PROGRAM 2022 "MARCA MONTANA"  

PRIMIM CARDURI DE VACANTA

                                          

                         CRACIUN LA POALELE TRANSFAGARASANULUI (4zile)

     PENSIUNEA BELVEDERE - Corbeni Taiatul Porcului  si  Seara festiva cu muzica si dans

 GRATUIT: Excursie Curtea de Arges( participare la Slujba,de Craciun)    (pentru cei care achita avansul de 50%,pana-n 01 noiembrie 2022)

 

Ziua 1 |23 decembrie |:Spre Targoviste,capitala Valahiei si vizita Manastirea Dealu

  Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 07:00.Scurta oprire (20min),zona Buzau.Urmatoarea oprire va fi la MANASTIREA DEALU ,ce impodobeste patrimoniul cultural romanesc, numarandu-se printre cele mai vechi ctitorii domnesti (important locas de rugaciune, puternic centru de arta si de cultura, ce a jucat un rol de seama pe scena istoriei Tarii Romanesti). Pronaosul bisericii adaposteste mormantul lui Radu cel Mare si racla cu capul lui Mihai Viteazul. Ne continuam drum catre casa, admirand  CURTEA DOMNEASCA , resedinta domnitorilor Tarii Romanesti , precum Mircea cel Batran,Vlad Tepes  sau Mihai Viteazul.Complexul cuprinde:  zidurile de aparare , case domnesti, Biserica Domneasca  si celebrul Turn al Chindiei , emblema orasului, construit in vremea lui Vlad Tepes.(ele sunt momentan in renovare).Dupa vizita, ne continuam drumul spre Corbeni. Cina si cazare Pensiunea Belvedere 3* - Corbeni , Transfagarasan.

Ziua 2 |24 decembrie |: Pensiunea Belvedere, poarta de intrare in Transfagarasan

Mic dejun. Daca vremea ne permite, facem o scurta plimbare OPTIONAL= 15lei/persoana : pana la Barajul si Lacul Vidraru.Urcam pe Transfagarasan ,cel mai spectaculos drum montan  din tara noastra si din lume (dupa unele publicatii  din strainatate ) Oprire  30 min la Barajul si  Lacul Vidraru, pentru fotografii .Ne intoacem dupa vizita, la Pensiunea Belvedere pentru a ne pregati de ceremonialul “ TAIATUL PORCULUI DE IGNAT”, cu vin fiert, tuica de Arges si pomana porcului. Timp liber. Cina si cazare Pensiunea Belvedere 3* - Corbeni , Transfagarasan.

Ziua 3|25 decembrie|: De Craciun , Manastirea Curtea de Arges, capodopera a arhitecturii romanesti.

Mic dejun. BONUS (pentru cei ce achita 50% pana-n 01.11) : Excursie CURTEA DE ARGES ( pentru a participa la Slujba) ,ctitoria lui Neagoe Basarab o adevarata capodopera a arhitecturii romanesti, unica prin frumusete , maretie si valoare artistica.Calatorul Paul de Alep, in 1654 considera biserica lui Neagoe Basarab “ una din minunile lumii”. Construita intre anii 1512-1517 de “ 9 mesteri mari,calfe si zidari si Manole – 10 ,care-i si intrece “,cum spune balada populara ,Mesterul Manole,din 1914 este si necropola regala, aici fiind inmormantati regii si reginele Romaniei:Carol I, si Elisabeta, Ferdinand si Maria . In noua catedrala sunt ingropati: Regele Mihai si Regina Ana, Carol al-II-lea si Regina Elena, care a fost adusa de la Laussane, Elvetia. Scurta oprire la Fantana lui Manole,care poarta peste timp povestea mesterului, care terminand biserica a fost lasat pe acoperis (i s-a luat scara) pentru a nu contrui o alta manastire mai frumoasa.Ca un alt Icar, si-a facut aripi din sindrila, a sarit de pe acoperisul Sfantului Lacas , la temelia caruia se spune ca zidise sotia , iar pe locul prabusirii a aparut un izvor limpede ca lacrima, care reprezinta sufletul Mesterului Manole.Pranz . Timp liber si Cina Festiva de Craciun, cu mancare traditionala, muzica si dans. Cazare Pensiunea Belvedere 3* - Corbeni , Transfagarasan.

Ziua 4|26 decembrie|: Spre casa..

Mic dejun. Ora 09:00 , plecare spre casa. .Sosire Galati aprox. Ora 20:00 in functie de trafic si de vreme.

                                                                                                                                                        Grup minim 40 persoane.                       

      Pret: 1250 lei/persoana

                   PRETUL INCLUDE:

  • transport autocar clasificat international .
  • 3 nopti cazare zona Transfagarasan cu mic dejun + PENSIUNE COMPLETA ( se intra cu cina si se iese cu mic dejun, iar 1 pranz  este “TAIATUL PORCULUI, de Ignat" ,cu tuica de Arges,vin fiert si pomana porcului si 1 dintre cine este Cina de Craciun, cu mancare traditionala, muzica si dans.
  • BONUS (pentru cei ce achita 50% pana-n 01.11) : Excursie Curtea de Arges = 25lei/persoana
  • ghid insotitor din partea agentiei Montana.

                   PRETUL  NU NCLUDE:

  • biletele de intrare la obiectivele turistice si de cult (daca este cazul) si nici ghizii pentru acestea.
  • Daca timpul ne va permite, vom face OPTIONAL Barajul si Lacul Vidraru = 15 lei/persoana.

   IMPORTANT :

1.Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.  

Cei care doresc in mod special sa stea singuri in camera, suplimentul este de 650lei/persoana. Copiii sub 12 ani (neîmpliniti)in camera cu 2 adulti beneficiaza de o  reducere de 50 lei.(fara pat suplimentar)La inscriere se va achita un avans de minim 200lei/persoana . Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalizarilor din Contract.     

2.Locurile in autocar se atribuie in ordinea inscrierii.

 

Conditii  de retragere: 

  • 30% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 40zile inainte de plecare/intrare;
  • 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 40-0 zile inainte de plecare/intrare.

 


Tipărire   Email