­čô× Relatii / Rezervari : 004 0236469833 Urgente : 004 0722243240┬á

­čĽÉ Luni-Vineri: 09:00-16:30 Sambata-Duminica: Inchis┬á

28 ani 12


­čô× Relatii / Rezervari : 004 0236469833 Urgente : 004 0722243240┬á

­čĽÉ Luni-Vineri: 09:00-17:30 Sambata: 09:00-13:00 Duminica: Inchis┬á

Termeni si conditii

TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII de utilizare a website-ului www.montanatravel.ro

Acest document se refer─â la condi╚Ťiile ├«n care poate fi utilizat website-ul www.montanatravel.ro
Acces├ónd sau utiliz├ónd website-ul www.montanatravel.ro, sunte╚Ťi de acord cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile de mai jos. Acest website este de╚Ťinut ╚Öi administrat de S.C. MONTANA S.R.L.

Drepturile utilizatorului
Utilizatorul site-ului www.montanatravel.ro are dreptul s─â vizualizeze site-ul, s─â tip─âreasc─â p─âr╚Ťi ale con╚Ťinutului site-ului ╚Öi s─â salveze pagini ├«n format electronic, doar ├«n scopuri personale, necomerciale.
Con╚Ťinutul site-ului este proprietatea S.C. MONTANA S.R.L. ╚Öi nu poate fi folosit sau preluat de c─âtre ter╚Ťi dec├ót cu acordul scris al societ─â╚Ťii.

Obliga╚Ťiile utilizatorului site-ului www.montanatravel.ro
Sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi urm─âtoarele obliga╚Ťii, incluz├ónd (f─âr─â a se limita):
ÔÇó Ave╚Ťi responsabilitatea financiar─â pentru toate tranzac╚Ťiile efectuate ├«n contul sau ├«n numele dumneavoastr─â;
ÔÇó Ave╚Ťi v├órsta peste 18 ani ╚Öi capacitatea legal─â de a ini╚Ťia ac╚Ťiuni juridice;
ÔÇó Garanta╚Ťi veridicitatea datelor furnizate despre dumneavoastr─â sau membrii familiei dumneavoastr─â;
ÔÇó Nu ave╚Ťi dreptul s─â utiliza╚Ťi site-ul ├«n scopuri speculative, sau ├«n scopul gener─ârii de rezerv─âri false sau frauduloase;
ÔÇó V─â este interzis─â transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
ÔÇó Ave╚Ťi obliga╚Ťia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afi╚Öa, licen╚Ťia sau reproduce con╚Ťinutul site-ului cu excep╚Ťia utiliz─ârii ├«n scop personal ╚Öi necomercial.
Utilizatorul site-ului www.montanatravel.ro nu are dreptul să folosească (în forma existentă sau modificată) în scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului www.montanatravel.ro nu are dreptul s─â ├«nl─âture notificarea despre drepturile de autor ╚Öi/sau marca ├«nregistrat─â de pe copiile con╚Ťinutului. Copiile vor fi f─âcute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.montanatravel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin desc─ârcarea paginilor cu con╚Ťinutului site-ului.
Solicit─ârile privind republicarea sau redistribuirea de con╚Ťinut vor fi adresate c─âtre S.C MONTANA S.R.L. la adresa Aceast─â adres─â de email este protejat─â contra spambots. Trebuie s─â activa╚Ťi JavaScript pentru a o vedea.
Condi╚Ťiile generale de rezervare ╚Öi achizi╚Ťionare de servicii pe site-ul www.montanatravel.ro
Orice rezervare efectuat─â pe site va fi considerat─â drept inten╚Ťia dumneavoastr─â de a achizi╚Ťiona un anumit produs sau serviciu turistic. Dac─â cererea / rezervarea dumneavoastr─â este conform─â, va fi acceptat─â ╚Öi ve╚Ťi primi un e-mail de confirmare tranzac╚Ťional din partea S.C. MONTANA S.R.L. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice ╚Öi documentele de c─âl─âtorie v─â vor fi transmise de c─âtre agen╚Ťii de turism ai societ─â╚Ťii.
Toate serviciile turistice afi╚Öate pe site pot fi rezervate automat sau la cerere, ├«n func╚Ťie de disponibilitatea partenerilor no╚Ötri (hotelieri ╚Öi/sau operatori transport persoane).
Termenii ╚Öi condi╚Ťiile partenerilor no╚Ötri ce vor furniza serviciile pe care le achizi╚Ťiona╚Ťi (incluz├ónd regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica adi╚Ťional Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor acestui site. Termenii partenerilor no╚Ötri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plat─â, obliga╚Ťii, anul─âri, modific─âri ale rezerv─ârilor ╚Öi restituiri de bani (dac─â este cazul) ori restric╚Ťii de alt─â natur─â. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. S.C. MONTANA S.R.L. nu este responsabil─â pentru costurile care pot s─â apar─â ├«n momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
├Än momentul navigarii dumneavoastr─â pe site, ve╚Ťi putea observa referiri la diferite condi╚Ťii aplicabile ofertelor speciale. V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ace╚Öti termeni ╚Öi v─â rug─âm s─â lua╚Ťi legatura cu agen╚Ťiile Inter-Tour pentru detalii complete.

