Agentia Montana , este printre putinele agentii din Romania care A RESTITUIT SI RESTITUIE INTEGRAL sumele turistilor care exista in conturile agentiei.
Va rog sa va interesati la colegi, vecini, prieteni , care s-au inscris la alte agentii si-mi veti da dreptate.Am avut multe grupuri de Paste (interne) , unde mi-am recuperate avansurile date la diferiti furnizori de servicii turistice si atunci s-a restituit SUMA IN TOTALITATE ( iar din cei ce sunt prezenti, si au primit deja in conturile lor sumele de Paste, pot confirma acest lucru).Asa cum am mentionat si-n alta postare , am dat avansuri minime 5%-10% din pretul excursiei , pentru ca numai asa se poate face o rezervare, pe baza platii unui avans.In cazul pachetelor cu avionul  ( in cauza, Israel)  biletele sunt platite inca de anul trecut, pentru a beneficia ce acest pret scazut.

Aceste avansuri nu sunt in contul agentiei Montana si sunt agentii de turism importante din Romania care cer ajutorul Guvernului sa-si recupereze acesti bani. Am gasit Solutia, ca aceasta mica suma sa fie transformata in VOUCHER TURISTIC , pentru a nu se pierde, o suma ce poate fi folosita oricand . Daca ar restitui aceasta suma, care ma repet NU SE AFLA LA NOI, as destabilize pe cei ce asteapta banii ,pentru grupurile care urmeaza . NUMEROASE AGENTII  NU RESTITUIE NIMIC.Avem cele mai bune intentii, in continuare lucram la noi plecari ,pentru anul 2021 . Pentru reprogramari dar si pentru restituiri , ce implica anumite procedure ; suntem in permanenta legatura cu turistii, facem comunicate pe facebook ( si mai noi si pe pagina www.montanatravel.ro) si am oferit in fiecare postare si un nr de tel de contact MIHAI CONSTANTIN 0722 243240 (intre orele 09:00-16:00, inafara acestui interval agentia se ocupa DOAR de procesari, fiind un volum mare de lucru).


⭕️In publicatia germana “ Bild” , Presedintele Comisiei U.E a comentat decizia Guvernului german de a oferi vouchere pentru vacantele care nu pot fi effectuate din cauza pandemiei.Guvernul a adoptat o hotarare potrivit careia , in cazul in care o persoana se vede nevoita sa anuleze o rezervare, va primi un voucher pe care sa-l poata folosi pentru o alta perioada, insa nu vor fi inapoiati banii. In acest fel, se incearca reducerea efectelor asupra sectorului, pe care le-ar presupune anularile in masa. Agentia noastra a despagubit TOTI turistii inscrisi la marele operator OMNIA , inscrisi prin noi , atunci cand a dat faliment.Acest gest a dat incredere multor persoane, care mai tarziu ne-au ales pe noi ca parteneri ai vacantelor lor. Nu va vom dezamagi nici de aceasta data, pentru ca banii d-voastra sunt in conturile noastre (mai pun micul avans) si-i vom rezolva pe cei inscrisi la noi.

Pentru Pelerinajele in Israel  va propunem 2 variante :
-REPROGRAMAREA – Mutarea sumelor excursiei pentru 2021 , FARA NICIO PIERDERE.
-Restituirea integrala a sumelor care se afla in conturile noastre, mai putin 40euro/persoana , suma care constituie avansul dat mai departe, care la fel, nu se pierde , si se transforma in VOUCHER TURISTIC valabil pe tot parcursul a 2 ani, pe oricare alta excursie in care agentia Montana este organizatoare. La a2a varianta ( retragere) , faptul ca este solicitarea dvoastra , trebuie sa suportati taxele bancare (doar in cazul in care contul dvoastra , unde trebuie sa viram banii NU este la Banca Transilvania) si diferenta de curs valutar aprox. 15 euro/persoana, cumulate cele 2. Calculata per persoana, este o suma mica, dar ea devine o pierdere mare pentru firma, avand in vedere ca pana in acest moment avem peste  2500 de modificari de sejur ( reprogramari sau retrageri).

REPROGRAMARI ISRAEL 2021 : plecarile propuse pentru primavara anului viitor ( in curand vom lansa si seriile din toamna 2021) sunt realizate la 5nopti/6zile : 

✅16februarie,✅05martie,✅13aprilie,✅ 20aprilie,✅ 03mai,✅20 mai

Cei care deja au primit restituire, pot folosi voucher-ul primit pentru suma de 40 euro , ca avans pentru inscriere pe aceste noi serii .
🔴IMPORTANT: Cererile de restituire trebuie trimise pe adresa noastra de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , care sa contina NUME PRENUME, ADRESA, CNP , EXCURSIE si CHITANTA (cu suma ) si faptul ca ati luat la cunostinta notificarea noastra si doriti restituirea sumei.  Va rog sa ne trimiteti si IBAN-ul dvoastra, in cazul in care doriti restituire ( preferabil Banca Transilvania , deoarece celelalte banci percep un comision minim la orice tranzactie).

Va aducem la cunostinta faptul ca toate comunicatele agentiei noastre apar si pe pagina www.montanatravel.ro, intr-o sectiune speciala , adresata perioadei de pandemie .

Increderea pe care ne-ati acordat`o NE OBLIGA SA NU VA DEZAMAGIM.
Va multumim pentru intelegere si speram cu totii in vremuri mai bune.🙏

Cu deosebita consideratie,
Manager MIHAI CONSTANTIN

 


Tipărire   Email