Datorita acestei pandemii de coronavirus, Agentia de turism MONTANA face urmatoarele precizari:
- In lunile martie si aprilie 2020 , aproximativ 500 persoane s-au inscris prin agentia noastra, pe diferite destinatii.
- Suntem o agentie cu o vechime de 28 ani pe piata turistica si avem o situatie financiara solida , NU avem datorii la stat sau terti si NU avem imprumuturi bancare.
- VA MULTUMIM pentru increderea acordata agentiei noastre si VA ASIGURAM ca nimeni nu va fi pagubit, datorita situatiei actuale; la solicitarea turistilor putem face si MUTAREA PE ALTA EXCURSIE, intr-o alta perioada a anului.
- Am inceput deja restituirile la grupul de ISRAEL din luna martie si Paste in GRECIA ,.
- Astazi asteptam precizari in legatura cu „Starea de Urgenta” in Romania , dar si cea din Bulgaria, pentru a incepe restituirile pentru Paste in Bulgaria cat de curand.
- Vor urma si alte destinatii, in functie de data plecarii , alertele de calaoorie emise stsi de cat dureaza pandemia.
- Este o situatie de forta majora si atunci noi, ca agentie vom lupta sa primim avansurile date in diferite tari ; in acest sens va rugam sa aveti putina rabdare si incredere in eforturile noastre de a rezolva fiecare turist .
- AM FOST SINGURA AGENTIE care a restituit INTEGRAL sumele datorate de agentia OMNIA, dupa ce acestia si-au declarat falimentul ,din respect pentru turisti si vacantele acestora, iar aceste restituiri s-au realizat exclusiv din banii Agentiei Montana.
Suntem in continuare la program,pentru o neintrerupta comunicare cu turistii, dar si cu agentiile de turism partenere , raspundem la toate email-urile si pe cat posibil, la toate apelurile telefonice.
Va multumim pentru intelegere.

Cu deosebita consideratie,
Manager MIHAI CONSTANTIN


Tipărire   Email