PROGRAM 2024 "MARCA MONTANA"                

                        SEJUR HOTEL PRESIDENT 4* Baile Felix 

                                  **Pentru confortul dvoastra vom poposi 5nopti Hotel President 4* cu DEMIPENSIUNE

  

Plecare din Galati/Braila: 15 septembrie 2024

Ziua 1 |: Spre Baile Felix :

Plecare din fata Agentiei de Turism Montana, ora 05:00, Scurta oprire la Adjud (20min).Traversam Pasul Oituz. Ne indreptam spre Baile Felix pe traseul : Oituz – Tg Mures – Cluj -Oradea – Baile .Ajungem in cursul serii in statiunem.Cina si cazare Hotel  President 4* - Baile Felix.

Ziua 2 |: Baile Felix, oaza de liniste si relaxare

Mic dejun. Avem la dispozitie o zi intreaga pentru rasfat termal. Cina si cazare Hotel President 4* - Baile Felix.

Ziua 3|: Arad(centrul istoric)

Mic dejun. OPTIONAL: Dimineata ne indreptam spre ARAD, unde alaturi de un ghid local, vizitam centrul orasului : Biserica Rosie (o constructive deosebita , decorate cu caramida rosie si vitralii superbe,ridicata-n 1906, dupa planurile arhitectului Szantay Laszlo) , Turnul de apa (turn cu inaltime de 25m , ce iese in evidenta datorita decoratiunilor exterioare ale ferestrelor si a prezentei balcoanelor) si Cetatea Arad( de forma unei stele cu 6 colturi . cu numeroase randuri de santuri , ce puteau fi inundate). Plecam spre Baile Felix unde ne vom poposi 5 nopti. Cina si cazare Hotel  President 4* - Baile Felix.

Ziua 4|: Oradea(centrul istoric) si relaxare /Spa la Baile Felix.

Mic dejun.  OPTIONAL: Excursie  ORADEA . unde va propunem o plimbare prin centrul orasului,impreuna cu un ghid local: Palatul Episcopiei Greco-Catolice , Palatul Rimanoczy – Palatul Vulturul Negru, Biserica cu luna, Sinagoga.  Dupa terminarea vizitei ne intoarcem in statiune unde avem timp liber pentru relaxare si bai.Hotel President 4* va pune la dispozitie acess la facilitatile AQUA PARK-ului : dispune de 3 piscine , una acoperita si doua in aer liber, o sauna uscata, una umeda si una cu infrarosii . Toate piscinele din cadrul hotelului sunt cu apa termala, oligominerala.Cina si cazare  Hotel President 4* - Baile Felix.

Ziua 5|: Pestera cu cristale si Statiunea Stana de Vale

Mic dejun.  OPTIONAL : Excursie “ Pestera cu cristale si Stana de Vale “ : Dimineata ne indreptam spre Pestera cu Cristale din mina Farcu , singura pestera din Romania accesibila oricui isi doreste sa descopere lumea stralucitoare a delicatelor cristale de calcit, accesibila in trecut doar speologilor.Accesul în peșteră se face printr-o galerie minieră unde este amenajată o expoziție dedicată mineritului. Aici sunt expuse obiecte ce erau folosite în munca de zi de zi a minerilor, precum și diferite mostre de bauxită. După o incursiune în muzeul minier, turiştii vor putea privi în adâncurile unui aven subteran, astfel amenajat încât să ofere o perspectivă spectaculoasă spre fundul pământului. Traseul turistic continuă spre peștera propriu zisă, care deşi este mică, este bogat împodobită cu cristale de forme diverse. Punctul terminus este un balcon, de unde vizitatorii pot admira celebrele discuri de Farcu și „Libelulele de cristal”.Dupa terminarea vizitei ne continuam drumul spre Stana de Vale,statiune turistica cu un aer puternic ionizat , amplasata la o altitudine de 1100m ,in Muntii Apuseni.  Este una dintre cele mai cautate regiuni din tara, recomandata pentru toate varstele . Una din principalele atractii turistice este Izvorul Minunilor, despre care legenda spune ca are un efect tamaduitor , fiind una dintre cele mai pure si mai apreciate ape de izvor de la noi din tara.  Ne intoarcem in Baile Felix. Cina si cazare Hotel President 4* - Baile Felix.

Ziua 6|: Spre casa…–“Panteonul Motilor”:Gorunul lui Horia, Mormantul lui Avram Iancu:

 Mic dejun.  Dupa mic dejun, ne intreptam spre casa.Popas la face la  Tebea ,la  Cimitirul Eroilor ( “PANTEONUL MOTILOR”) unde se afla “Gorunul lui Horea”, un stejar în vârstă de 400 de ani, cu circumferința de 9 metri. In apropiere , se află  si mormântul lui Avram Iancu (decedat la 13 septembrie 1872). Ne continuam drumul catre casa. Sosire in Galati aprox. Ora 23:00, in functie de trafic.     

                                                                                                                                                                                         Grup minim 40 persoane.                         

                                                                                                                                                                                                              

Pret: 1995 lei/persoana  (5  nopti cazare hotel 3*cu DEMIPENSIUNE + transport autocar + ghid insotitor) si vizite:

  • 5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (mic dejun +cina) – Hotel President 4* - Baile Felix
  • ACCESS AQUA PARK : piscina acoperita, piscina descoperita (apa termala, oligominerala).

**Nu uitati costumele de baie !!

      PRETUL NU INCLUDE:

- Biletele de intrare la obiectivele turistice si de cult si nici ghizii pentru acestea.(pensionarii au reducere  DOAR pe baza cuponului de pensie + CI).

- OPTIONAL – “ Excursie Oradea” tur pietonal centru istoric, cu ghid local  = 25 lei/persoana.

- OPTIONAL “ Excursie Pestera cu cristale si Stana de Vale = 50lei/persoana

- OPTIONAL – “Excursie ARAD” , tur pietonal centru istoric, cu ghid local = 75 lei/persoana.

 

Conditii  de retragere: 

-30% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face cu pana la 30zile inainte de plecare/intrare;

-100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul 29-0 zile inainte de plecare/intrare.

 

        IMPORTANT :

-Persoanele care se inscriu singure si pentru care Agentia MONTANA nu gaseste partener, NU vor plati diferenta de single.Cei care doresc in mod special sa stea singuri in camera, suplimentul este de 690lei/persoana. Copiii sub 12 ani (neîmpliniti)in camera cu 2 adulti beneficiaza de o  reducere de 50 lei.La inscriere se va achita un avans de minim 300lei/persoana . Excursia se achita integral cu 25 zile inaintea plecarii . In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Montana Travel isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea unei penalizari de 100%.

-Locurile in autocar se atribuie in ordinea inscrierii, incepand cu banca a2a.

      


Tipărire   Email