PROGRAM 2022 "MARCA MONTANA"  

PRIMIM CARDURI DE VACANTA

                                          

                    8Martie, IN MICA ELVETIE - Statiunea Tusnad ( 2zile)

                           CADOU de 8Martie: Excursie Lacul vulcanic Sf. Ana

       Hotelul Ciucas situat în centrul statiunii Baile Tusnad într-un cadru natural deosebit de frumos; este una din cele mai moderne unitati de cazare de 3 stele din statiune, Spa – Hotelul pune la dispoztie o piscina semi-olimpica dotata cu jacuzzi, un bazin pentru copii cu adâncimea de 0, 5 metri si un bazin de hidrokinetoterapie. Deasemenea în incinta hotelului se afla si baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, împachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.

      Plecare din Galati/Braila: 08 martie 2022                     Pret : 395 lei/persoana

  

 PRETUL INCLUDE:

  • Trasport autocar clasificat international
  • 1 noapte cazare cu mic dejun – Hotel Ciucas 3* - Statiunea Tusnad.
  • CADOU de “8Martie” : Excursie Lacul vulcanic Sf. Ana.
  • Cina festiva de “8Martie”
  • Access la piscina si jacuzzi.
  • Ghid insotitor, din partea Agentiei Montana.

     

Ziua 1 |08 martie|:Galati/Braila-Oituz-Baile Tusnad.

Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 06:00. Scurta oprire la Adjud(20min).Strabatem  Pasul Oituz si ne indreptam spre Tusnad. Sosire Statiunea Tusnad sau “Perla Ardealului” , cum mai este numita, una dintre cele mai frumoase asezari balneare din Romania, ce se intinde in sudul extrem al lantului muntos Harghita. Statiunea este cu sezon permanent, oricand este frumos in Baile Tusnad. Cu numeroase izvoare cu apa minerala (cunoscuta inca de la inceputul sec. Al XIX-lea, dar inaugurata abia in anul 1860) aveti toate felurile de ape minerale: bicarbonate, carbonate, clorate, sodice, magneziene, feruginoase, calcice si ape mezotermale folosite in bazine. Timp liber : plimbari si relaxare.Cina festiva de 8 Martie. Cazare Hotel Ciucas 3* - Baile Tusnad

Ziua 2 |09 martie|:Statiunea Baile Tusnad si Lacul vulcanic Sf. Ana  

Mic dejun. Plecam spre  Lacul vulcanic Sf. Ana; un lac vulcanic, fiind singurul astfel de lac de pe intreg teritoriul Romaniei.Acesta este asezat pe fundul craterului unui vulcan stins, denumit Ciomatu ( Ciomadu ), din masivul vulcanic Puciosu, locul celei mai recente eruptii vulcanice in Carpati si in Europa de Est, care a avut loc acum cateva zeci de mii de ani ( probabil mai recent de acum 42. 000 ani ).
          Lacul Sfanta Ana se afla la o altitudine de 946 m. De forma aproape circulara, similar cu o paleta de pictor, are o lungime de 620 m si o latime maxima de 460 m, o suprafata de 19, 50 ha si o adancime maxima de 7 m.El isi completeaza apele numai din precipitatii, neavand izvoare. Puritatea apei se apropie de aceea a apei distilate, cu numai 0, 0029 ml minerale. In apa nu exista oxigen, motiv pentru care in aceasta nu traieste nici o vietate.
          Capacitatea trofica redusa a apei lacului se datoreaza si emanatiilor mofetice prin fundul lacului si prin peretii craterului. Dupa vizita, ne indreptam spre casa prin Pasul Oituz.

                                                                                                                                                                        Grup minim 40 persoane.                                                                                                 

 PRETUL NU INCLUDE:

- Biletele de intrare la obiectivele turistice si de cult , si nici ghizii pentru acestea. (pensionarii au reducere pe baza cuponului de pensie).

                                                                                                                                                                                  

     IMPORTANT:

1.Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.  

Cei care doresc in mod special sa stea singuri in camera, suplimentul este de 150 lei/persoana.Copiii intre 1-3,99 ani , au gratuitate la cazare  (daca nu solicita pat suplimentar), nici loc in autocar si nu vor beneficia de loc la restaurant.

La inscriere se va achita un avans 30% . Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.

2.Locurile in autocar se atribuie in ordinea inscrierii.       

Conditii  de retragere: 

  • 40 % din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
  • 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-0 zile inainte de plecare/intrare.

 Pentru cei care vor sa poposeasca la SPA, detalii orientative:

Masaj general – 40 min/70 RON -Este o forma usoara de masaj in care este implicat contactul indelungat cu pielea, dar si framantari, netezire, frictiune, miscari profunde, vibratii in scopul relaxarii si energizarii.

Masaj relaxant – 40 min/65 RON- Stimuleaza circulatia sangelui, fiind o metoda excelenta pentru a scapa de stres si de a dobandi o stare de bine.

Masaj partial – 20 min/30 RON- In timpul masajului partial este masata partea problematica a corpului folosind manevre clasice de tip “suedez” (poate privi spatele si gatul, pieptul, brate sau picioare)

Ritual talpi – 20 min/50 RON -Tratament intens de tonifiere si drenaj ideal pentru picioarele si talpa grele si obosite, avand ca scop eliminarea sentimentului de umflare, greutate si oboseala.

Masaj anticelulitic – 30 min/55 RON- Tratament intens de drenare, reducere si elasticizare pentru celulita moale, veche si pentru pielea cu coaja de portocala evidenta.

Masaj aromatic (masajul sufletului) – 40 min/75 RON- O serie de miscari practice, estetice pentru a lupta impotriva celor mai raspandite probleme estetice. Uleiuri esentiale specifice aplicate in punctele Marma pentru a obtine rezultate importante.

Masaj cu roci vulcanice – 50 min/80 RON -Puterea vibratoare a pietrelor pretioase. Inca din timpurile indepartate, in diverse civilizatii au fost utilizate pietrele pentru a aduce armonie corpului si mintii. Abilitatea  uimitoare de retentie a caldurii de catre piatra vulcanica, au ca scop eliminarea toxinelor acumulate in organism prin utilizarea caldurii.

Sauna -Sauna uscata din cadrul bazei de tratament este mixta si are o capacitate de 8 persoane si este prevazuta cu dusuri.

Fitness- Baza de tratament dispune de o sala moderna de fitnes, aerobic, si kinetoterapie dotata cu helcometru, banda alergare, bicicleta medicinala, spaliere, greutati medicinale, mingi medicinale, aparat abdomen, oglinzi, bare sprijin, televizor, dvd, radio, CD, etc.

Salina- Baza de tratament are o sala speciala pentru salina. Salina este recunoscuta pentru efectele sale benefice in astm, bronsita, rinita, silicoza, sinuzita, laringita,  fibroza chistica.

     Factori curanti – apele minerale feruginoase, bogate in clorine, precum si aerul ionizat.

Hotelul pune la dispozitie o piscina semi-olimpica dotata cu jacuzzi, un bazin pentru copii cu adancimea de 0,5 metri si un bazin de hidrokinetoterapie. Deasemenea in incinta hotelului se afla si baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, impachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.

 


Tipărire   Email