PROGRAM 2021 "MARCA MONTANA"

               

              FRUMUSETILE STRANII DIN MUNTII BUZAULUI 1zi

  1. Vulcanii noroiosi,un peisaj selenar

  2. Manastirea Ciolanu

  3.Tabara de sculptura de la Magura

        Vulcanii noroiosi sunt , de fapt, doua platouri unice, cu aspect selenar , extrem de spectaculoase , care se intind pe cateva zeci de hectare. Ei reprezinta formatiuni create de gazele naturale, provenind de la peste 3000m adancime, care trec printr-un sol argilos, in combinatie cu apa din panza freatica. Gazele imping spre suprafata apa amestecata cu argila, iar namolul format de acestea iese , formand aceste structuri conice, de culoare gri-pamantii. Acest fenomen rar este intalnit in putine locuri din lume si a devenit obiectiv turistic vizitat intens,Romania avand privilegiul sa se enumere printre acestea.

       Zona extraordinar de spectaculoasa este situatata intre Paclele Mari si Paclele Mici fiind considerata arie protejata, de interes national.

           Plecari din Galati/Braila:  22 mai, 19 iunie, 10 iulie, 31 iulie si 04 septembrie 2021

                                                                  

 PROGRAM:

       Plecare din fata Agentiei de Turism Montana , ora 07:00 , pe traseul : Galati-Braila-Buzau-Manastirea Ciolanu-Tabara de Sculptura Magura – Vulcanii noroiosi- Colti si retur ( aprox 500 km).

   Popas 1 ora la Manastirea Ciolanu .Aici se afla icoana care-l infatiseaza pe Sf Gheorghe , pictata pe Muntele Athos. Chiar langa manastire se afla si Tabara de Sculptura de la Magura.Urmatoarea oprire va fi la Vulcanii noroiosi – arie protejata , cu un peisaj spectaculos .Vizita si masa de pranz. Sosire in Galati aprox. Ora 21

 

Pret: 150lei/persoana(transport+masa pranz+program turistic si ghid insotitor)


Tipărire   Email