PROGRAM 2023 "MARCA MONTANA"  

            PRIMIM CARDURI DE VACANTA    

                                          

                     "MAGIA PIETELOR DE CRACIUN ": CRAIOVA - TARGOVISTE (3zile)

   

Cu Sarbatoarea Sfantului Crăciun ce bate la usa, Târgurilor de Crăciun devin un loc de întâlnire al magiei și al tradițiilor de iarna.Te asteptam alaturi de noi sa iti bucuri privirea si sufletul de frumos. Zeci de casute , producatori, mestesugari, artizani si comercianti va asteapta cu produse bio, handmade  in pietile principale ale oraselor. Targul de Craciun de la Craiova este selectat intre cele mai frumoase din Europa.

      Plecare din Galati/Braila: 15 decembrie 2023

Ziua 1 |15.12|:Galati/Braila – Targoviste (centrul istoric ) – Craiova.

Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 05:00, pe traseul : Galati/Braila – Buzau – Ploiesti – Targoviste – Craiova. Poposim in  TARGOVISTE , unde vizitam   CURTEA DOMNEASCA , resedinta domnitorilor Tarii Romanesti , precum Mircea cel Batran,Vlad Tepes  sau Mihai Viteazul.Complexul cuprinde:  zidurile de aparare , case domnesti, Biserica Domneasca  si celebrul Turn al Chindiei , emblema orasului, construit in vremea lui Vlad Tepes . Timp liber in zona centrala , la Tarful de Craciun. Ne continuam drumul spre CRAIOVA, oras numit deasemenea si “Capitala Olteniei”, ce ascunde o multime de povesti si mituri , fiecare dintre ele sustinute de catre diverse cronici.  Cazare Hotel Prestige Boutique 4* ( situate central) si timp liber – Craiova.

Ziua 2 |16.12|:Craiova ( centrul istoric si Piata de Craciun )

Mic dejun.Dimineata plecam intr-un tur pietonal in centrul istoric, cu ghid : Casa Baniei -  Catedrala Sf Dumitru – Hotel Cazino Minerva -  Prefectura – Muzeul de Arta ( pret bilet = 15lei/adult , pentru grup pretul este de aprox. 8lei/persoana) – Primaria – Teatrul National – Universitatea – Centrul Vechi. Dupa tur, timp liber  in centrul istoric ( hotelul se afla in apropiere). Dupa ora pranzului, rand pe rand pietele din oras prind viata , toti dorind sa se bucure de magia targului de Craciun. Târgul de Crăciun din Craiova este locul potrivit pentru toți cei care se află în căutarea celor mai frumoase povești de sărbători, cu toată magia ce le înconjoară. Este locul în care poate fi găsit cadoul potrivit pentru cei dragi sau locul unde se redescoperă tradițiile și frumusețile orașului.Târgul va avea loc tot în aceleași patru piețe (Mihai Viteazul, Frații Buzești, Doljeana și Shakespeare), anul acesta va fi un concept total nou față de anii precedenți. În Piața Mihai Viteazul totul va fi ca în povestea Crăiasa Zăpezii: lumină rece, boltă cu nori si păsări, castel de vis, oglinda imensă și cioburi, patinoar, căsuțe în culorile zăpezii și chiar Crăiasa Zăpezii, are este Alice cu alte haine și baghetă magică. Moș Crăciun va veni în Piața Buzești unde va fi o explozie de lumină caldă și ornamente cum nu s-au mai văzut niciodată în România. În premieră, barurile , restaurantele și hotelurile din zona centrală vor fi împodobite tot cu ornamente de lumină caldă, reprezentanții societăților dorind să dea o mână de ajutor autorităților. La teatru vor fi alte ornamente și cea mai mare roată din România.

                                                                                                             Cazare Hotel Prestige Boutique 4* (situat central) si timp liber – Craiova.

Ziua 3|17.12|: Craiova – Ploiesti  – Braila/Galati.

Mic dejun.Dimineata, ne indreptam spre casa. Sosire in Galati aprox. Ora 21:00, in functie de trafic.    

                                                                                                                                                                          Grup minim 40 persoane.                                                                                                   

Pret: 690 lei (3zile/2nopti  nopti cazare Hotel Prestige Boutique 4*(situat central) cu mic dejun + transport autocar + ghid insotitor)

      PRETUL NU INCLUDE:

- Biletele de intrare la obiectivele turistice si de cult , si nici ghizii pentru acestea.(pensionarii au reducere pe baza cuponului de pensie + C.I ).

 

         IMPORTANT :

Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.  Cei care doresc in mod special sa stea singuri in camera, suplimentul este de 310  lei/persoana. (maxim 3 camere single per grup).Copiii sub 12 ani (neîmpliniti)in camera cu 2 adulti beneficiaza de o  reducere de 50 lei.(primesc pat suplimentar, loc in autocar si masa)La inscriere se va achita un avans de minim 250lei/persoana . Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu PENALIZAREA TOTALA A AVANSULUI.

  Conditii  de retragere: 

  • 40 % din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
  • 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 39-0 zile inainte de plecare/intrare.

Tipărire   Email