Anul─âri/Modific─âri
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizi╚Ťionat se va face ├«n func╚Ťie de Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile fiec─ârui Furnizor/partener. ├Än cazul ├«n care dori╚Ťi anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizi╚Ťionat, este responsabilitatea dumneavoastr─â de a informa ├«n scris sau telefonic S.C. MONTANA S.R.L. despre inten╚Ťiile dumneavoastr─â.
├Än anumite cazuri este posibil s─â nu pute╚Ťi anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui s─â respecta╚Ťi anumite cerin╚Ťe pentru aceste ac╚Ťiuni.
S.C. MONTANA S.R.L. sau Furnizorul acceptă toate formele de cereri scrise. S.C MONTANA S.R.L. sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea dumneavoastră fermă.
├Än eventualitatea modific─ârii unei rezerv─âri (incluz├ónd, dar f─âr─â a se limita la: anul─âri, restituiri de sume, schimb─âri de nume), S.C MONTANA S.R.L. ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceast─â ac╚Ťiune. Aceste taxe difer─â fa╚Ť─â de taxele impuse direct de c─âtre Furnizor.


Plata
Nu se accepta alte modalit─â╚Ťi de plat─â ├«n afara celor prezentate pe site ╚Öi nu ne asum─âm nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
├Än func╚Ťie de termenii ╚Öi de condi╚Ťiile impuse de hoteluri, ├«n momentul rezerv─ârii vi se poate cere plata integral─â sau par╚Ťial─â a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuat─â ├«n contul S.C . MONTANA S.R.L., al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dup─â caz.
S.C . MONTANA S.R.L. nu-╚Öi asum─â nici o obliga╚Ťie de a emite biletele, voucher-e sau alte documente de c─âl─âtorie ├«n cazul nepl─â╚Ťii integrale a serviciilor comandate. ├Än orice situa╚Ťie, sunte╚Ťi responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.
S.C . MONTANA S.R.L. ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a ├«ncasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot s─â apar─â la momentul rezerv─ârilor. ├Än acest caz ve╚Ťi fi informat despre comisioanele aplicabile. S.C. MONTANA S.R.L. ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a transfera costurile generate de tranzac╚Ťiile refuzate (chargebacks).

Transfer Bancar / Virament
Dac─â alege╚Ťi aceast─â op╚Ťiune de plat─â vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza c─âreia pute╚Ťi efectua plata. Trebuie s─â ╚Ťineti cont de faptul c─â pute╚Ťi opta pentru aceast─â modalitate de plat─â doar dac─â mai exist─â cel pu╚Ťin 72 ore p├ón─â la termenul limit─â de emitere a biletului de avion/documentelor de c─âl─âtorie.

