AGENTIA DE TURISM MONTANA NU A ORGANIZAT SAU INCURAJAT PARTICIPAREA TURISTILOR LA EXCURSII , DUPA CE A FOST ANUNTATA INTRAREA IN “STAREA DE URGENTA”, ADICA, DUPA 12 MARTIE 2020 , CAND DEJA SE ANUNTA 16 MARTIE, CA DATA OFICIALA.BA MAI MULT, ALATURI DE ALTI COLEGI DIN TARA, AGENTIA MONTANA A SUSTINUT PROGRAMUL DESFASURAT ONLINE : #STAIACASA SI A ANULAT PESTE 12 GRUPURI IN PERIOADA MARTIE-APRILIE .

     Datorita numarului mare de apeluri telefonice, unele pline de ingrijorare , altele pline de indignare din partea turistilor, dar si datorita articolelor ce in ultimele 2 zile zile au aparut in mediul online ( conform carora un nou focar a izbucnit in Galati, datorita organizarii unei excursii – un circuit de Turcia, cu intoarcerea in data de 20 martie 2020) dorim sa mentionam urmatoarele:

1). Agentia Montana este Operator pe Turcia, adica isi face singura programele .
2).Este adevarat, pe 06 martie am avut 100 persoane in Turcia ( Istanbul), cu petrecerea de 8 Martie pe un vapor de croaziera pe Bosfor iar fotografiile pot fi gasite si in albumul foto al contului de pe facebook. Am insotit acest grup si a fost o experienta minunata, asa cum pot confirma si cei participant. NE-AM INTORS SANATOSI, ACASA !!
3).Pe 02 martie 2020, am avut alt grup , de aceasta data in Israel-Iordania care a fost insotit de fiul meu, Mihai Marius cu care am fost in permanenta comunicare , asa cum procedez de fiecare data cu fiecare ghid sau insotitor de grup. Din discutiile purtate, am constatat ca sunt probleme in Palestina in orasele Ramala(aici s-a infectat ofiterul roman care s-a intors din Israel) si in Bethleem. Grupul s-a intors din Iordania si NU A PUS PICIOR PE PAMANT PALESTINIAN, au avut cazare in 06 si 07 martie in Bethleem , iar cum situatia era sub control la momentul respectiv, insa am dorit sa fie totul in regula ( in Bethleem aveam déjà informatii ca palestinienii arunca cu pietre in autocarele turistice de teama grupurilor ce veneau din prima zona afectata de virus ) i-am mutat in Ierusalim , toate costurile suplimentare fiind suportate de agentia noastra.TURISTII S-AU INTORS SANATOSI, ACASA!
Avand informatii din cele 2 excursii, am hotarat ca incepand cu data de 09 martie SA OPRIM TOATE EXCURSIILE EXTERNE, apoi am luat decizia , pentru siguranta si linistea noastra a tuturor , sa sistam si pe cele interne.
        Cele 3 persoane care au adus virusul in Galati ( asa cum a anuntat Dnul Primar Pucheanu la un post local) , NU AU FOST PRIN AGENTIA NOASTRA .Am fost contactati de multe persoane ce stiau ca organizam astfel de grupuri si si-au exprimat ingrijorarea.
Din care am inteles , grupul a plecat in acest circuit de Turcia in jurul datei de 13 martie ( Agentia Montana deja anulase toate excursiile pentru luna martie si luam in calcul anularea si celor de Paste) si s-au intors in 20 martie ( pe 16 martie deja se instalase “Starea de Urgenta” si apartine unei agentii intermediare din Galati , pe programul unui operator turistic din Bucuresti.
          Dupa cum stiti, noi lucram in familie iar alaturi de grupurile de turisti mergem atat eu, cat si fiica mea sau fiul meu si NICIODATA nu as pune un castig material, mai presus de sanatatea familiei mele si turistilor mei .

Va doresc multa sanatate si sa ne revedem sanatosi.
Cu deosebita consideratie,
Manager MIHAI CONSTANTIN


Tipărire   Email