premium vă poate oferi siguranţa necesară pentru o vacaţă reuşită.
Asigurarea medicală, protecţia în cazul acutizării unei boli cronice, asigurarea de bagaje, protecţia în cazul întreruperii călătoriei sau sosirii cu întârziere la destinaţia de vacanţă, costurlie suplimentare (biletul de avion de întoarcere, costurile de transport pentru deplasarea unei rude în cazul unei spitalizări) sau asigurarea de răspundere civilă privată sunt doar câteva argumente pentru alegerea unui pachet de protecţie complex.

 Indiferent unde călătoriţi, cu partenerul sau pe cont propriu, asigurarea vacanţei vă oferă protecţie împotriva evenimentelor neaşteptate care vă pot afecta călătoria. Bucuraţi-vă de vacanţa dumneavoastră ştiind că vă puteţi baza pe Mondial Assistance!

ASIGURARE DE CALATORIE PENTRU FAMILIE (Asigurare medicala pentru concedii in strainatate)
          Vacanţa este un moment mult aşteptat de relaxare şi odihnă. De aceea, când plecaţi la drum, trebuie să vă puneţi la adăpost de eventualele neplăceri ce pot interveni în timpul călătoriei.
Mondial Assistance este alături de dvs. şi vă oferă o protecţie de călătorie care vă va face să vă simţiţi în siguranţă şi să vă bucuraţi din plin de timpul dumneavoastră liber.
Nu uitaţi că puteţi încheia asigurarea de călătorie Clasic, pentru a putea conta pe ajutorul Mondial Assistance, în cazul unei îmbolnăviri, a pierderii sau deteriorării bagajului de călătorie sau în cazul în care aţi provocat fără voie daune persoanelor sau obiectelor.
Pachetul Premium vă poate oferi siguranţa necesară pentru o vacanţă reuşită.
Asigurarea medicală, protecţie în cazul acutizării unei boli cronice, asigurarea de bagaje, protecţia în cazul întreruperii călătoriei sau sosirii cu întârziere la destinaţia de vacanţă, costuril suplimentare (biletul de avion de întoarcere, costurile de transport pentru deplasarea unei rude în cazul unei spitalizări) sau asigurarea de răspundere civilă privată sunt doar câteva argumente pentru alegerea unui pachet de protecţie complex.
Perioda maximă asigurată este de 93 zile/călătorie (nu se pot încheia poliţe în prelungire)
Alegeţi asigurarea de călătorie care se potriveşte cel mai bine viitoarei dumneavoastră vacanţe.

      ASIGURARE WINTER SPORTS (Asigurare pentru sporturile de iarna)
Vă petreceţi vacanţa la schi? Dacă sunteţi o persoană activă şi doriţi să schiați în vacanţă, atunci această asigurare este perfectă pentru dumneavoastră. Asigurare completă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, cu opţiuni speciale de asigurare de schi. Acest tip de asigurare vă oferă protecţie completă la un preţ accesibil.
Perioda maximă asigurată este de 62 zile/călătorie (nu se pot încheia poliţe în prelungire)
Alegeţi asigurarea de călătorie care se potriveşte cel mai bine viitoarei dumneavoastră vacanţe.

   ASIGURARE WINTER SPORTS PENTRU FAMILIE
Vă petreceţi vacanţa la schi? Dacă sunteţi o persoană activă şi doriţi să schiați în vacanţă, atunci aceasta asigurare este perfectă pentru dumneavoastră. Asigurare completă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, cu opţiuni speciale de asigurare de schi. Acest tip de asigurare vă oferă protecţie completă la un preţ accesibil.
Perioda maximă asigurată este de 62 zile/călătorie (nu se pot încheia poliţe în prelungire)
Alegeţi asigurarea de călătorie care se potriveşte cel mai bine viitoarei dumneavoastră vacanţe.

   PACHETE DE PROTECTIE DE CALATORIE (ASIGURAREA STORNO)

De ce am nevoie de protecţie storno?
Pentru că există situaţii în care pur și simplu nu puteţi place în călătorie având o problemă medicală, daune elementare sau un caz de urgenţă care vă obligă să rămâneţi acasă, chiar dacă vă gândiţi că puteţi călători oricum, indiferent ce se întâmplă
Pentru că în cele mai multe cazuri evenimentele neprevăzute se întâmplă cu puţin timp înanintea plecării în călătorie, situaţie în care costurile de anulare sunt adesea de 85-100% din preţul călătoriei. Pentru că o rudă se poate îmbolnăvi, este necesară prezenţa dumneavoastră acasă și nu mai puteţi călători, chiar dacă vă gandiţi că nu aveţi nevoie de asigurare pentru că, până acum, nu vi s-a întâmplat niciodată nimic.

Produsul Storno este un pachet complex cu o multitudine de evenimente asigurate pentru a vă proteja atât în cazul anulării, cat și în cazul întreruperii călătoriei.

EVENIMENTE ASIGURATE - ANULAREA CĂLĂTORIEI

-Îmbolnăvirea gravă bruscă, reacţii adverse la vaccinuri (numai în cazul injecţiilor prescrise), vătămarea cauzată de un accident sau decesul persoanei asigurate.
-Îmbolnăvirea gravă bruscă, vătămarea gravă bruscă sau decesul uneia dintre următoarele persoane: soț/soție sau partenerul de viaţă (buletin de înscriere în evidenţa populaţiei de min. 3 luni); părinţii (părinţi vitregi, socrii, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoţi); fraţii şi surorile, cumnaţii sau cumnatele; altă persoană specificată nominal în poliţă (ex. bona).
-Înrăutăţirea gravă bruscă a unei suferinţe (boli cronice) a persoanei asigurate, conform Condiţiilor Generale de Asigurare.
-Sarcina este un eveniment asigurat dacă este constatată şi confirmată medical după încheierea asigurării.
-Concedierea neaşteptată de către angajator.
-Înaintarea acţiunii de divorţ de către partenerul de căsătorie al persoanei asigurate.
-Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.
-În cazul a până la 7 persoane specificate într-o poliță, care au rezervat împreună călătoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar și în situația în care un anumit motiv, dintre cele menționate în Condițiile Generale de Asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.
-În cazul în care daunele elementare sau furturile prin spargere influenţează grav proprietatea persoanei asigurate, iar în urma acestor evenimente prezenţa persoanei asigurate este indispensabilă.
-Concentrarea pentru serviciul militar de bază sau pentru serviciul civil în locul serviciului militar.


           Încheierea asigurării şi plata primei pentru pachetele de asigurări cu protecţie în cazul anulării călătoriei trebuie să se efectueze în ziua rezervării călătoriei. În cazul în care încheierea asigurării se face mai târziu, vor fi asigurate numai acele evenimente, care au loc începând cu a 10-a zi după încheierea asigurării (excepţii: accident, deces, eveniment elementar). Dacă încheierea asigurării are loc într-un interval de timp mai scurt de 31 zile înaintea călătoriei, protecţia pentru anularea călătoriei va fi acordată numai dacă încheierea asigurării şi rezervarea călătoriei se vor face concomitent. Începând cu 30 zile înainte de începerea călătoriei asigurarea cu protecţia pentru anularea călătoriei nu mai poate fi încheiată ulterior.

 Pentru mai multe informatii ( COTATII, brosura, detalii pachete clasice sau premium,oferte speciale ) nu ezitati sa contactati un agent Montana Travel ( partener Mondial Assistance).