Banca Transilvania Sucursala Galati.
Cont LEI : RO64BTRLRONCRT00A9174002
Cont EURO : RO49BTRLEURCRT00A9174002
SWIFT : BTRLRO22

Numerar
Plata în numerar se poate face în LEI sau EUR:
ÔÇó ├Än sediul societ─â╚Ťii S.C MONTANA S.R.L. www.montanatravel.ro , sectiunea CONTACT.
ÔÇó ├Än orice sucursal─â a Bancii Transilvania ÔÇô ├«n acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, ├«n baza c─âreia ve╚Ťi depune banii ├«n contul specificat pe factur─â. Depunerile se fac direct ├«n conturile curente, nu exist─â alte conturi dedicate.

Plata cu cardul în Agentia MONTANA
Pute╚Ťi achita contravaloarea serviciilor la POS-urile din sediul Agentiei de Turism Montana ÔÇô Galati , instalate de Banca Transilvania.
Vouchere de vacan╚Ť─â / Tichete de vacan╚Ť─â
Salaria╚Ťii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacan╚Ť─â pl─âtite integral de angajator, pentru petrecerea vacan╚Ťelor in Rom├ónia. Voucherele sunt nominale ╚Öi nu se poate solicita agen╚Ťiei contravaloarea acestora. Mai multe ├«n pagina Oferta privind v├ónzarea pachetelor turistice ├«n Rom├ónia cu plata prin vouchere de vacan╚Ť─â.

Clauze de ner─âspundere
Site-ul www.montanatravel.ro este un site cu con╚Ťinut informativ. S.C. MONTANA S.R.L nu ├«╚Öi asum─â nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea ╚Öi exactitatea informa╚Ťiilor. Aceste informa╚Ťii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice ╚Öi pot fi confirmate de agen╚Ťie numai ├«n momentul efectu─ârii rezerv─ârilor. S.C. MONTANA S.R.L. nu garanteaz─â ├«n niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea ╚Öi integralitatea datelor ╚Öi informa╚Ťiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordan╚Ťe sau erori care pot ap─ârea la un moment dat ├«ntre con╚Ťinutul site-ului ╚Öi informa╚Ťiile reale nu implic─â nicio r─âspundere, de orice S.C MONTANA S.R.L.
Datele ╚Öi informa╚Ťiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomand─âri, garan╚Ťii sau angajament din partea S.C MONTANA S.R.L.
Agentia MONTANA nu va putea fi ╚Ťinut─â r─âspunz─âtoare fa╚Ť─â de nicio persoan─â/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.montanatravel.ro sau ca urmare a oric─ârei erori sau omisiuni.
Agentia MONTANA ac╚Ťioneaz─â ╚Öi ca agent pentru ter╚Ťi furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de transport persoane precum ╚Öi al╚Ťi furnizori de servicii turistice.
Agentia MONTANA nu-╚Öi asum─â nicio responsabilitate pentru produsele ╚Öi serviciile turistice oferite de furnizori ╚Öi nu garanteaz─â ├«n niciun fel (fie explicit sau implicit) acurate╚Ťea sau calitatea produselor ╚Öi a serviciilor reflectate pe acest site.

