PROGRAM 2021 "MARCA MONTANA"

Un cold de Rai , MILA 23- DELTA DUNARII

 

                                

                            MILA 23 : "Acasa la Ivan Patzaichin " 1zi

             Mila23 este un sat mic de pescari lipoveni,dar celebru, pentru ca aici s-a nascut marele nostru sportiv,canoistul Ivan Patzaichin “amiralul” flotei de aur a Romaniai,cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de Vara . Localitatea este situata chiar in inima Deltei,unde se poate ajunge doar  pe apa.

 

Plecari din Galati/Braila: 13iunie,11iulie,08,22august si 05septembrie 2021

 

      Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 06:00 .Trecem cu bac-ul Dunarea, in Dobrogea, iar sosirea in Murighiol va fi la aprox. Ora 09:00.Imbarcarea pentru Mila23 va fi la ora 09:30.in salupe de 8-15 locuri.Croaziera cu salupa , la dus se face pe un traseu memorabil , in acest paradis natural creat de apele Dunarii: MURIGHIOL-BRATUL SF. GHEORGHE

 - UZLINA -CANALUL SI LACUL UZLINA – LACUL SI CANALUL ISAC – CANALUL LITCOV-LACUL CUIBUL CU LEBEDE – CANALUL CEAMURLIA – BRATUL SULINA- DUNAREA VECHE- MILA23. Pe acest traseu incredibil de frumos , veti avea ocazia sa vedeti nuferi albi si galbeni , lebede, lisite, rate si gaste salbatice , lopatari , sitari de mal, ibisi, colonia de pelicani din lacurile Uzlina si Isac ; sa ascultati  freamatul stufului, al salciilor ,zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu asemenea loc mirific.  La Mila23 suntem intampinati de d-na Lucia Patzaichin, sora marelui campion , care ne va invita la un pranz traditional lipovenesc , cu bors de peste, peste prajit sau plachie si desert.Intoarcerea va fi pe alt traseu , pentru a mentine “ vraja” din Paradisul Deltei Dunarii , cu acelasi spectacol extraordinar, oferit de stoluri de pelicani, cormorani si egrete:  MILA23-CANALUL ERACLE–LACUL TREI IEZERE-LACUL SI CANALUL BOGDAPROSTE – DUNAREA VECHE-  MURIGHIOL.

   Dupa o zi de neuitat , ne imbarcam in autocarul care ne va duce la Galati/Braila, pastrand amintirile acestei excursii fabuloase , intr-o zona unica in lume , inscrisa in Patrimoniul Unesco. Sosire Galati aprox. Ora 19 ( in functie de aglomeratia de la bac).

     Pret: 350lei/persoana (transport autocar+plimbare in Delta cu salupa+pranz pescaresc )

        

  PRETUL INCLUDE:

  • Transport cu autocar clasificat international si bilet trecere cu bac-ul dus/intors autocar si persoane.
  • Croaziera pe lacuri si canale (cu salupa de 8-15 persoane)
  • PRANZ (cu specific pescaresc), la Mila23
  • Insotitor de grup din partea agentiei.

 

IMPORTANT :  *varsta minima de participare este 5 ani ; copiii platesc tarif intreg (loc barca si loc autocar) iar fiecare persoana din barca va primi vesta de salvare , ce va fi purtata obligatoriu.

*Nu uitati ochelarii de soare, palariile si aparatele de fotografiat.Tipărire   Email