Stimati turisti,


In cursul diminetii v-am transmis pozitia Protectiei Consumatorului (ANPC) referitor la activitatile turistice, in aceasta perioada dificila pentru toata lumea. Cu totii vom pierde , dar important este sa diminuam cat putem aceste pierderi.A.N.P.C-ul ofera 2 variante pentru rezolvarea solutiei de criza:
1. In prima varianta, agentiile de turism trebuie sa faca demersuri catre furnizorii de servicii ( companiile de zbor,operatorii principali ; hotelurile din tara sau strainatate ) unde s-au dat avansurile din banii dvoastra, si abia apoi, sa faca restituirea turistilor. Daca acest lant se respecta, toata lumea va fi multumita. In teorie este simplu, dar in practica , problemele se complica , deoarece avioanele continua sa zboare goale spre anumite zone, care nu sunt incluse in zona rosie.
2. A-2a varianta , in care nu se pierde nimic , ar fi ca turistul sa accepte un VOUCHER DE VACANTA din partea agentiei de turism, in valoarea platita de el, ce-l poate folosi dupa incheierea pandemiei.

Noi va oferim si a3a varianta, RESTITUIREA, la excursiile unde nu avem plati efectuate in avans.Acolo unde Agentia de turism MONTANA are date avansuri , facem eforturi pentru a le recupera , pentru a restitui turistilor, banii integral.Deja am inceput restituirile INTEGRAL pentru destinatiile unde am rezolvat problema avansurilor :ISRAEL 5zile (14 martie),PASTE MARAMURES, PASTE BUCOVINA 4zile( pe aceasta cale multumim administratorului Hotelului SIMERIA CLASS din Gura Humorului pentru intelegere si restituirea sumei INTEGRAL pe aceasta destinatie),PASTE IN GRECIA si ISTANBUL (07 aprilie)

**** IMPORTANT: Cererile de restituire trebuie trimise pe adresa noastra de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , care sa contina NUME PRENUME, ADRESA, CNP , EXCURSIE si CHITANTA (cu suma ) si faptul ca ati luat la cunostinta notificarea noastra si doriti restituirea sumei.
RELATII : MIHAI CONSTANTIN - 0722 243 240 ( intre orele 09:00-13:00, inafara acestui interval agentia se ocupa DOAR de procesari, fiind un numar foarte mare de reprogramari si restituiri).Datorita numarului mare de reprogramari, vom lansa in curand noi date de plecare pentru toamna-iarna 2020 , programe detaliate ce vor fi postate si pe www.montanatravel.ro

Ca urmatoare actiune ne vom concentra atentia pe "PASTE IN BULGARIA", unde avem 100 de participanti si "ISRAEL,Saptamana luminata" - 21 aprilie, unde avem 54 participanti. Cum primim un raspuns favorabil,vom face o notificare pe facebook, in acest sens.

VA RECOMANDAM ca inscrierile in excursiile din perioada pandemiei (pachetele cu avion ) sa fie REPROGRAMATE la o alta data, dupa terminarea pandemiei , pentru a nu pierde nimic (perioada de reprogramare este extinsa pana-n martie 2021).

Va asiguram ca vom depune tot efortul ca sa iesim cu bine din aceasta perioada grea pentru toata lumea . Sunteti clientii nostri, datorita d-voastra noi existam si va asiguram ca vom face tot ce tine de noi .

Cu deosebita consideratie,
Manager MIHAI CONSTANTIN


Tipărire   Email