Modificări în termenii și conditiile de utilizare
S.C MONTANA S.R.L.. poate aduce modific─âri termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor de utilizare, f─âr─â a anun╚Ťa acest lucru anterior ├«n con╚Ťinutul site-ului. V─â rug─âm, deci, s─â reciti╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare de fiecare dat─â c├ónd accesa╚Ťi sau utiliza╚Ťi acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastr─â, ulterior modific─ârii acestor termeni, constituie acceptarea de c─âtre dumneavoastr─â a termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor modificate.
Aceste reguli sunt ├«n conformitate cu legisla╚Ťia rom├ón─â ├«n vigoare. ├Änc─âlcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor S.C MONTANA S.R.L. ╚Öi poate atrage r─âspunderea civil─â, contraven╚Ťional─â sau, dup─â caz, penal─â a persoanei ├«n culp─â. Conflictele ap─ârute ├«n leg─âtur─â cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solu╚Ťionare instan╚Ťelor judec─âtore╚Öti.
Acest site poate con╚Ťine link-uri c─âtre diverse site-uri. Atunci c├ónd accesa╚Ťi aceste site-uri, v─â afla╚Ťi implicit ├«n afara site-ului www.montanatravel.ro ╚Öi ave╚Ťi obliga╚Ťia de a respecta termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Date personale
ÔÇó Ce informa╚Ťii colect─âm: nume, prenume, num─âr telefon, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, serie ╚Öi nr. carte de identitate, serie ╚Öi nr. pa╚Öaport, CNP, adresa IP, data na╚Öterii, v├órsta copiilor, apartenen╚Ťa la sindicate, locul de munc─â, numele companiei (dac─â este aplicabil), num─ârul de ├«nregistrare TVA (daca este cazul).
ÔÇó Cum utiliz─âm datele dumneavoastr─â: pentru scopuri de business ╚Öi administrative (├«n special pentru a v─â contacta ╚Öi pentru a procesa comenzile pe care le plasa╚Ťi pe site-ul nostru), pentru a ne ├«ndeplini obliga╚Ťiile contractuale, pentru a promova bunurile ╚Öi serviciile noastre ╚Öi ├«n leg─âtur─â cu drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile noastre legale.
ÔÇó Dezv─âluirea datelor despre utilizatori c─âtre p─âr╚Ťi ter╚Ťe: minimul necesar pentru a ne ├«ndeplini obliga╚Ťiile contractuale pe care le avem fa╚Ť─â de dumneavoastr─â - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru func╚Ťionarea afacerii, pentru respectarea obliga╚Ťiilor legale.
ÔÇó Cum sunt securizate datele dumneavoastr─â: prin utilizarea de solu╚Ťii tehnice ╚Öi organizatorice precum: stocarea de informa╚Ťii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date c─âtre ╚Öi de la serverele noastre utiliz├ónd tehnologia SSL, criptarea opera╚Ťiunilor de plat─â pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dumneavoastr─â personale doar c├ónd este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mail-urilor, pseudonimizarea ╚Öi/sau anonimizarea datelor personale.
Utilizatorii site-ului www.montanatravel.ro ├«╚Öi pot exercita drepturile prev─âzute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor), respectiv:
ÔÇó Dreptul de a accesa datele ╚Öi a primi informa╚Ťii despre utilizarea acestora;
ÔÇó Dreptul de a cere corectarea ╚Öi/sau completarea informa╚Ťiilor (dreptul la rectificare);
ÔÇó Dreptul de a cere ╚Ötergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
ÔÇó Dreptul de a restric╚Ťiona utilizarea datelor;
ÔÇó Dreptul de a primi datele ├«ntr-un format portabil;
ÔÇó Dreptul de a se opune prelucr─ârii datelor;
ÔÇó Dreptul de a-╚Öi retrage consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor;
ÔÇó Dreptul de a apela c─âtre o autoritate de supraveghere prin transmiterea unei cereri c─âtre adresa de e-mail: Aceast─â adres─â de email este protejat─â contra spambots. Trebuie s─â activa╚Ťi JavaScript pentru a o vedea.

       Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de c─âtre S.C MONTANA S.R.L. , pute╚Ťi accesa pagina Politica de confiden╚Ťialitate.

PARTENERII NOSTRI

AFLA PRIMUL DE PROMOTIILE sau LANSARILE NOASTRE !
Prin abonarea la newsletter va dati acordul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale in conformitate cu Politica de confidentialitate.
┬ę 2019 Agentia de turism MONTANA. Designed by ALTFEL MEDIA.