PROGRAM 2021 "MARCA MONTANA"

Un colt de Rai ..in Delta Dunarii ( cu 2 ore plaja, la Marea Neagra)

               

                DELTA DUNARII :SAFARI..In Padurea Caraorman 1zi

 

           Plecari din Galati/Braila: 27 iunie, 18 iulie, 01 august si 29 august 2021

  Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 06:00 .Trecem cu bac-ul Dunarea, in Dobrogea iar sosirea in Murighiol va fi la aprox. Ora 09:00.Imbarcarea pentru Padurea Caraorman va fi la ora 09:30.in salupe de 8-15 locuri, pe un traseu memorabil, in acest paradis natural, creat de apele Dunarii: MURIGHIOL-UZLINA-CANALUL SI LACUL UZLINA-LACUL SI CANALUL ISAC-CANALUL LITCOV-CANALUL CARAORMAN-CARAORMAN.

      Pe acest traseu incredibil de frumos , veti avea ocazia sa vedeti nuferi albi si galbeni , lebede, lisite, rate si gaste salbatice , lopatari , sitari de mal, ibisi, colonia de pelicani din lacurile Uzlina si Isac ; sa ascultati  freamatul stufului, al salciilor ,zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu asemenea loc mirific.  Debarcam in Portul Caraorman pentru a urca in masini tip safari ( aprox. 25-30 persoane) cu care ne deplasam spre Padurea Caraorman , o padure pe nisip (complet diferita de padurile montane ), unde vom intalni forme curioase create de natura :dunele de nisip, Stejarul ingenunchiat,Cei 3 frati sau Masa Tacerii . Excursia dureaza 2 ore – 2ore30min , dupa care participam la un pranz traditional ucrainean din peste.Continuam drumul cu salupa prin LACUL PUIU- CANALUL MOCANEASA-LACUL ERENCIUC-BRATUL SF. GHEORGHE – LOCALITATEA SF. GHEORGHE.PLAJA 2 ORE, LA MAREA NEAGRA.

   Intoarcerea va fi prin BRATUL SF. GHEORGHE – MURIGHIOL.Dupa o zi de neuitat , ne imbarcam in autocarul care ne va duce la Galati/Braila, pastrand amintirile acestei experiente fabuloase, dintr-o zona unica in lume, inscrisa in Patrimoniul Unesco. Sosire in Galati, aprox. Ora 21 ( in functie de aglomeratia de la bac).

  Pret: 380lei (transport autocar+plimbare in Delta,cu salupa si Safari in Padurea Caraorman+pranz pescaresc )

           PRETUL INCLUDE:

  • Transport cu autocar clasificat international si bilet trecere cu bac-ul dus/intors autocar si persoane.
  • Croaziera pe lacuri si canale (cu salupa de 8-15 persoane) si masinile pentru safari in padure.
  • PRANZ (cu specific pescaresc) in localitatea Caraorman ; taxa Padurea Caraorman
  • Insotitor de grup din partea agentiei.

 

IMPORTANT :  

  • Varsta minima de participare este 5 ani ; copiii platesc tarif intreg (loc barca si loc autocar) iar fiecare persoana din barca va primi vesta de salvare , ce va fi purtata obligatoriu.
  • Se recomanda incaltaminte comoda ( nu papuc)
  • Nu uitati ochelarii de soare, palariile si aparatele de fotografiat.

Tipărire   Email