Romania
345lei/persoana

PROGRAM 2020 "MARCA MONTANA"  

PRIMIM TICHETE DE VACANTA

         Parintele ARSENIE BOCA –Templul Ursitelor (2zile)

      

  Plecari: 24 martie( Buna Vestire), 24 aprilie (Saptamana Luminata ),27 mai (Inaltarea Domnului),24iunie,22 iulie,20august,10septembrie,07 octombrie 2020

      O viata de mare duhovnic si martir orthodox , inchinata schimbarii vietii noastre.A fost numit Sfantul Ardealului,desi oficialitatile Bisericii Ortodoxe nu l-au canonizat.Acum este sfantul tuturor romanilor,canonizat de dragostea si credinta lor.Cand a murit a proorocit:  “Eu ma duc, dar de acolo , de unde oi fi, am sa va ajut mai mult ca pana acum!”

          Itinerar: Galati/Braila-Sinaia-Sinca Veche-Sambata de Sus-Hunedoara-Hateg-Prislop-Oituz-Galati.

Ziua 1 |”Templul Ursitelor” si Manastirea Brancoveanu

Plecare  ora 07:00, din fata Agentiei Montana, pe traseul Galati/Braila-Sinaia-Hunedoara. Scurta oprire la Sinaia pentru a vizita Manastirea Sinaia, zidită la 1695 de marele spătar Mihai Cantacuzino.La Mănăstirea Sinaia nu se regăsesc doar trei sute de ani de istorie, ci un adevărat muzeu de artă și de spiritualitate românească. Ne inchinam atat in noua biserica, cat si in cea veche, construită în stilul brâncovenesc, arhitectură caracteristică Țării Românești, stil ce poartă numele Sf. voievod Constantin Brâncoveanu (martirizat, la Constantinopol, de turci în 1714)Urmatoarea oprire va fi la Sinca Veche,”Templul Ursitelor”,locul unde dorintele se implinesc,daca ai inima curata,locul unde se petrec fenomene paranormale,vise premonitorii si tot felul de viziuni. Controversatul lacas de cult se banuieste ca ar avea o vechime de peste 7000 de ani si origini dacice,iar prin turla fara acoperis patrund energiile din cer direct pe altarul templului,creind “stari deosebite” si “energii ciudate” persoanelor care il viziteaza.Tot aici, ne inchinam la moastele Sfantului Nectarie(in partea dreapta a altarului) ,gazduite in Schitul Sfantului Nectarie, lacas ce poarta hramul “Nasterea Maicii Domnului”.Sosire Hunedoara.Cazare Hotel3* Hunedoara – sau similar. 

Ziua 2 | La mormantul Parintelui Arsenie Boca

Mic dejun. Ora 07:00 se pleaca spre Manastirea Prislop, ridicata in a doua jumatate a secolului XIV- de Sfantul Nicodim . Biserica actuala a Manastirii  Prislop dateaza de la sfarsitul secolului al XIV-lea si a fost construita din piatra, in plan triconic, cu turla pe naos,arhitectura specifica bisericilor din Tara Romaneasca.Ne inchinam si ne rugam la Mormantul Parintelui Arsenie Boca,  locul unde florile nu se ofilesc niciodata.Suferinta Parintelui e rascumparata deplin de iubirea profunda pe care i-o arata pelerinii. Se pleaca spre Sambata de Sus, la Manastirea Brancoveanu, unde parintele Arsenie Boca a fost staret si a ridicat din ruine  si balarii , manastirea lui Constantin Brancoveanu. Aflata pe valea raului Sambata, la poalele Muntilor Fagaras, este renumita ca loc de reculegere, mangaiere si intarire sufleteasca pentru credinciosii si vizitatorii ce se roaga ori poposesc in acest locas sfant. Poporul roman, care "s-a nascut crestin", are prin aceasta manastire, ca si prin celelalte foarte multe manastiri ortodoxe din Romania, cea mai trainica punte de legatura a tuturor romanilor, de-o parte si de alta a Carpatilor. Spre casa trecem prin Oituz,bucurandu-ne  de un traseu  interesant cu peisaje deosebite.   

                Pret : 345lei/persoana servicii cazare + transport autocar sau microbus nou (Locurile in autocar se atribuie in ordinea  inscrierii )

   PRETUL INCLUDE:

  • 1nopti cazare Hotel Rusca 3* -cu mic dejun ,  sau similar.
  • Transportul cu autocar clasificat international si insotitor de grup din partea agentiei.

     

     PRETUL NU INCLUDE:

  • intrarile la obiectivele turistice si de cult si nici ghizii pentru acestea .
  • supliment  (pentru cei ce achita cu tichete de vacanta,card de vacant- taxa de transmitere si decontare tichete).

 

   IMPORTANT : CAZAREA ESTE LA HOTEL 3* (camera dubla/tripla), NU LA MANASTIRE.

Cei care doresc sa stea singuri in camera, suplimentul este de 75 lei/persoana.(maxim 3 camere single per grup)

La inscriere se va achita un avans de 100lei/persoana  Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii .   

Reducere importanta la muzee pentru pensionari ( cupon de pensie)


Tipărire   Email